- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.121
kızlaaaarrr, ya ben yine geldim yine kimse yokkkkkumudumun kalbini kırmışlar, bu insanları anlamıyorum yaaaa yemin ederim hemcinslerim ama bazı kızlar gercekten sıkıntılılar, oysa biz burda birbirimize destek olmak için varız, bizi bizden hemcinslerimizden bşka kim anlarki????nasrettin hoca damdan düşmüş, hocam doktor çağıralım demişler, o da demişki bırakın doktoru bana damdan düşen birini bulun yani hal böyleyken bu insanlar neden bizim duygularımızı anlamıyorlarki???onlar da bebek istemiyorlar mı???bırakın doktoru bana yasakhayalimi, umudumu, hayalotu, loorimi, alpinimi, sümeyyemi getirinn adet olmanın farklı acısını onlar bilir düşünsenize yasakhayal nicklerimizi söyleyip bize dua ediyo bu nasıl bi arkadaş yaaaa, allah razı olsun canım arkadaşımız, allah sana tez zamanda huyu güzel yüzü güzel , sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
loorimm kusura bakma ben yine göremedim seni tatlımm..telden burada gözüküyorum ama olamıyorumm
meddcezirim 15 güne 2. tahlili yaptırıcam ama çaresiz dert değil çok şükürr..teşekkür ederimmm
umudumm sen kimseyi takma cnm evet dengesiz çok maleseff.kimse kimseyi anlamıyor bazenn
alppinim rainbowun topikten bahsediyon dimii..valla kızlar siz yoksanız bende oradayım uzun zamndır..hatta iki topiğe de yetişmeye başladım
yasakhayalimm sen bir tanesin yaww biz seni çook seviyoz valla.benim ex dünürümmm
boswerr cnmm çok teşekkürederiz..Allah razı olsun sendenn
yelizimçok teşekkürler inşallah kısa zamnda düzelecek prolaktinim benim umudum varrr
meddcezirimm süedamm öğretmenler gününüz kutlu olsun şekerlerrrr
ayyy yazmayı unuttuğum bişey yoktur inşallahhh...heee hayalotum kuzumm seni özliycez 3-5 günnn
slm kızlar ben dün çatlatma iğnesi oldm bu gün aşırı sancılanıorm normalmi bilen varmı
cnm valla bilmiyom ama doktor dedimi iğneden kaç saat sonra eşinle görüşmen gerektiğiniçatlıyodur sanırım tatlım..görüştüyseniz sorun yok yanii bence hayırlısıyla içerde birbirini bulur inşallah spoşla yumoş
canlarımmm hadi bakayım tembellik etmeyin de gelin kk ya
yelizcim dediklerin için tsk ederim de..
onlar da bebek istemiyorlar mı??
demişsin hani ? bana diyen kişi zaten hamile, o yüzden dokundu öyle bir tabir kullanması ..
hadi aldırmamam lazım dicem ama, nebilim iste bian öle zayıf bi anıma denk geldi..o yüzden böyle oldum
ama sizler varsınız ya, beni koruyorsunuz ne güzel, güç buluyorum sizden
tmm belki o da kötü bir niyetle dememistir ama, yinede karsındakine iyi bir lafın yoksa, ya cvp verme, yada sus ! değil mi ama ?
yasakhayalimmmmmmm loriiimmmmmmm hayalotummmm medcezirimi goremiyoruzz artik yaaaaaa neredesiniz kuzucuklarimmmm
ben gledim olur mu canım..kız mtfakat çalısıyordumm.. ne tembelliği.. demin esim açtı pc yi.. bana meyve sıkacağında meyöe sıkmaya gitti, ben oturdum basına..
hakketen ya nerde bu kızçelerrr:26::26::26::26:
yasakhayalimmmmmmm loriiimmmmmmm hayalotummmm medcezirimi goremiyoruzz artik yaaaaaa neredesiniz kuzucuklarimmmm
yelizim yine karsilasamadik bitanem offfffffffffff
loorimm kusura bakma ben yine göremedim seni tatlımm..telden burada gözüküyorum ama olamıyorumm
meddcezirim 15 güne 2. tahlili yaptırıcam ama çaresiz dert değil çok şükürr..teşekkür ederimmm
umudumm sen kimseyi takma cnm evet dengesiz çok maleseff.kimse kimseyi anlamıyor bazenn
alppinim rainbowun topikten bahsediyon dimii..valla kızlar siz yoksanız bende oradayım uzun zamndır..hatta iki topiğe de yetişmeye başladım
yasakhayalimm sen bir tanesin yaww biz seni çook seviyoz valla.benim ex dünürümmm
boswerr cnmm çok teşekkürederiz..Allah razı olsun sendenn
yelizimçok teşekkürler inşallah kısa zamnda düzelecek prolaktinim benim umudum varrr
meddcezirimm süedamm öğretmenler gününüz kutlu olsun şekerlerrrr
ayyy yazmayı unuttuğum bişey yoktur inşallahhh...heee hayalotum kuzumm seni özliycez 3-5 günnn
geldim kızçem geldimmmm, nerelerdesin sen, gece sen kapamamışşın forumu hep sen kapatırdın
ahanda yelizim gelmisyine ben kapatmistim dün benden sonra kim gelmiski ben bakmadim gecmise bi bakim kim kapamis benden sonra
yasakhayalim alpinimin cetvelini çok beğendim bende istiyrum nasıl yapılıyo biliyo musun
ama yelizim sen gelmissin benden sonra
canım benden sonra değişik kızçelerde gelmiş geç saatlere kadar muhabbet etmişler
iyi etmisiniz bende kimsecikler gelmez diye kapatip gitmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?