Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aksama pizza yapacammmm bir de biberli ekmekkkkk bizim esasoglani cagiracam tsk etmem lazimmm biz anadan boyle gorduk cunku tatlida yaptimmmm antepfistikli bir de kagitta soslu kek yapacamm buyrun birlikte yiyelimmm haaaa birdee tuzlu cubuk kraker

neee pizza mı soslu kek miiiii hamilenin halini düşünmeden yazın sizzzz ( şaka şaka Allah ağız tadıyla yedirsin canım

aksama pizza yapacammmm bir de biberli ekmekkkkk bizim esasoglani cagiracam tsk etmem lazimmm biz anadan boyle gorduk cunku tatlida yaptimmmm antepfistikli bir de kagitta soslu kek yapacamm buyrun birlikte yiyelimmm haaaa birdee tuzlu cubuk kraker

neee pizza mı soslu kek miiiii hamilenin halini düşünmeden yazın sizzzz ( şaka şaka Allah ağız tadıyla yedirsin canım

acepki uydudan stari nasil engelleyebilirim

bi plan yapmaliyim

Son düzenleme:
selam canlarım sabah yaptırdım tahlillerimi biraz keyfim kaçti..
prolaktin-54.08
tsh-2.14
fsh-4.62
lh-5.49
e2-33
serbest t4-0.99

herşey güzel de prolaktin üst sınırın 2 katıdoktorum 15 gün sonra tekrar yaptır ona göre ilaca başlarız dediben bu ay korunmaya karar verdim..şu tahlil sonucum kesinleşsin de..çünkü kuzenimin de karnında ölmüştü bebişi..

Selam canim hosgeldinn bu tahlil islerinden hic anlamiyorum ama bu prolaktin ne ise yariyo mesela neyi etkiliyo ki onemli biseymi :26:

Insallah diger gittiginde duzelmis olur

evet scorpionsum prolaktinin yüksek cikmis demmekki ondan dolayi döllenme gerceklesmiyomus..ama bak yaptirdigin iyi oldu...

ama yumurta rezervin cok iyi

Son düzenleme:
kizlar gittimmm doktora yumurtaliklarim zayifmis buyumuyormuss o yuzden hamile kalamiyuorummmm doktor ilac verdi yine ilac yine ilac biktim yeminleee zaten tavir aldi yine esimmm neyse /B]

Selam canim hosgeldinn bu tahlil islerinden hic anlamiyorum ama bu prolaktin ne ise yariyo mesela neyi etkiliyo ki onemli biseymi :26:

Insallah diger gittiginde duzelmis olur

tatlım prolaktin süt hormonu..yüksek olunca vucuda hamile sinyali veriyo o yüzden de gebelik olumyo..hani doğuranlar süt koruyo der ya işte asıl bu hormon emzirme döneminde yükseliyo da ondan hamilelik olmuyo..inşallah düşer canım benim..

kizlar gittimmm doktora yumurtaliklarim zayifmis buyumuyormuss o yuzden hamile kalamiyuorummmm doktor ilac verdi yine ilac yine ilac biktim yeminleee zaten tavir aldi yine esimmm neyse /B]

hosgeldin canimm oyle bisey varsa ilac icmen gerekiyo canim ya ama esin niye tavir aldiki sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…