- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.601
roiseisim canim benim kafana takmamaya calis gercekten takinca olmuyo beklenen adet bile gecikiyo..rabbim zaten verecekse hic bi güc engelleyemez..sen duani et gereken günde calisin folik asitini yut sabirla bekle bitanem....
reglin gectimi
sümeyyem kac saat sürüyo kursun
ya canim ya seni burda görmek nasil bi duygu
laylam hosgeldin:119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:
yaw ben seni cok seviyorumbende seni gördügüme cok seviniyorum
kizlarrrr ben geldimmmmm ama birazdan cikicam esim gelecek yemegeee bugun evlilik yildonumuzzz bneler yapayim kizlar..begendigi bir kazak vardi onu aldimm aksam istedigi yemekleri yapacam ardindan istedigi tatliyi yapacamm guzel notum da olacak elimden ancak bu geliyor bu arabistanda tr de olsam cok farkli olurdu
yine bennnnnn
yasakhayalimmmmmm lorrriiimmmmm duyun sesimiiiihepinizi seviyorum kizlar herkess yorum yapabilir birazdan geliyorummmm
ben geldimmmmm
nabersiniz canbonlarımmm
ben geldimmmmm
nabersiniz canbonlarımmm
kalp kalbe karsiderler bu olmasi gerek
bende iyisayılırım tam 6 kere balkonun duvarlarını 8 kerede balkonun yerini yıkadımiyiydir canim sen den
hosgeldin hayalotum
hayalotum canbon sekermi demek
bende iyisayılırım tam 6 kere balkonun duvarlarını 8 kerede balkonun yerini yıkadımbiraz yorgunum ama iyiyim bide başım azcık agrıyo kırmızlar yola cıktılarda daha kapıyı çalmadılar
hoşbulduk cancan
canbon nedemek bılmıyomkı bende uyudurdumbonibon varya yuvarlak renklı kucuk çikolatalı şeker işte ondan yola çıkmıştım sanırım
bende iyisayılırım tam 6 kere balkonun duvarlarını 8 kerede balkonun yerini yıkadımbiraz yorgunum ama iyiyim bide başım azcık agrıyo kırmızlar yola cıktılarda daha kapıyı çalmadılar
hoşbulduk cancan
canbon nedemek bılmıyomkı bende uyudurdumbonibon varya yuvarlak renklı kucuk çikolatalı şeker işte ondan yola çıkmıştım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?