Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yelizcim dediklerin için tsk ederim de..

onlar da bebek istemiyorlar mı??
demişsin hani ? bana diyen kişi zaten hamile, o yüzden dokundu öyle bir tabir kullanması ..
hadi aldırmamam lazım dicem ama, nebilim iste bian öle zayıf bi anıma denk geldi..o yüzden böyle oldum
ama sizler varsınız ya, beni koruyorsunuz ne güzel, güç buluyorum sizden

tmm belki o da kötü bir niyetle dememistir ama, yinede karsındakine iyi bir lafın yoksa, ya cvp verme, yada sus ! değil mi ama ?

scorpionsumm.. masaAllah ne güzel hepimize yazacak birseyler bulmuşsun, benede herkese yazayım birseyler hep içimden geçiriyorum, kimi yazıyorum kimi unutuyorum.. kiim görüyorsunuz iste, kendi halim zaten almış başını yürümüş.. diyorum kendime yetemiyorum baskasını da unutmus gibi mi oluyorum acaba..
ama yok.. hepiniz aklımdasınız, dualarımda hepiniz varsınız.. sizleri çok seviyorummmm .. benim evde yalnız kalsamda, ne güzel sizler varsınızz meleklerim benimm

slm kızlar ben dün çatlatma iğnesi oldm bu gün aşırı sancılanıorm normalmi bilen varmı

kln.. bir zamanlar banada yapılmıstı ama tüp bebek tedavisi sırasında çatlatam iğnesi, ve sonrasında olabilir bence, gerçi bi kaç yıl oldu ama tam hatırlamasamda, önemli bisey değil bana kalırsa, ama yinede çok aşırı devam ederse, dktoruna bir sor derim..

kız scorpionsumm.. Allah seni güldürsün emi.. ne güldüm ..
spoşla yumoşş

yasakhayalimmmmmmm loriiimmmmmmm hayalotummmm medcezirimi goremiyoruzz artik yaaaaaa neredesiniz kuzucuklarimmmm

boşver umudum yaa, çok iyi anlıyoum seni ama stress yokkk, ney di sloganımız no stress yes baby

ben gledim olur mu canım.. kız mtfakat çalısıyordumm.. ne tembelliği.. demin esim açtı pc yi.. bana meyve sıkacağında meyöe sıkmaya gitti, ben oturdum basına..

umudum insallah keyfin yerindedir

şey ne kadar güzel demek esin meyve suyu sikacak

ben olsaydim yaninda bende sikardim

şey scorpionsum yazdiklarinin hepsini cok begendim ama birseyi begenmedim

nedemek ex dünüryoksa dua topiginde kendine yeni dünürmü buldunama hani sözlesmistik eninde sonunda dünür olacaktikkendime yeni bir dünür bulmaliyim scorpionsum bozmus internet kertmesini

geldim kızçem geldimmmm, nerelerdesin sen, gece sen kapamamışşın forumu hep sen kapatırdın

ahanda yelizim gelmisyine ben kapatmistim dün benden sonra kim gelmiski ben bakmadim gecmise bi bakim kim kapamis benden sonra

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…