- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.821
insallah esinde bi sorun yoktur
bu ay olmasa bile kln canim bak bu hapin faydasi oluyo diger aylarda hamile kalma sansin artiyo demektir
aksama pizza yapacammmm bir de biberli ekmekkkkk bizim esasoglani cagiracam tsk etmem lazimmm biz anadan boyle gorduk cunku tatlida yaptimmmm antepfistikli bir de kagitta soslu kek yapacamm buyrun birlikte yiyelimmm haaaa birdee tuzlu cubuk kraker
aksama pizza yapacammmm bir de biberli ekmekkkkk bizim esasoglani cagiracam tsk etmem lazimmm biz anadan boyle gorduk cunku tatlida yaptimmmm antepfistikli bir de kagitta soslu kek yapacamm buyrun birlikte yiyelimmm haaaa birdee tuzlu cubuk kraker
sagol hjabibtelerin en tatlisi
ben geldimm
Alpinim ne oldu gittin mi doktora ?
Kln sen nasilsin canimm ?
yasakhayalim ben geldim sen gittin ya yine tek kaldim burada
iyiyim çok saol sen nasılsın
bugün siz habibtelerin sülümani var topik sessizlesir bu gün
acepki uydudan stari nasil engelleyebilirim
bi plan yapmaliyim
selam canlarım sabah yaptırdım tahlillerimi biraz keyfim kaçti..
prolaktin-54.08
tsh-2.14
fsh-4.62
lh-5.49
e2-33
serbest t4-0.99
herşey güzel de prolaktin üst sınırın 2 katıdoktorum 15 gün sonra tekrar yaptır ona göre ilaca başlarız dedi ben bu ay korunmaya karar verdim..şu tahlil sonucum kesinleşsin de..çünkü kuzenimin de karnında ölmüştü bebişi..
selam canlarım sabah yaptırdım tahlillerimi biraz keyfim kaçti..
prolaktin-54.08
tsh-2.14
fsh-4.62
lh-5.49
e2-33
serbest t4-0.99
herşey güzel de prolaktin üst sınırın 2 katıdoktorum 15 gün sonra tekrar yaptır ona göre ilaca başlarız dedi ben bu ay korunmaya karar verdim..şu tahlil sonucum kesinleşsin de..çünkü kuzenimin de karnında ölmüştü bebişi..
Selam canim hosgeldinnbu tahlil islerinden hic anlamiyorum ama bu prolaktin ne ise yariyo mesela neyi etkiliyo ki onemli biseymi :26:
Insallah diger gittiginde duzelmis olur
En yakin bi roket bul ve uzaya cik oradan halledersin sen yasakhayalim
kizlar gittimmm doktora yumurtaliklarim zayifmis buyumuyormuss o yuzden hamile kalamiyuorummmm doktor ilac verdi yine ilac yine ilac biktim yeminleee zaten tavir aldi yine esimmm neyse /B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?