Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

asyaayazım sen bı gununu bekle bı yarındı sanırım ondan sonra bı kantestı yaptırırsın canım.aslında bunu senden doktorun istemesi lazımdı muane olmadan ama anlamadım:44:
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cankuş
bende ondan yola cikarak sormustum cünkü benimde aklima ilk o gelmisti hayalotum
kaçakhayalim aynı şeyi düşündük bak
hmm daha ne yapasin cagirsaydin yardima gelirdim

yok öyle sizi derin temizliğe çağıracam ee bi balkonu beyaz leke kalıyo diye kaç defa yıkadım artık size yaptırcaklarımı düşünemiyorum

hic sorma korktum acikcasi

sey hayalotum gelinecekdi demi sana

habbibte hayalotum düsündüm tasindim:44::44::44::44: senin isini halletse halletse habibte alppinim halleder

cankuşlar kocacım geldi markete gıtcez dolap bomboş yemek yapmadım oyuzfden gıdelımde yemek yapcam yemek ycez masayı mutfagı topla
offfffffffffffffffff
çok işim var kızlar gece de çalışma var da bide
ölem işte
hepinizi öpüyorum belkı gelemeyebılırım haberıonız olsun
sızlerı sevıyorum

tmm canim sana kolay gelsin bende seni öpüyorum

offf aksam gelebilseydin keske

sey calismadami var

tamam oldu hayalotum bende yemek yaptimda daha yemedik

Son düzenleme:
arkadaşlar bir sorum var ayın 17sinde yahut 18 inde hasta olmam gerekiyordu ;fakat hala olmadım dün de kan tahliili yaptırdım ama sonuç 1.100 çıktı. yani hamile değilim ama eve gelince şunu düşündüm zaten ilişkiye gireli 1 hafta kadar oldu acaba testte henüz çıkmayabilir mi

canim adetlerin düzenlimi:26: yada gec yumurtlama ihtimali varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…