Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzum sen hangi tahlilleri yaptırdın şimdiye kadar spermiyogram yaptırmıştınız galiba doğru mu hatırlıyom onu, kist filan da yoktu,fsh filan da normal çıkacak insallah ayy ne zor bu işler yaaaaa, yani sonuçta bişi yoksa tek suçlu stresss

reglin nasildi diger aylara göre fazlamiydi..benim son düsügümdede yerlesemeden kaybettim..öncesinde test yapmistim iki defa pozitif cikmisti ...ama su gibi akan hic durmayan 3 gün kanamam oldu daha sonra azaldiscorpionsum yasinda ne var...valla ben bu yas isine inanamiyorum..20 yasindaki kizlar hamielik icin aylarca ugrasiyo etrafimda örnek o kadar cokki38 yasindaki kac tanidigim varsa hemen hamile kaldilar

Son düzenleme:

Cnm benim rahim yumurtalıklar temiz hatta bu ay nurtopu gibi yumoşum vardıeşimin spermiyogramı sorun teşkil etmiyormuş.gerekirse3ay sonra tekrar yapılacak.stres erkeklerde de etkiliymiş.eşimin işi satış o yüzden hep stresli.ben yarınprolaktin-tsh-fsh-lh-e2 yaptırıcam.rahim filmi de en az 3ay sonra dedi doktorum.onlar karıkoca kdoğumcu ama 9ay olmamış

yelizim gününde yaklasiyo bak kaybolma ortaliklardan
gün gün bizle seninle heyecan yasamak istiyoruz batina kadar

Cnm benim reglim zaten 3gün sular seller gibi hep anlayamamki keşke bende test yapsaydı diyoruum ama daha çok üzülecektim.annemde boşver hamile kalıp düşürsen daha zor diyo haklı tabi anne yüreği kıyamıyo.yaş ilerledikçe sorunlar çoğalıyo cnm yaa bir de ikinci çocuğa vakit kalsın belki yaparız

scorpionsum senin tahlillerinde bi sorun cikacagini zannetmiyorum...

ama rahim filmini bi cektir tüplerin durumuna ne bi bakilsin ama ondada sorun olmasi imkansiz gibi

evet haklısn canım stres erkeklerdede etkili, bak ne güzel herşey tertemiz, olacak insallah kısa sürede

o zaman tamam scorpionsum bu aya hic takilma yerlesemeden düstümü diye düsünme kendini üzme annen hakli büyüdükce kaybedince daha zor..ben sonuncusunu diger kaybettiklerime göre hamilelikten bile saymiyorum.....bazen 3 bebek kaybim var diyorum.her kadin bunu yasiyomus ama anlamadan kaybediyomus dr dedi normalmis yani bitanem...biz insallah önümüzdeki aylara bakalim...

Son düzenleme:
scorpionsum senin tahlillerinde bi sorun cikacagini zannetmiyorum...

ama rahim filmini bi cektir tüplerin durumuna ne bi bakilsin ama ondada sorun olmasi imkansiz gibi

İnşallah cnm o zaman kafam rahat bi şekilde beklerim hatta annemcim üzülmesin diye ona ara verdik bi kaç ay korunucaz derim stres yapmasın o da.yeteri kadar acısı var torun ona ilaç olsun dert değil inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…