- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.701
Aynen cnm sabır.yarın hormon tahlillerimi yaptırıcam.bakalım ne çıkacak merakediyorum.ama annemin teşhisi bu ay döllenme olup yerleşme olamadı diyo.ne bilim eski kadınlar daha mı bilgili acep.25. Gün böyle içimden bişey kopacak gibi sancı yaşadım 4-5saat hatta annem beni hep yatırmaya çalıştı.bilmemki hormonlar datemizse progesterona baktırıcam.anam yaş aldı başını 32 bitti yaniii ondannn
Aynen cnm sabır.yarın hormon tahlillerimi yaptırıcam.bakalım ne çıkacak merakediyorum.ama annemin teşhisi bu ay döllenme olup yerleşme olamadı diyo.ne bilim eski kadınlar daha mı bilgili acep.25. Gün böyle içimden bişey kopacak gibi sancı yaşadım 4-5saat hatta annem beni hep yatırmaya çalıştı.bilmemki hormonlar datemizse progesterona baktırıcam.anam yaş aldı başını 32 bitti yaniii ondannn
kiz yerim seni
insallah yelizim valla olurmu olur neler okuyorum su kkk da...
hep birlikte hamiş kalalım göbüşlerimizi tokuşturalım
kuzum sen hangi tahlilleri yaptırdın şimdiye kadar spermiyogram yaptırmıştınız galiba doğru mu hatırlıyom onu, kist filan da yoktu,fsh filan da normal çıkacak insallah ayy ne zor bu işler yaaaaa, yani sonuçta bişi yoksa tek suçlu stresss
amin insallahyelizim filmi ne zaman cektirecen
reglin nasildi diger aylara göre fazlamiydi..benim son düsügümdede yerlesemeden kaybettim..öncesinde test yapmistim iki defa pozitif cikmisti ...ama su gibi akan hic durmayan 3 gün kanamam oldu daha sonra azaldi scorpionsum yasinda ne var... valla ben bu yas isine inanamiyorum..20 yasindaki kizlar hamielik icin aylarca ugrasiyo etrafimda örnek o kadar cokki 38 yasindaki kac tanidigim varsa hemen hamile kaldilar
Cnm benim rahim yumurtalıklar temiz hatta bu ay nurtopu gibi yumoşum vardıeşimin spermiyogramı sorun teşkil etmiyormuş.gerekirse3ay sonra tekrar yapılacak.stres erkeklerde de etkiliymiş.eşimin işi satış o yüzden hep stresli.ben yarınprolaktin-tsh-fsh-lh-e2 yaptırıcam.rahim filmi de en az 3ay sonra dedi doktorum.onlar karıkoca kdoğumcu ama 9ay olmamış
Cnm benim rahim yumurtalıklar temiz hatta bu ay nurtopu gibi yumoşum vardıeşimin spermiyogramı sorun teşkil etmiyormuş.gerekirse3ay sonra tekrar yapılacak.stres erkeklerde de etkiliymiş.eşimin işi satış o yüzden hep stresli.ben yarınprolaktin-tsh-fsh-lh-e2 yaptırıcam.rahim filmi de en az 3ay sonra dedi doktorum.onlar karıkoca kdoğumcu ama 9ay olmamış
Cnm benim reglim zaten 3gün sular seller gibi hep anlayamamki keşke bende test yapsaydı diyoruum ama daha çok üzülecektim.annemde boşver hamile kalıp düşürsen daha zor diyo haklı tabi anne yüreği kıyamıyo.yaş ilerledikçe sorunlar çoğalıyo cnm yaa bir de ikinci çocuğa vakit kalsın belki yaparız
yelizim gününde yaklasiyo bak kaybolma ortaliklardan
gün gün bizle seninle heyecan yasamak istiyoruz batina kadar
scorpionsum senin tahlillerinde bi sorun cikacagini zannetmiyorum...
ama rahim filmini bi cektir tüplerin durumuna ne bi bakilsin ama ondada sorun olmasi imkansiz gibi
İnşallah cnm o zaman kafam rahat bi şekilde beklerim hatta annemcim üzülmesin diye ona ara verdik bi kaç ay korunucaz derim stres yapmasın o da.yeteri kadar acısı var torun ona ilaç olsun dert değil inşallah
off yine zor giriyorum yawcildiracam
torun nasıl sevilir yaaa, derlerki çocuk cevizse torun da içiymiş
kız benim çocuguma bakacak kimsede yok, annem ablamınkine bakıyo uzakta, kayınvalide uzakta çocugum sümüklü sümklü dolanır etrafta artıkBallı ceviz içiiiii
kız benim çocuguma bakacak kimsede yok, annem ablamınkine bakıyo uzakta, kayınvalide uzakta çocugum sümüklü sümklü dolanır etrafta artık
Hahahhaha benimkide ayni olucak benim annem istda ben bursada kayinvalidende hep hasta kiyamam annneeemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?