Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

valla artık zavallılar 6 aylıkken bakıcı ellerine düşecekler, kızlar cidden ya yavrucaklara yazık olcak, tabi bizede düşünsenze işte süt sağacağız

İns emerlerde sagmamiza gerek kalmazz ben bakici istemiyorum yaa zor olcak ama ben bakarim bebosime olsundaaa

kız benim çocuguma bakacak kimsede yok, annem ablamınkine bakıyo uzakta, kayınvalide uzakta çocugum sümüklü sümklü dolanır etrafta artık

Sen bak tatlım bebişine daha güzell napıcan artık
Bed de annem bakacam diyo ama zavallım da hasta nasıl bakar bilmem aman bi doğsun da bakıcaz artıkkk

canım ben mecburum 6 aylık doğum iznim olacak, 6 aydan sonra iş başı, sağmak da zorundayım ne yapayım, gerçi ortada çocuk filan yok benimsen hamilemisin canım

Hmmm anladim canimmm yok degilimm bu ay bekleyenlerdenim dun catlatma ignesi vuruldum aksam 10 da bakalimm nolcak..ne zaman catlatir bu igneler hic bilgin varmi cani?

minik kuslar geldim ama yine girmede zorlanirsam depresyon hapi yutup uyumam gerekebilir

canım ne rahatsızlığı var annenin, önemli birşey değildir insallah

Cnm ya bi sürü ama onu en çok karaciğeri ve diyabeti yoruyo.çok sıkdoktorkontrolu var yaşı da 65ama çok şükür.bir de biz 3yıl önce abimi kaybettik kazada.o tüm hastalıklarından daha ağır geldi anneciğime şimdi bi ben kaldım elinde.torunla oyalanıcak inşallah.
Bende belki biraz ücretsiz izin kullanırım diyorum bide süt iznini her hafta topluca cuma günü kullanırsam 4gün çalışırım ne bileyim evdeki hesap çarşıya uymuyo bazenn:26:

yutma balım hap map, ben geliri yanına sohbete sanal ortama ne gerek var bağlantı sorunu filan. Bindim süpürgeme aç kollrını

yelızım yaw cıldırıyorum bı kac gündür bu sorunu yasıyorum

Surda tam güzelce konusurken bı bakıyorum gıremıyorum

canım ne rahatsızlığı var annenin, önemli birşey değildir insallah

Cnm ya bi sürü ama onu en çok karaciğeri ve diyabeti yoruyo.çok sıkdoktorkontrolu var yaşı da 65ama çok şükür.bir de biz 3yıl önce abimi kaybettik kazada.o tüm hastalıklarından daha ağır geldi anneciğime şimdi bi ben kaldım elinde.torunla oyalanıcak inşallah.
Bende belki biraz ücretsiz izin kullanırım diyorum bide süt iznini her hafta topluca cuma günü kullanırsam 4gün çalışırım ne bileyim evdeki hesap çarşıya uymuyo bazenn:26:

rabbim annecigine bir an önce torun gönderirde scorpionsum insallah torununu görünce hicbi hastaligi kalmaz

canım benim başın sağolsun, annenin en iyi ilacı yürüyüş balım, ben fizyoterapistim bak bu yürüyüşolayına eğil, şekerini filan çok güzeldüzenler, gir koluna çıkar dışarı, ama biliyomçalışıyorsun zor vaktin olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…