- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.681
nabersiniz habibteler..
yelizim sükür kavusturana yaw..
acaba ben mi yanlış hatırladım canım, yaşın 33 se doğrudur
Hosbuldummm iyiyimm tesekkur ederimmm neden iyi diyelim iyi olalim da iyi degiliz canimm hayirdir??
kuzummmm özledim seni yaaaaaaaaa, ne ypıyosn bitanem
nabersiniz habibteler..
yelizim sükür kavusturana yaw..
Geldim tatlımmm
evt doğru .. sen doğru hatırladın da, ben seni tam çıkartamadım, sorun bende yani
nebilim.. bazen öle, bazen böle.. yine bu ay elimiz boş mu döneriz gibilerinden. ama Allahım güldür yüzümüzü..
hsgeldin yasakhayalim.. nasılsın.
yaw dün gece gelmisin ama ben cikmisim sonra geldim sen gitmisin
biraz öncede sayfa acilmadi giremedim simdi sükür kavustuk:119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
cnım benim yaa, bak sorularım birikti kuşum hatta geçerliliklerini yitirdiler
alallalaal ne soracaktin yelizim
regl mi oldun yoksa
scorpionsum seni dünde hic göremedim
akrebimmmmmm, canım nasıl ağrıların geçti mi
yok bitanem şimdi benim 18. günüm yani normalde 15-16 da yumurtlarım ve akıntım var halaaaa, geçmesi gerekirdi akıntının, ne dersin hamiş olabilirmiyim güzel kuşum
Tatlım dün ağrılarım vardı keyfim de yoktu ondannama şimdi iyiyim en azından regl olabiliyorum deyip şükrediyom napimm:26:
ama hemen iki gün sonra hamilelik olusmasi zor gibi yelizim
belkide yeni catliyodur bitanem...:26::26::26:
bak gör yasakhayalim ben rahim filmi korkusuna bu ay hamile kalacam, öyle hissediyom sonra pat diye damdan düşer gibi adet olacm o nu da iliyom ama umut etmek kendini hamile gibi hissetmek bi haftalık bile olsa güsel razıyım hüsranına
anladim scorpionsum
habibtem nolur biraz daha sabir galiba sen 5 aydir deniyosun hicde öyle uzun bi zaman degil
bizler bu regl gelince üzülüyoruz ama gercekten onun yoklugu daha ayri bi sorun...ben 3.bebegime 10.ayda hamile kalmistim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?