Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bebislerimmmmmm geldimmmm deminden beri baglanamiyorummmm birazdan hastaneye gidecem benim yumurtlaar nasil yumurtlamismiyim diye bakacak gidgidgidakkkkkkkkkkkkk:122::122:

yok canim kacmam da okadar ütü beni bozar yarisini yaparim bide ütü ben de bas agrisi yapiyo :26::26::26:basim tutarsa da üc gün gecmezartik sen karar ver hayatim

hayalotummmm ben gelirim temizligi cok severimmm yardimci olurum benim ecim yapilirken de karolarin arasinda olmustu o lekeler gitmez canim zamanlaaa yikladikca gidecektir bebeisim

bebislerimmmmmm geldimmmm deminden beri baglanamiyorummmm birazdan hastaneye gidecem benim yumurtlaar nasil yumurtlamismiyim diye bakacak gidgidgidakkkkkkkkkkkkk:122::122:

habibtem dr bi baksin yumurtaciklarin haslamalikmi sucuklukmu pisirmelikmi diye

yok canim kacmam da okadar ütü beni bozar yarisini yaparim bide ütü ben de bas agrisi yapiyo :26::26::26:basim tutarsa da üc gün gecmezartik sen karar ver hayatim

aman laylam sen dur ben senin yerine bitirrim hayalotumun dag gibi ütüsünü

tamam soracammm zatren anlamaz benim dilimden ben haslama severimmmm sucuklu da olabilirrrr

ütümde tam sirasini buldu tam istedigim grubu bulmusken cikmak zorunda kalacam

bilseydim geleceginizi dün yapar kurtulurdum habibteler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…