Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aksama pizza yapacammmm bir de biberli ekmekkkkk bizim esasoglani cagiracam tsk etmem lazimmm biz anadan boyle gorduk cunku tatlida yaptimmmm antepfistikli bir de kagitta soslu kek yapacamm buyrun birlikte yiyelimmm haaaa birdee tuzlu cubuk kraker

aksama pizza yapacammmm bir de biberli ekmekkkkk bizim esasoglani cagiracam tsk etmem lazimmm biz anadan boyle gorduk cunku tatlida yaptimmmm antepfistikli bir de kagitta soslu kek yapacamm buyrun birlikte yiyelimmm haaaa birdee tuzlu cubuk kraker

hepsinimi yapacan

masallah valal seni alan kadir gecesindemi dogmus habibtem

cok hamaratsin

hepsinimi yapacan

masallah valal seni alan kadir gecesindemi dogmus habibtem

cok hamaratsin

cok guzel yaspata yaparimmmmmmmm vallahi annem sagolsun herseyi ogrettii...bendee icimde vardi...kaynanam ariyor kizim revanini ozledim kimse elime su dokemezz eltimin teyzesi anlatiyor bizim kiz bunu yapar sunu yapar hic hoslanmam bu konusmalardannn sonra kaynanam dediki pinarimin herkesten ustaaa hersey gelir elinden temizlik desen hamaratlik desen masallahi var anam da yanimdaydi nasil da gururlanmisti...nur icinde uyusun melegim[/B]

slm kızlar bu gün doktor a gittim yumurtam 15mm olmuş...doktorum seni umutlandırmak istemiorm ama tutacak gibi dedi..dua edin ben ne olur .inanın alttan muayineye dayanamıorm ama 2 gün sonra yine gidecegim..rabbim hepimize tez zaman da nasip etsin inşallah

klomenin faydasi oluyo kln canim hadi hayirlisi olsun

inşallah olur rabbim nasip eder.ama umut vermek istemiorm dedi çünkü eşime sperm tahlili yapmadı..

insallah esinde bi sorun yoktur

bu ay olmasa bile kln canim bak bu hapin faydasi oluyo diger aylarda hamile kalma sansin artiyo demektir

arada oyle oluyr habobtemmm kusuruma bakmayinnn...birazdan doktora gidecem su iciyorummm bol bol ins kotu birsey cikmazzz kizlar

bizim habibtelerin bu gün sülümani var topik hareketsiz olur bu gün::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
arada oyle oluyr habobtemmm kusuruma bakmayinnn...birazdan doktora gidecem su iciyorummm bol bol ins kotu birsey cikmazzz kizlar

kusurda ne demek habibtem sadece senin üzülmeni istemiyorum

daha gitmedinmi habibtem

insallah güzel haberlerle gelecen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…