Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

alalalalal valla bisey anlamadim:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Dur ben inat ettim sana anlaticam bunu simdi sayfayi goremiyoduk ya sonra benim sayfa acildi sonra hayalotumun sayfa acildi ben hayalot a dedim ki gozlerin acildimi oda loorim yazdi yani acildi demek istedi bende gordum seni bebek yazdim oda dediki sen gorde kacakhayalim gormesin dedi bende dedim ki o coktan gormustur dedim

Bunuda anlamadiysan yine anlatirim ben

habibtem anlatma simdi iyice karistirmisin

iste böyle oldum:111::111::111::111::111::111::111::111::111:

çatladım gülmekten ya
dur loorim o iş olem değil
baştan yarıya kadar ölem tamam
ama kaçakhayalede gormuyorum dıyınce dil çıkardım benbunu yaptım onu gormesın dedım
ama sende yanlıs anlamısın
sızlerı cok sevıyorum ben yaaaa
bıraz cıkıyorum gelıcem yıne
gule gule gıtmelıyım yahu

bak loorim sen yanlis anlatmisin bana sende anlamamisin...:2

saol hayalotum simdi anladim

Yasakhayal akilmi birakti valla ona sorsak hala anlamadi kafasi iyice karisti yasakhayalimin

Tamam canim git gel bekliyoruz

burdayim kizlarrr ilaclari arastiriyordummm biri kilo vermem icin..biri yumurtalarim icin biri de adet olmam icin verilen ilaclar...az once esas oglan aradi kardesimin neyi var diyor hey allahim yaaaa git kendisine sor dedimmmsimdi benim sucum ne yuumurtalarimi benmi yerlestiriyorummm benim yuzumden mi oyle her ay bunun stresini yasamaktan skldim kizlar babam aradi yarin yanima gelecekmis...babam aglamama dayanamaz...aileme de bu sekilde cektirdigim icin kendimi afeetimiyorum...ne guzel bir gun gecirdim dun bugun icine etti benim herif

valla habibtem kusura bakmada senin herifin normal degil..ya kendisinde bi sorun olsaydi nolacakti

ama bak senin ne güzel bi ailen var ..baban ne güzel senin yaninda hep destekcin...sen hic takilma herifinle esas oglana onlar ne yaptigini bilmiyo cünkü...su an senin kocan saglikli düsünemiyo...

sana destek olmasi moralini iyi tutmasi lazimdi stres her derdin anasi cünkü

Son düzenleme:

alpinim senin esin niye boyle yapmiyo ya niye yaninda olmuyo anlam veremiyorum bence cek bi kenara konus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…