Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hiç gecikmez normalde. ama geç yumurtlama ihtimalimin olup olmadığını bilmiyorum açıkcası.

hiç gecikmez normalde. ama geç yumurtlama ihtimalimin olup olmadığını bilmiyorum açıkcası.

canim düzenliyse gec yumurtlama ihtimalide düsük oluyo..bi kac gün daha bekle öyle seylerle karsilasiyoruzki tüm belirtiler bile oluyo gecikmede oluyo ama sonunda hep regl basliyo genellikle

canim düzenliyse gec yumurtlama ihtimalide düsük oluyo..bi kac gün daha bekle öyle seylerle karsilasiyoruzki tüm belirtiler bile oluyo gecikmede oluyo ama sonunda hep regl basliyo genellikle

sağol canım ama beklemek zor işte siz de bilirsiniz 1 haftadır adet agrılarım var ama hiç böyle olmazdı

sağol canım ama beklemek zor işte siz de bilirsiniz 1 haftadır adet agrılarım var ama hiç böyle olmazdı

doru söylüyosun belirsizlik yasamak cok zor ya gelsin diyoruz gelmeyeceksede bebek haberini alalim diyoruz....

rabbim hakkinda hayirlisini versin

arkadaşlr bişey sorcam benim vajinmn iç kısımlarına doğru bi beze çıktı kaşıntı olmştu ondanmıdır ki bilemedim.klomen kullandım ondanmı ya

arkadaşlr bişey sorcam benim vajinmn iç kısımlarına doğru bi beze çıktı kaşıntı olmştu ondanmıdır ki bilemedim.klomen kullandım ondanmı ya

canım benim merhaba,bu beze gibi birşey tam olarak nerde, küçük dudak ısılarındamı yoksa en içte mi birde önemli soru, siğil
gibi mi, sivilce gibi mi yoka bildiğin büyük beze gibi mi, boyutu ne kadar hepsi önemli

Son düzenleme:
dün akşam keyifsizdim kalamdım burada..benim reglin ilk günü biraz ağır geçiyor..ama bu akşam gelicem inşallahh.şimdi yemek vaktiiiiiiiii

selam cnm..nerede oturuyorsun istanbuldaysan benim doktorumu önereyim sana..ayrıca burada forumlardan da tavsiye alabilirsin..doktora girmeden adını google da bi yaz..şikayet falan varsa hemen çıkıyo..ben öyle buldum doktorumu herkes te çok memnunmuş..
cnm ikinizde de problem yoksa gerçekten zamana bırakın klomene gerek yoksa kullanma bekle derim..klomen çoğul gebelik te yapabiliyor çünkü..
bu arada erkek doktor neden alttan muayene yapmıyorrrr?ilk defa duydum böle bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…