- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.641
onlinede degilacepki telde konusuyo olabilir mi:102::102::102::102::102::102::102:
hmm yemek ne yaptinnkesin yine döturmüssun dür
layalm bilmem biliyomusun bizim oralarin arabasi corbasi ve yaninda hamuru var ondan yaptim bide salata
laylalm cok hamaratim döktürdüm yine
hiç gecikmez normalde. ama geç yumurtlama ihtimalimin olup olmadığını bilmiyorum açıkcası.
keske olsaydin
sen ne yaptin bugünmisafirin ne varmiydi:26::26::26::26:
canim düzenliyse gec yumurtlama ihtimalide düsük oluyo..bi kac gün daha bekle öyle seylerle karsilasiyoruzki tüm belirtiler bile oluyo gecikmede oluyo ama sonunda hep regl basliyo genellikle
sağol canım ama beklemek zor işte siz de bilirsiniz 1 haftadır adet agrılarım var ama hiç böyle olmazdı
doru söylüyosun belirsizlik yasamak cok zor ya gelsin diyoruz gelmeyeceksede bebek haberini alalim diyoruz....
rabbim hakkinda hayirlisini versin
canim ben cikiyorum birazdan esim gelecek belki sonra gelirimöpüyorum canim kocamannnn
sarma sardim manti corbasi canim
arkadaşlr bişey sorcam benim vajinmn iç kısımlarına doğru bi beze çıktı kaşıntı olmştu ondanmıdır ki bilemedim.klomen kullandım ondanmı ya
kizlar ya son sayfa bende acilmiyone yaziyosaniz göremiyorum
sağol canım. bizde bütün testleri yaptırdık. ikimizdede hiç bir problem çıkmadı. rahim filmimde temiz çıktı. benden sana tavsiye doktor değiştir kanal rahim çektirmeden başka doktora görün. ben 2 tane doktor değiştirdim. dedim benden doktorum rahim filmi istiyor. alttan muyene ettiler. ikiside gerek yok dedi kanallrın açık niye istiyorki dediler. benim doktorum gittiğim erkek alttan muyene yapmıyor. o yüzden olabilir dedim. değiştirdiğim doktorların ikiside acele etme ikiznizdede problem yok zamana bırak dediler. 4 ay sonra tekrar erkek olan doktora gittim tedavimi ne yapılması gerekiyosa yapalım dedim. klomen kullandım geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı bana 2.adet döneminde gel dedi. ayın 28 inde hasta olmam gerekiyor inşallah olmam olursam şayet gidince neden aşılamaya geçmiyoruz diye sorucam. çünkü diğer iki doktor aşılamayla ilk seferde tutar dediler. bilmiyorum kafam çok karışık ama bende 4. doktor arayışı içindeyim:)
dün akşam keyifsizdim kalamdım burada..benim reglin ilk günü biraz ağır geçiyor..ama bu akşam gelicem inşallahh.şimdi yemek vaktiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?