- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.581
hadiya çok geçmiş olsun sana . bu ayda hamile kalmazsam doktor cekelim dedi yumurtalıklarda sorun yok herşey normal ama olmadı malesefff(
Selam kizlar ben geldimmm
ıste bende onu mmerak edıyorum soldakı yumurtan guzel dedı ama sagdakı cook buyudugu ıcın ılac olrak progynex verdı anlamadıgım o kucuk yumurt guzel ama cok umut etme ama bu yd olabılır dedı bu progynex ılacı 3 unudr kullaıorum bugun ıse daha gıdemedı yatıorum mıde buantısı halsılık yptı bılgısı olan varmıı
selam tatlim ben geldimmmnerede bizim asuremizzzz afiyetle yedinmi yarasinnn paumuk sekerimeeeee
kızlra benı hatırladınımızbılmıyorum ama doktor regl ucuncu gunu gel muayene yapıp yumurtlama takıbı yapcam dedı ben cevreden dr nın benıım adet donemımde ızınlı oldugunu ogrendım ve aradım dr bana gel akadaslar yerıme bakar dedı ama ben gec kalmamak ıcın aa regl omusun bıdakı ay kaldı dememesı ıcın otekı drnın hemen randevu aldım dun gıttım ve regl 22 kasımda olcak 2 gun kala o doktor alttan muyene ettı bısey dıyemıyorum bu ayd hamıle olbaılırsın dedı olmayabılırsın eger gecıkme yasrasan gel he gecıkmes yasamassan adetın 4 gunu gel dedı allttan muyane ettı hıc bısey anlmamaısmıdır bende dedımkı kan testı yaptırım son 3 gun vars cıkar ben etık olarak karsıyım olsada cımayabılır o kesın degıl dedı yaptırma dedı bende tıpıs tıpıs cıktım hstnaeden aksam gece hata 2 gecedır dusunmektenmı gercektenmı bılmırum bel agrıısn uykumdan uyandım hatta bu gecekı regl oldum sandım ınannkı regl oldumsa uykum kaccak aglıcam uzulcem dıe kalkmadım yataktan uyudum orla okadar etkılenıormm sabah dua edwerek gıttım wc yew bısey yok ooff kızlar bana bısey deyın ıdrra testı yaptırdım bısey yok
kızlar adetim biteli bugun 5. gün ama kasıklarım ve belim ağrıyo acaba yumurtluyo olabilirmiyim? erken değilmi ki?
tatlim ben buralardayim canim skkin biraz oylece takiliyorumm habibteee
kızlar adetim biteli bugun 5. gün ama kasıklarım ve belim ağrıyo acaba yumurtluyo olabilirmiyim? erken değilmi ki?
olabilir cünkü adetin bittikten yaklasik bi hafta sonra baslar yumurtlama tabi gec yumurtlama degilse....
bendeee biteli 4 gun oldu canimm benimde agiriyor arada goguslerimde de agri ama arada soguk aldimmi diye dusunuyorummm yarin doktorum var yumurtalarima bakacakkk bol bol su ic gel dedi
ben ozaman işe koyulayım :))
olabiliyo demekki gerçi ben ovulasyon aleti de aldım bu tükürükten test yapılan ama hiç bişey anlamıyorum nasıl olcak bu iş nasıl tutturcaz bebeki bilmiyom valla(
ovulasyon testini yapmayi bilmiyosan dedigim gibi adet bitimindan iki gün sonra 16.güne kadar gün asiri calisin esinde ve sende bi problem yoksa rabbimde izin verirse gebelik sansin yüksek
ağzından bal damlıyo valla inşş olur canım yaa beklemek zor allah isteyen herkese versin biran önce hayırlısıyla inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?