- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.621
hayalotum niye öyle cok yikadinkitemizlik hastaligimi var sende
asyaayazım sen bı gununu bekle bı yarındı sanırım ondan sonra bı kantestı yaptırırsın canım.aslında bunu senden doktorun istemesi lazımdı muane olmadan ama anlamadım:44:kızlra benı hatırladınımızbılmıyorum ama doktor regl ucuncu gunu gel muayene yapıp yumurtlama takıbı yapcam dedı ben cevreden dr nın benıım adet donemımde ızınlı oldugunu ogrendım ve aradım dr bana gel akadaslar yerıme bakar dedı ama ben gec kalmamak ıcın aa regl omusun bıdakı ay kaldı dememesı ıcın otekı drnın hemen randevu aldım dun gıttım ve regl 22 kasımda olcak 2 gun kala o doktor alttan muyene ettı bısey dıyemıyorum bu ayd hamıle olbaılırsın dedı olmayabılırsın eger gecıkme yasrasan gel he gecıkmes yasamassan adetın 4 gunu gel dedı allttan muyane ettı hıc bısey anlmamaısmıdır bende dedımkı kan testı yaptırım son 3 gun vars cıkar ben etık olarak karsıyım olsada cımayabılır o kesın degıl dedı yaptırma dedı bende tıpıs tıpıs cıktım hstnaeden aksam gece hata 2 gecedır dusunmektenmı gercektenmı bılmırum bel agrıısn uykumdan uyandım hatta bu gecekı regl oldum sandım ınannkı regl oldumsa uykum kaccak aglıcam uzulcem dıe kalkmadım yataktan uyudum orla okadar etkılenıormm sabah dua edwerek gıttım wc yew bısey yok ooff kızlar bana bısey deyın ıdrra testı yaptırdım bısey yok
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cankuşkizlarrrr ben geldimmmmm ama birazdan cikicam esim gelecek yemegeee bugun evlilik yildonumuzzz bneler yapayim kizlar..begendigi bir kazak vardi onu aldimm aksam istedigi yemekleri yapacam ardindan istedigi tatliyi yapacamm guzel notum da olacak elimden ancak bu geliyor bu arabistanda tr de olsam cok farkli olurdu
bende ondan yola cikarak sormustumcünkü benimde aklima ilk o gelmisti hayalotum
hmm daha ne yapasincagirsaydin yardima gelirdim
kesin vardir yoksa bi balkon bu kadar yikanmaz benim bildigim kadariyla
asyaayazım sen bı gununu bekle bı yarındı sanırım ondan sonra bı kantestı yaptırırsın canım.aslında bunu senden doktorun istemesi lazımdı muane olmadan ama anlamadım:44:
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cankuş
kaçakhayalim aynı şeyi düşündük bak
yok öyle sizi derin temizliğe çağıracamee bi balkonu beyaz leke kalıyo diye kaç defa yıkadım artık size yaptırcaklarımı düşünemiyorum
asyaayazım sen bı gununu bekle bı yarındı sanırım ondan sonra bı kantestı yaptırırsın canım.aslında bunu senden doktorun istemesi lazımdı muane olmadan ama anlamadım:44:
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cankuş
kaçakhayalim aynı şeyi düşündük bak
yok öyle sizi derin temizliğe çağıracamee bi balkonu beyaz leke kalıyo diye kaç defa yıkadım artık size yaptırcaklarımı düşünemiyorum
laylam persembe gecesi yardim icin yola cikacaktim ama
simdi korktum bizede 10 kere yikattirir hayalotum diye
yaw ben hayalmi gördüm
habibte loori nereye kaybolduki
kactilar loorin le habibte korktularyada isleri vardir
cankuşlar kocacım geldi markete gıtcez dolap bomboş yemek yapmadım oyuzfden gıdelımde yemek yapcam yemek ycezmasayı mutfagı topla
offfffffffffffffffff
çok işim var kızlar gece de çalışma var da bide
ölem işte
hepinizi öpüyorum belkı gelemeyebılırım haberıonız olsun
sızlerı sevıyorum
allala tamam habibtem yemek ne yapacam dedide
looricik niye haber vermedi nereye kayboldu
cankuşlar kocacım geldi markete gıtcez dolap bomboş yemek yapmadım oyuzfden gıdelımde yemek yapcam yemek ycezmasayı mutfagı topla
offfffffffffffffffff
çok işim var kızlar gece de çalışma var da bide
ölem işte
hepinizi öpüyorum belkı gelemeyebılırım haberıonız olsun
sızlerı sevıyorum
bilmiyorum ki:44::44::44:
offf aksam gelebilseydin keske
tamam oldu hayalotumbende yemek yaptimda daha yemedik
arkadaşlar bir sorum var ayın 17sinde yahut 18 inde hasta olmam gerekiyordu ;fakat hala olmadım dün de kan tahliili yaptırdım ama sonuç 1.100 çıktı. yani hamile değilim ama eve gelince şunu düşündüm zaten ilişkiye gireli 1 hafta kadar oldu acaba testte henüz çıkmayabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?