- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.541
ayyy hayalotum kusumm balım gelmissss
ben geldimmmmmm
herkesciklere günaydınlar olsun
ayyyy bu gece karışık rüyalar gördüm yabi bebeğim var bi evlenmemişim daha haydik hayırlısı diyem
bi geçmişe bakımde geri gelim dün gece aniden çıkıverdim sevgili kaynanacuğum geliverdi de
Günaydın hayalot... Gebe kalırsan haber ver demiştin haber vermeye geldim :)
hsgeldin cnm benm
hayır olsun ins... düsünceli yattıysan, öle karısık görmüs olabilirsinn..
geçmise çok bakamadım yaww.. elil bin tane sayfa nası bakim basım dönüyo bakarken
---------------------------
ama baska bi topikte şunu yazmıslar :
30 gr.öğütülmüş çörekotu,10 çay kaşığı tarçın ve 10 yemek kaşığı balı karıştır.Adetin 2.günü sabah başlaman lazım yemeye.Sabah kahvaltıdan önce,akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı ye.10 gün boyunca yiyeceksin.Miktarları fazla koyar veya 10dan fazla yersen yumurtalar kiste dönüşebiliyormuş.O yüzden dikkat et.Tubilosh diye bi arkadaşımız yaptı bunu.Sadece bir kez ilişkiyle (o da yumurtlama gününden önceymiş) hamile kaldı.Yumurtaların gelişmesi ve büyümesi için çok faydası varmış.Bi çok yerde okudum.Sende araştır bu kürü.Faydalananlar çok.Hatta bunu yapanların bazılarında ikiz gebelik olmuş.Tubiloshda da olabilir demiş doktoru.Değeri o kadar yüksek çıktı.
valla çok dikkatimi çekti benim bizde mi öle yapsak
umudummmmmben celdummm
canbonum nassın
umudummmmmben celdummm
canbonum nassın
umudum bu sıze uyarda benım zaten kıstler cok cabuk cogalıyo ya daha fazla bu canavarlara kendı ellerımle destek verırsem nolcak benım halımben kıstlerım yuzunden bu kurlerı yapamıyorumkı.ama sızde kıst yok zatn sen bı dene bakalım canım
hsb kusum benimm.. minik kusumm
iylidir bea ne olsunn.. son 1 haftaya girdikk.. ak koyun kara koyun çıkceekkk
sen napıysn ne halin var anacım
cnm benim soğan krü kistleri yok ediyo diye biliyorumm. yapmadın mı sen :26::26: belik iyi gelirdi be kusum
Günaydın hayalot... Gebe kalırsan haber ver demiştin haber vermeye geldim :)
2 3 kere denedım ama yapamadım elim ayağım kesildi bayılcak gıbı oldum ben normalde istifra edemıyorum çünkü.
hayırlısı artık umudum
vallahamı
anammmm kız nekadar sevındım yemın et
Bat 6 gün geçti 4 üncü gün lekelenme yaşadım oldum herhalde dedim canım çıkana kadar ağladım anaam bi baktım devamı gelmiyor yine sökülemedim herhalde dedim dün dayanamayıp test yaptık çıktı şükürler olsun bugün doktora gideceğiz güzel haberler duyunca rahatlayacağım... İşin ilginci tam 1 hafta önce yine idrar testi yapmıştım silik bile çıkmamıştı kopkoyu 2 çizgi çıktı dün şükürler olsun... Diyeceğim şu ki umutsuzluğa kapılmayın arkadaşlar hem kilom var hem tiroid hastasıyım hem ileri derece anemim var... Ama inancım tamdı... Eşîm bile inanmazken ben onun orda olduğunu biliyordum... İsteyen herkese nasip etsin Allah... Bütün kalbimle diliyorum bunu...
Bat 6 gün geçti 4 üncü gün lekelenme yaşadım oldum herhalde dedim canım çıkana kadar ağladım anaam bi baktım devamı gelmiyor yine sökülemedim herhalde dedim dün dayanamayıp test yaptık çıktı şükürler olsun bugün doktora gideceğiz güzel haberler duyunca rahatlayacağım... İşin ilginci tam 1 hafta önce yine idrar testi yapmıştım silik bile çıkmamıştı kopkoyu 2 çizgi çıktı dün şükürler olsun... Diyeceğim şu ki umutsuzluğa kapılmayın arkadaşlar hem kilom var hem tiroid hastasıyım hem ileri derece anemim var... Ama inancım tamdı... Eşîm bile inanmazken ben onun orda olduğunu biliyordum... İsteyen herkese nasip etsin Allah... Bütün kalbimle diliyorum bunu...
Selam kızlar. 2 yıllık evliyim. 1 yıl yazz doğum kontrol hapı kullandım. 1 yıl bırakmama rağmen çocuğumuz olmuyor. eşimle ben bütün testleri yaptırdık. kanal rahim filmi çektirdim. herşey normal hiçbir problem yok. doktor bana klomen hap verdi ve sonrasında iğne verdi. vuruldum fakat tutmadı adet oldum malesef. yorumları okuyorum da bana hiç doktor yumurta büyüklüğünden falan bahsetmedi. bu adet dönemimin 2.veya 3.günü tekrar gidicem yine klomen vericek. önümüzdeki 2 ay içnde tutmazsa şayet göbekten iğne dedi 3 kez. sonra aşılama. buda tutmazsa tüp bebek dedi. ya herkes kafaya çok takıyorsun o yüzdende olmayabilir diyor ama ne ilgisi varki spermin döllenmesiyle psikolojik durumun. acelemi ediyorum zamanamı bırakmam gerekiyo bilmiyorum. hiç bir problem yokken neden hamile kalamıyorum.tabi ilk önce herşeyin hayırlısı. verende ALLAH alanda Allah.
Selam kızlar. 2 yıllık evliyim. 1 yıl yazz doğum kontrol hapı kullandım. 1 yıl bırakmama rağmen çocuğumuz olmuyor. eşimle ben bütün testleri yaptırdık. kanal rahim filmi çektirdim. herşey normal hiçbir problem yok. doktor bana klomen hap verdi ve sonrasında iğne verdi. vuruldum fakat tutmadı adet oldum malesef. yorumları okuyorum da bana hiç doktor yumurta büyüklüğünden falan bahsetmedi. bu adet dönemimin 2.veya 3.günü tekrar gidicem yine klomen vericek. önümüzdeki 2 ay içnde tutmazsa şayet göbekten iğne dedi 3 kez. sonra aşılama. buda tutmazsa tüp bebek dedi. ya herkes kafaya çok takıyorsun o yüzdende olmayabilir diyor ama ne ilgisi varki spermin döllenmesiyle psikolojik durumun. acelemi ediyorum zamanamı bırakmam gerekiyo bilmiyorum. hiç bir problem yokken neden hamile kalamıyorum.tabi ilk önce herşeyin hayırlısı. verende ALLAH alanda Allah.
lenam çok sevındım ya
doktorada gıt bakalım hayırlı haberlerle don yanımıza
rabbım sag salım kucagına almayı nasıp eder inşallah bıtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?