Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yasakhayalim gene gittin bağlantıdan dolayı, bende kaçtım, iyi geceler kızlaarrrrr loorim seninde canını sıkmışlar dün, gördüm, canını sıkma seni seviyoz

ben geldim
cankuşlar balkonu niye okadar çok yıkadımı merak etmişiniz hani fayans aralarına şap atıyolar ya alçı gibi bişeyden
işte onlar çıkıyo gıbı duruyo ama balkon kuruduktan sonra lekelerı kalıyo bende üstüste okadar çok yıkadım
amma sabah bı kalktım yıne kalmış yahu
daha tovbe ettım yıkamıcam ustalara yemek yapıyorum şimdi
şunları doyurayım gelırım yıne
aybıshım geldımı acaba gelıncede gecmıse bı bakım :26::26:
öpüyorum herkesı

selam kizlar ben geldimmm dun yoktummm evlilik yildonumuzdu cok guzeldi yemek haizrlamis mumlar ve tek tas kocami cok seviyorummmmmmmm bizim esas oglan da yardimci olmuss gouzme girmeye calsiiyor sanirimmmmmm

selam kizlar ben geldimmm dun yoktummm evlilik yildonumuzdu cok guzeldi yemek haizrlamis mumlar ve tek tas kocami cok seviyorummmmmmmm bizim esas oglan da yardimci olmuss gouzme girmeye calsiiyor sanirimmmmmm

hayalotum nasilsin habibtem

ne habibtem esas oglan simdi iyimi olduesinde cok iyimis bide küsüyodunuz alaallalalalala

Son düzenleme:
Selam kizlar ben geldim gecmisi okuyamadim neler oldu bakalim

Alpinim sevindim adina habibtem bak esas oglana iyi olmaya calisiyo yaptiklarin yaramis yani

kiz habibte loorim sen niye dün bisey demeden cekip gittin

sonrada girip haber nede vermedin

noldu sen hic böyle yapmazdin

çok sevindim canım güle güle kullan
hayalotum nasilsin habibtem

ne habibtem esas oglan simdi iyimi olduesinde cok iyimis bide küsüyodunuz alaallalalalala
iyiyim canbonum sen nassın

gel kollarımaaaaaaaaa

benide cildirtiyo arada deli oluyorum

Ne var ne yok yasakhayalim

dün topik biraz sessizdi loorim..scorpionsum cok erken gitti bugün tüm tahlilleri yaptiracakti canim benim ya

medddceziriminde yatili misafirleri gelmis bi kac gün giremem yazmis bende gece farkettim yazdigini

hayalotum yoktu sümeyye yoktu benle yeliz vardi iste öyle

Anladim tatlisim ben yokum ya topik bile sessizlesiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…