- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.861
ya kızlar ben bu allttan muayineye dayanamıorm yaaaaa çok acıyo bagıra bagıra giriyorum.ne yapsam ya bilemiorm
canim sen kendini kesin kasiyosun
ya gevşemey çalışıorm ama olmuo..ama şudavar ben vajınusmustum.olmuo yaaaa off.deli olacagım
ne biliyimmm neden tavir aldi agladim gelir gelmez eve...duphaston formit clomid diye ilaclar verdi....adetliyekn icecekmisim gerizekali bu doktor adetliyken gittim neden balmadi yaaaa lanet olsun ben klomenkullandim ama 2 aydir kullanmiyorummm...hicbirsey icmek istemiyorummm... babam aradi agladim tutamadim kendimi
bende cok aci cekiyodum bikac sene öyle oldu sonradan nasil olduysa kasmamaya basladim simdi hic bisey hissetmiyorum..
bide kln canim esinle sık iliski yasamiyosaniz onunda etkisi var...
inşallah bitanem ama sen yine doktorun lafına bakma ama umutlu ol.inşallah olur ya hayırlısıylaslm kızlar bu gün doktor a gittim yumurtam 15mm olmuş...doktorum seni umutlandırmak istemiorm ama tutacak gibi dedi..dua edin ben ne olur .inanın alttan muayineye dayanamıorm ama 2 gün sonra yine gidecegim..rabbim hepimize tez zaman da nasip etsin inşallah
bitanem sümeyyemınde prolaktini yüksekti ilaçlarını kullanda bı düşer inşallah ben inanıyorum doktorun nederse uygula aksatmadanselam canlarım sabah yaptırdım tahlillerimi biraz keyfim kaçti..
prolaktin-54.08
tsh-2.14
fsh-4.62
lh-5.49
e2-33
serbest t4-0.99
herşey güzel de prolaktin üst sınırın 2 katıdoktorum 15 gün sonra tekrar yaptır ona göre ilaca başlarız dedi ben bu ay korunmaya karar verdim..şu tahlil sonucum kesinleşsin de..çünkü kuzenimin de karnında ölmüştü bebişi..
kizlar gittimmm doktora yumurtaliklarim zayifmis buyumuyormuss o yuzden hamile kalamiyuorummmm doktor ilac verdi yine ilac yine ilac biktim yeminleee zaten tavir aldi yine esimmm neyse /B]
hoşbulduk bitanemHosgeldin canimm
hayalotum gelmis:124::124::124::124::124::124::124:
habibte loori ve hayalot noldu niye ses vermisunuz yaw
normal bii cinsel hayatımız var amaa orda başka.2yılda mı alıştın aman allahımmmm..
valla ilk ap gibi bi doktora gittim ondan sonra psikolojim bozuldu nerdeyse vajinismus olacaktim onun yüzünden..dr gitmeye korkmustum iki sene hic baska dr gitmedim...daha sonra korunma hapi yazdirmak icin iyi bi dr buldum kadin cok kibar muayene ettigi halde cok aci cekiyodum bana bunlar psikolojik cok ince bi alet sokuyorum onu bile sikiyosun hissediyorum demisti...1 sene yine kasmalarim oldu sonra sonra alistim kendim yendim....
benim gozler acildi
Hayalotum gozlerin acilmadimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?