Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inşalllah herşe yoluna girer

evet scorpionsum prolaktinin yüksek cikmis demmekki ondan dolayi döllenme gerceklesmiyomus..ama bak yaptirdigin iyi oldu...

ama yumurta rezervin cok iyi

iyiki yaptırmışım tatlım..doktorum daha erken diyordu ama bana malum oluyo bazen biliyorum ben:26:ben rezervde sorun bekliyordum valla..hani yaşla alakalı belki dedim..prolaktın hiççç aklıma gelmed çünkü reglim acayip düzenli benim..anlamadım gitti..bakalım artık:44:

ben bilmiyodum soyledigin iyi oldu insallah duzelir tatlim sikma sen canini

kizlar gittimmm doktora yumurtaliklarim zayifmis buyumuyormuss o yuzden hamile kalamiyuorummmm doktor ilac verdi yine ilac yine ilac biktim yeminleee zaten tavir aldi yine esimmm neyse /B]

habibtem sen klomen kullaniyomuydun:26::26::26::26::26::26:

bak bide yasim geciyo diyodun valla 20 yasindaki ölctürse ancak bu kadar cikardi yumurta rezervi

lh cok iyi yani yumurtayi catlatan hormon

tek sorun prolaktin gözüküyo simdilik ama cözümü olan bi hormon hic üzülme

Son düzenleme:
kizlar gittimmm doktora yumurtaliklarim zayifmis buyumuyormuss o yuzden hamile kalamiyuorummmm doktor ilac verdi yine ilac yine ilac biktim yeminleee zaten tavir aldi yine esimmm neyse /B]

kuzumm bak o ilaçla bikaç aya hamiş olcan sen haberin olsun..arkadaşım da kullanmıştı..hem incir yemeyi de ihmal etme emi

çok şükür cnmm rabbim dermansız dert vermesin...ben şimdi kaçayım yemek yiyeyimm akşama gelicemm sülümanımı da alıp

ne biliyimmm neden tavir aldi agladim gelir gelmez eve...duphaston formit clomid diye ilaclar verdi....adetliyekn icecekmisim gerizekali bu doktor adetliyken gittim neden balmadi yaaaa lanet olsun ben klomenkullandim ama 2 aydir kullanmiyorummm...hicbirsey icmek istemiyorummm...babam aradi agladim tutamadim kendimi

ya kızlar ben bu allttan muayineye dayanamıorm yaaaaa çok acıyo bagıra bagıra giriyorum.ne yapsam ya bilemiorm

üzülme yya doktorunu deiştir yada başka bişey yap ama üzülme.alllah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…