Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ya gevşemey çalışıorm ama olmuo..ama şudavar ben vajınusmustum.olmuo yaaaa off.deli olacagım

bende cok aci cekiyodum bikac sene öyle oldu sonradan nasil olduysa kasmamaya basladim simdi hic bisey hissetmiyorum..

bide kln canim esinle sık iliski yasamiyosaniz onunda etkisi var...

Bu sekilde cikmasinami tavir aldi anlamiyorum ben bu erkekleri ya aglama canim sende Allah buyuktur ic bakalim sonucta sorun varsa iciceksin ilacsizda olmuyoki :26:

inşallah bitanem ama sen yine doktorun lafına bakma ama umutlu ol.inşallah olur ya hayırlısıyla
bitanem sümeyyemınde prolaktini yüksekti ilaçlarını kullanda bı düşer inşallah ben inanıyorum doktorun nederse uygula aksatmadansıkma tatlı canını bıtanem herseyde vardır bı hayır
kizlar gittimmm doktora yumurtaliklarim zayifmis buyumuyormuss o yuzden hamile kalamiyuorummmm doktor ilac verdi yine ilac yine ilac biktim yeminleee zaten tavir aldi yine esimmm neyse /B]

klomen vermedımıhem bak sen benı beklıyon ben senı bıtanem kızını alcam ya oğluma ağlamak sızlamak yok dua etcez ilaçlarımızı düzenli alıcaz
Hosgeldin canimm
hoşbulduk bitanem nasılsın cancazım
hayalotum gelmis:124::124::124::124::124::124::124:

ben geldimkaçakhayalim okuyana kadar kaç sayfda yazdınız ölemama bak benimkiler 1 sayfa oldu tek başıma

kızlar ben bişeyi daa merak ediorm doktor dediki yumurtan büyük ii dedi iyide eskiden de yumurlam gününde akıntım falan geliodu yani yumurtlamam oluodu..ilaç kullanınca daha mı büyüttü ki anlamadım:18:

normal bii cinsel hayatımız var amaa orda başka.2yılda mı alıştın aman allahımmmm..

valla ilk kasap gibi bi doktora gittim ondan sonra psikolojim bozuldu nerdeyse vajinismus olacaktim onun yüzünden..dr gitmeye korkmustum iki sene hic baska dr gitmedim...daha sonra korunma hapi yazdirmak icin iyi bi dr buldum kadin cok kibar muayene ettigi halde cok aci cekiyodum bana bunlar psikolojik dedicok ince bi alet sokuyorum onu bile sikiyosun hissediyorum demisti...1 sene yine kasilmalarim oldu sonra sonra alistim kendim yendim....

Son düzenleme:
canım benim bende çok kasıyodum ama formülü varmış eltim söyledi doktora gıtmeden önceki gece ilişkiye giriyorum ordaykende hanı ıgne vururken doktor derya nefes al dıye
işte aynen o şekil nefes alıyorum bı bakıyorum bana kistlerimi gösteriyo .bu şekil korkunu yenersın canım şimdi ben hıc korkmuyorum sende dene dusunme onu bılgısayara bak bakalım ne gorcen

abooooovvvv diyesim geldi.cumaya tekrar gitcem şimdiden onu düşünüorum..vayy anaaam bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…