- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #13.961
Selamm kizlarrrrrrrrrrr beeeeeeeeN GeLdimmmmmmmm :))) nasilsiniz bugun ?? son durumlar nasil kizlar ???
valla bebekim arasira takilanlardan hamile cikan oldu
ama biz demir baslardan henüz yok hayirlisi ne diyelim
anladim canim nicin simdi takilmiyorlarmi hamiile olduklari icinmibende hamisim ama takiliyorum burdaki topigee sabret cnm
sabir ve fazlA Takmamak bunun baslangicidirAllahim ins nasip eder cnm
bilmiyorum valla nicin artik gelmediklerini söyle bastan topige bi baktimda baya altinda gebelik takvimi olanlari gördüm
saol yine sen gelip bi hal hatir soruyosun
rabbim ne zaman verirse bizimde o güne dek beklemek boynumuzun borcu
evet cnm gelip bir hal hatir sorayim diyorum :)) ayy ne guzelll bu kadar hamis olmus TAKVIMDE :))) Allahim ins
olmayanlarada nasipp etsin cnm bi an önce sizlerde kavusursunuz ins Bebislerinizee
herhangi birsey kullaniyormusun cnm hamile kalmak icin?? yada neler denedin biraz anlatsana?
ben su an ocaga kadar bebis dsünmüyorum bebekim canim...
benim kan inceltici hapim var onu bi düzenli yutumda öyle hamilelik düsünüm diyorum...bide o zamanda sogan kürü yapacam
evet cnm anladim benimde birtane bildigim bi ilac diyeyim var eger hamis kalmak istersen ilerde cnm
Peygamber efendimizin uyguladigi bir ilac hamile kalmak isteyenler icinmis
- Hersabah esine kahwaltida roka yicek bal yemeli ve yumurta kavurmasi az biraz kimyon icine :)
- Her Aksam ise BALIK yiyecek esin her aksam yaninda yine ROka ve ZencefiLden biraz kaynatip icireceksin esine
- bunlari uygulicaksin esinle bunlari uyguladiktan sonra 15 hafta iliskiye girmiceksin
15 gun gectikten sonra cnm insallahhhh Allahin izni ile tutar.,..!
bebekim canim benim yumurta kizartmasi pisirmesimi oluyo:44::44::44::44::44:
bide 15 gün bekleyince yumurtlama günü kacarsa
evet cnm bunu her sabah uygulicaksin icine birazcik kimyon sadece Balik türü önemli degil erkegin belli bunlari
yedikce gucleniyormus cnm sen yumurtlama gunune denk getireceksin bu uygulamalari erkenden basla ins.. bebisin gelir seninde bian önce...:)
saol bitanem simdi not edim bunlarida denemekten bisey kaybetmem
tek sorun iste her sabah yumurtayla her aksam baligi yedirmeminsalalah yiyemem demez
EVET CNM bak eger bunlari sevmesse keci buynuzu var bundan 5 tane yesin yeter :)
denemekte faydaa var tabikide takdir Allahin cnm insallahhhhhh Allahim olmayanlarada nasiip eder!
EVET HER SABAH rokayi unutma cnm birde zencefil bir parca kaynatip icirmeyi olurmu:)) bunlari eger bebek dusunuyorsaniz
hemen simdiden uygula cnm Bol sanslar :)) Allahim yardimcin olsun cnmm.
cok saol canim önerilerini not ediyorum ...
insallah rabbim kimselerin kucagini bos birakmasin
Rica ederim cnm ne demek :) keske ellimizden daha fazlasi gelsee Allah biliyor cnm zamanini vaktini
hic bir zaman gelmez olmaz deme SaBir cok önemLidir ve stressden cok uzak durmalisin cnm!
Birde Esinle birlikte olmadan önce banyodan sonra Oku cnm 3 kere ( İhlas suresini yani "Kulhüvallahü ehad" okumak çok faziletlidir. )
doru söylüyosun bebekim canim benim özellille stres herderdin anasi
bunlarin vesilesiyle rabbim isteyenlerede bebek nasip etsin insalalh
habibte loorim ben seni bugün rüyamda gördüm
kizlar bana noluyo yaw
önce hayalot sonra scorpions simdide looriyi gördüm rüyamda
aslinda sirada yelizim vardi ama looriye nasipmis iste
yaw sadece bendemi oluyo siz hic görmüyormusunuz
yada sizden sadece ben cok etkileniyorum
loorim habibtem yüzünüde gördüm ama simdi hatirlayamiyorum
acepki siradaki sansli kim
habibte loorim ben seni bugün rüyamda gördüm
kizlar bana noluyo yaw
önce hayalot sonra scorpions simdide looriyi gördüm rüyamda
aslinda sirada yelizim vardi ama looriye nasipmis iste
yaw sadece bendemi oluyo siz hic görmüyormusunuz
yada sizden sadece ben cok etkileniyorum
loorim habibtem yüzünüde gördüm ama simdi hatirlayamiyorum
acepki siradaki sansli kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?