- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.901
Bizde benzinler full yasakhayalim bak bide supurge tasidini cok kullaniyosun ama benzin koymuyosun
loorim benım yaaa
alalalalal valla bisey anlamadim:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
heççç işte
Dur ben inat ettim sana anlaticam bunu simdi sayfayi goremiyoduk ya sonra benim sayfa acildi sonra hayalotumun sayfa acildi ben hayalot a dedim ki gozlerin acildimi oda loorim yazdi yani acildi demek istedi bende gordum seni bebek yazdim oda dediki sen gorde kacakhayalim gormesin dedi bende dedim ki o coktan gormustur dedim
Bunuda anlamadiysan yine anlatirim ben
Dur ben inat ettim sana anlaticam bunu simdi sayfayi goremiyoduk ya sonra benim sayfa acildi sonra hayalotumun sayfa acildi ben hayalot a dedim ki gozlerin acildimi oda loorim yazdi yani acildi demek istedi bende gordum seni bebek yazdim oda dediki sen gorde kacakhayalim gormesin dedi bende dedim ki o coktan gormustur dedim
Bunuda anlamadiysan yine anlatirim ben
habibtem anlatma simdi iyice karistirmisin
iste böyle oldum:111::111::111::111::111::111::111::111::111:
çatladım gülmekten ya
dur loorim o iş olem değil
baştan yarıya kadar ölem tamam
ama kaçakhayalede gormuyorum dıyınce dil çıkardım benbunu yaptım onu gormesın dedım
ama sende yanlıs anlamısın
sızlerı cok sevıyorum ben yaaaa
bıraz cıkıyorum gelıcem yıne
gule gule gıtmelıyım yahu
çatladım gülmekten ya
dur loorim o iş olem değil
baştan yarıya kadar ölem tamam
ama kaçakhayalede gormuyorum dıyınce dil çıkardım benbunu yaptım onu gormesın dedım
ama sende yanlıs anlamısın
sızlerı cok sevıyorum ben yaaaa
bıraz cıkıyorum gelıcem yıne
gule gule gıtmelıyım yahu
bak loorim sen yanlis anlatmisin bana sende anlamamisin...:2
saol hayalotum simdi anladim
Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaziklar olsun banaaaaaaaa
gercekten sen nasi anlamadin habibtem
Anlatmam iyidir bilirsin yasakhayalim ama onu gozumden kacirmisim ben
burdayim kizlarrr ilaclari arastiriyordummm biri kilo vermem icin..biri yumurtalarim icin biri de adet olmam icin verilen ilaclar...az once esas oglan aradi kardesimin neyi var diyor hey allahim yaaaa git kendisine sor dedimmmsimdi benim sucum ne yuumurtalarimi benmi yerlestiriyorummm benim yuzumden mi oyle her ay bunun stresini yasamaktan skldim kizlar babam aradi yarin yanima gelecekmis...babam aglamama dayanamaz...aileme de bu sekilde cektirdigim icin kendimi afeetimiyorum...ne guzel bir gun gecirdim dun bugun icine etti benim herif
burdayim kizlarrr ilaclari arastiriyordummm biri kilo vermem icin..biri yumurtalarim icin biri de adet olmam icin verilen ilaclar...az once esas oglan aradi kardesimin neyi var diyor hey allahim yaaaa git kendisine sor dedimmmsimdi benim sucum ne yuumurtalarimi benmi yerlestiriyorummm benim yuzumden mi oyle her ay bunun stresini yasamaktan skldim kizlar babam aradi yarin yanima gelecekmis...babam aglamama dayanamaz...aileme de bu sekilde cektirdigim icin kendimi afeetimiyorum...ne guzel bir gun gecirdim dun bugun icine etti benim herif
scorpionsumun sülümani baskadi hic ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?