Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

roiseisim canim benim kafana takmamaya calis gercekten takinca olmuyo beklenen adet bile gecikiyo..rabbim zaten verecekse hic bi güc engelleyemez..sen duani et gereken günde calisin folik asitini yut sabirla bekle bitanem....

duasız olmuyo hep ediyorum aslında inan isteyen herkes için dua ediyorum rabbim biran önce versin bebişlerimizi kucağımıza :))

kizlarrrr ben geldimmmmm ama birazdan cikicam esim gelecek yemegeee bugun evlilik yildonumuzzz bneler yapayim kizlar..begendigi bir kazak vardi onu aldimm aksam istedigi yemekleri yapacam ardindan istedigi tatliyi yapacamm guzel notum da olacak elimden ancak bu geliyor bu arabistanda tr de olsam cok farkli olurdu

yasakhayalimmmmmm lorrriiimmmmm duyun sesimiiiihepinizi seviyorum kizlar herkess yorum yapabilir birazdan geliyorummmm

hmm kutlarim canim tebrikler nice mutlu yillara insallah:119::119::119:

iyiydir canim sen den
bende iyisayılırım tam 6 kere balkonun duvarlarını 8 kerede balkonun yerini yıkadımbiraz yorgunum ama iyiyim bide başım azcık agrıyo kırmızlar yola cıktılarda daha kapıyı çalmadılar
hosgeldin hayalotum

hayalotum canbon sekermi demek

hoşbulduk cancan
canbon nedemek bılmıyomkı bende uyudurdum bonibon varya yuvarlak renklı kucuk çikolatalı şeker işte ondan yola çıkmıştım sanırım

bende ondan yola cikarak sormustum cünkü benimde aklima ilk o gelmisti hayalotum

hmm daha ne yapasin cagirsaydin yardima gelirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…