- 16 Kasım 2012
- 593
- 97
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.721
valla artık zavallılar 6 aylıkken bakıcı ellerine düşecekler, kızlar cidden ya yavrucaklara yazık olcak, tabi bizede düşünsenze işte süt sağacağız
İns emerlerde sagmamiza gerek kalmazz ben bakici istemiyorum yaa zor olcak ama ben bakarim bebosime olsundaaa
kız benim çocuguma bakacak kimsede yok, annem ablamınkine bakıyo uzakta, kayınvalide uzakta çocugum sümüklü sümklü dolanır etrafta artık
canım ben mecburum 6 aylık doğum iznim olacak, 6 aydan sonra iş başı, sağmak da zorundayım ne yapayım, gerçi ortada çocuk filan yok benimsen hamilemisin canım
Hmmm anladim canimmm yok degilimm bu ay bekleyenlerdenim dun catlatma ignesi vuruldum aksam 10 da bakalimm nolcak..ne zaman catlatir bu igneler hic bilgin varmi cani?
valla artık zavallılar 6 aylıkken bakıcı ellerine düşecekler, kızlar cidden ya yavrucaklara yazık olcak, tabi bizede düşünsenze işte süt sağacağız
Sen bak tatlım bebişine daha güzell napıcan artık
Bed de annem bakacam diyo ama zavallım da hasta nasıl bakar bilmem aman bi doğsun da bakıcaz artıkkk
Bakıcıya da güven yokki anacımm tabi tanıdıksa o ayrı yaniii:26:
minik kuslar geldimama yine girmede zorlanirsam depresyon hapi yutup uyumam gerekebilir
hiç bilmiyorum canım,ama bugün catlar heralde emin değilim güzelim, sana da dua edeyim insallahbu ay seninki de tutar
canım ne rahatsızlığı var annenin, önemli birşey değildir insallah
yutma balım hap map, ben geliri yanına sohbete sanal ortama ne gerek var bağlantı sorunu filan. Bindim süpürgeme aç kollrını
canım ne rahatsızlığı var annenin, önemli birşey değildir insallah
İns canimmm ins.sen goruyomusun tedavi?
Cnm ya bi sürü ama onu en çok karaciğeri ve diyabeti yoruyo.çok sıkdoktorkontrolu var yaşı da 65ama çok şükür.bir de biz 3yıl önce abimi kaybettik kazada.o tüm hastalıklarından daha ağır geldi anneciğime şimdi bi ben kaldım elinde.torunla oyalanıcak inşallah.
Bende belki biraz ücretsiz izin kullanırım diyorum bide süt iznini her hafta topluca cuma günü kullanırsam 4gün çalışırım ne bileyim evdeki hesap çarşıya uymuyo bazenn:26:
Cnm ya bi sürü ama onu en çok karaciğeri ve diyabeti yoruyo.çok sıkdoktorkontrolu var yaşı da 65ama çok şükür.bir de biz 3yıl önce abimi kaybettik kazada.o tüm hastalıklarından daha ağır geldi anneciğime şimdi bi ben kaldım elinde.torunla oyalanıcak inşallah.
Bende belki biraz ücretsiz izin kullanırım diyorum bide süt iznini her hafta topluca cuma günü kullanırsam 4gün çalışırım ne bileyim evdeki hesap çarşıya uymuyo bazenn:26:
yelızım yaw cıldırıyorum bı kac gündür bu sorunu yasıyorum
Surda tam güzelce konusurken bı bakıyorum gıremıyorum
Kızlar ben kaçayım artık.sabah 7.30da hastanede olucam tahlil içinn.hepinizi öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?