Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

topiğimiz açılmıştırr
herkesciklere günaydın canbonlarımmm

günaydın kuzum benim hsgeldinn, açılışa geç kaldım ama olsun, gerisini ben hallederim sen yokkene
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ama sayfaya bakınca,, a dedim yaşasın.. 3sayfa hemen okunur bea, az çene çalmısla bunlar
ya kızlar.. benm bgün yüzüm soyuluyo sanki şöle yanağımın az assağısı gibi.. bide dudaklarım kuruyo nedir ki :26:

Son düzenleme:

gunaydın bebem
şimdik kaçakhayalim olsa acepmisin derdi amma
havalar soguk ya umudum suratın ruzgardan falan nemsız kalmış olabılırmı acaba:26:

gunaydın bebem
şimdik kaçakhayalim olsa acepmisin derdi amma
havalar soguk ya umudum suratın ruzgardan falan nemsız kalmış olabılırmı acaba:26:

hsg kusum benim..
olabilir tabi .. yine çok kapılmak istemiyorum da.. Rabbim hayırlısını versin .. dicek sözümüz ylok baska
sen napın nasılsın bakim
valal dünyaya açılır gibi kk ya açıldım,, valla yetisemiyom laf yetistirmeye

hayırlısı bıtanem
napam ustalar evımı ele geçirmiş durumda evın içinde adım atamıyorum ya
he he hesu temızlık ısım olmayaydı yarış yapardım amageçici bir süre için servis dışıyım

slm arkadaşlar
nasılsınız
bişi soracaktım bilen varsa yardımcı olabilirmi
doktor klomen kullandıktan sonra dediki yumurtan büyük ii dedi iyide eskiden de yumurtlamam oluodu sanki. gününde akıntım falan geliodu yani...

kaç mm canım şuan yumurtan

hmm.. Selim Bey ve ekibi, EVİM SAHANE nin ustaları mı
kolay gelsin cnm benm.. nereleri yaptırıyon .. usta işi zor bee.. Allah kolaylık versin cnm.

anladımm.ama şunu merak ediorum eskidende olmuomudu bu kadar.evet yarın gidcemmm doktora

oluyodur mutlaka .ama bu ay klomen kullandıgın için geçmişe göre değerlendirmeye bılır bugunede bakabılır.doktorların dılını yada beynını çözemiyoruz işte bazen.

hmm.. Selim Bey ve ekibi, EVİM SAHANE nin ustaları mı
kolay gelsin cnm benm.. nereleri yaptırıyon .. usta işi zor bee.. Allah kolaylık versin cnm.

anam kız nerde keşke onlar olaydı
adamlar 3 gunde ev yapıyolarbızımkıler 10 gundur bı banyoyu bıtıremedı mıllet bına dıktı valla
saol bıtanem darısı olmayanların başına

kizlarrrrrr nasilsinizz bugun babam yanima gelecek...babamla ilgilenmem lazim arada girmye calisacammmmmm optum sizi kizlar....

slm kızlar bugünde memleketten kayınbabam geliyor baklagil falan getiriyor köyden adamın bi zararı yok 2 gün önce midem yüzünden hastanelik oldum doktor eğer biraz daha kussaydın miden delinirdi dedi bu hamilelik beni yedi bitirdi daha toparlayamadan kendimi misafir geliyor inşallah üstesinden gelirim duanızı eksik etmeyin..inşallah bu ay bebişleriniz sizinle oluuuurrrr buda benim duam öptüm hepiniziiii

kizlarrrrrr nasilsinizz bugun babam yanima gelecek...babamla ilgilenmem lazim arada girmye calisacammmmmm optum sizi kizlar....

ALPPINNimmm... hadı kolay gele sana.. kaçıp kaçıp gel beklerik

hsgeldin cnm.. geçmis olsun asetonum.. evt insan öle zamanında bi baskası fazlaymış gbi geliyo, hani zararı olacağından edğil doru diyosun.. kenid sıkıntın kendine yetiyo, smdi öle bi zamanad .. nyse Allah yardımcın olsun cnm.., dualarını bizden eksik etme cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…