Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gecmis olsun scorpionsum:26::26::26::26::26:

sen rahatina bak bitanem....

alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nerdesiniz 1.bölükkkkkkkkkk uyaaaannnnnnnnnnn
içtimayaaa.. hazırrr .. ollll!

alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nerdesiniz 1.bölükkkkkkkkkk uyaaaannnnnnnnnnn
içtimayaaa.. hazırrr .. ollll!

sen bilmiyosun umudum bugün sülüman günü ya o yüzden topik bos...

vay anasina vay ne var şu sülümanda anlayamadim giittti

tüm habibteleri kendisine bagliyo

karar verdim carsamba günleri su uydudan stari ortadan kaldirmak icin iyi bi plan yapmaliyim::84::84::84::84::84:

bak seennnnnnnnn yasakcadısı gelmisss te gitmis bilemm.. bir sülüman uğruna umudunu terketmiss
nolurud kalsaydın.. tmm sülümanın verdiği duyguları sana hissettiremem belik ama, olsun umut verirdim.. belki bisiler olurdu
hiçte bile sekerim.. bi beni bağlıyamadı o sülü.. beni baskalır bağlıyo

Son düzenleme:

kiz umudum yanlis anlamisin allalalala

ben nefret ediyorum o diziden..

bizim loori ,scorpions ve meddcezir habibteler bakiyo....

hayalotumu bilmiyorum bakiyomu bakmiyomu

simdi ise girmekte zorlaniyorum sayfalar cok gec aciliyo bende sinirleniyorum o yüzden cikiyorum...

ben yemek yapiyordummm sulumani izlemiyorummmm hicte cekici gelmiyor bana arada bakiyorum muptelasi degillm...

HOŞGELDİN BEBİŞİMMMM
Napim bitanem , misafirlerim vardı... daha doğrusu hala var :) öle işte koşturuyorum, sen nasılsınnn

HOŞGELDİN BEBİŞİMMMM
Napim bitanem , misafirlerim vardı... daha doğrusu hala var :) öle işte koşturuyorum, sen nasılsınnn

hmm iyidir ne olsun.. bisey yok..bnde ordan oraya kosturuyorm.. topik topik
ama smdi çıkayım artık.. grs kusum

tatlim ben cikiyoorum birazdan gelecem bizim esas oglan geliyormussss simdi pcden rahat vermezzzz optum habibteeee

tatlim ben cikiyoorum birazdan gelecem bizim esas oglan geliyormussss simdi pcden rahat vermezzzz optum habibteeee

tamam iyi geceler habibtem
benimde yavastan uykum geliyo bende birazdan cikarimyarin görüsürüz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…