Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw yazin biseyler durmayin alalala1,5 saat ne sonra gezmeye gidecem zaten

Son düzenleme:
acaba ben mi yanlış hatırladım canım, yaşın 33 se doğrudur

evt doğru .. sen doğru hatırladın da, ben seni tam çıkartamadım, sorun bende yani

Hosbuldummm iyiyimm tesekkur ederimmm neden iyi diyelim iyi olalim da iyi degiliz canimm hayirdir??

nebilim.. bazen öle, bazen böle.. yine bu ay elimiz boş mu döneriz gibilerinden. ama Allahım güldür yüzümüzü..

Ewett canimm bende beklemedeyim bu ay Rabbim yuzumuzu guldursun bu ay inss!!

ben biraz yokum kızlar.. az bi yere gidip gelcezz esimle.. grs..

Son düzenleme:
yok bitanem şimdi benim 18. günüm yani normalde 15-16 da yumurtlarım ve akıntım var halaaaa, geçmesi gerekirdi akıntının, ne dersin hamiş olabilirmiyim güzel kuşum

ama hemen iki gün sonra hamilelik olusmasi zor gibi yelizim

belkide yeni catliyodur bitanem...:26::26::26:

Tatlım dün ağrılarım vardı keyfim de yoktu ondannama şimdi iyiyim en azından regl olabiliyorum deyip şükrediyom napimm:26:

anladim scorpionsum

habibtem nolur biraz daha sabir galiba sen 5 aydir deniyosun hicde öyle uzun bi zaman degil

bizler bu regl gelince üzülüyoruz ama gercekten onun yoklugu daha ayri bi sorun...ben 3.bebegime 10.ayda hamile kalmistim...

Son düzenleme:
ama hemen iki gün sonra hamilelik olusmasi zor gibi yelizim

belkide yeni catliyodur bitanem...:26::26::26:

bak gör yasakhayalim ben rahim filmi korkusuna bu ay hamile kalacam, öyle hissediyom sonra pat diye damdan düşer gibi adet olacm onu da biliyom ama umut etmek kendini hamile gibi hissetmek bi haftalık bile olsa güsel razıyım hüsranına

Son düzenleme:

kiz yerim seni

insallah yelizim valla olurmu olur neler okuyorum su kkk da...

Aynen cnm sabır.yarın hormon tahlillerimi yaptırıcam.bakalım ne çıkacak merakediyorum.ama annemin teşhisi bu ay döllenme olup yerleşme olamadı diyo.ne bilim eski kadınlar daha mı bilgili acep.25. Gün böyle içimden bişey kopacak gibi sancı yaşadım 4-5saat hatta annem beni hep yatırmaya çalıştı.bilmemki hormonlar datemizse progesterona baktırıcam.anam yaş aldı başını 32 bitti yaniii ondannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…