- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.361
Kizlar naber
Yasakhayal
Umut
Loori
Alpinn
Hayalot
Scorpisson
Hu huuuuu noldu sayfami degistirdiniz?soyleyinde bizde gelelim
Umut geldimi kirmizilarin??
iyidir senden naber :)
yok cnm çok sükür ki gelmedi.. dün BATımdı işte.. ve halen gelen giden yok çk sükür ..
ama bgün sıkıntım biraz daha var ..atesim çok.. belim sabah daha fenaydı.. mide bulantısı ve basım da dönüyor, otursamda yürüsem de arada bir vuruyor öyle..
kendiim iyi hissedersem yürümeye, test almaya gitmeyi düsünoyrnm.. ama ya yolda fena olursam diye
bired idrar testi yeni olduğunu düsünürsek, çıkmayabilir mi ki .. ama aldığımda bikaç tane alıcam ki, tekrardan yapabileyim..
olmadı haftosonuna kan vericem kesinlikle , Rabbim insaAllah yardım eder de, bu kez yüzüm güler ..
sen nasılsın ?
Kizlar naber
Yasakhayal
Umut
Loori
Alpinn
Hayalot
Scorpisson
Hu huuuuu noldu sayfami degistirdiniz?soyleyinde bizde gelelim
Umut geldimi kirmizilarin??
slm kızlar bişi sorcam bilen lütfen yanıtlayabilirmi........ben klomenle çatlama iğnesi olmştm doktorm 3 gün aşırı ilişki demişti o 3 gün geçti degerlendirmeye çalıştıkk.neyse bu günn yumurtlama akıntım geldii..ne yapmalıyım aynen devammmı.akıntıdan sonra nı döllenme oluooo..bilen varmıı
Medd cnm bende özledimmm.bu ara biraz dağıldık ama toparlanıcaz yakında
Yasakın internetine tamir yapılacakmış
Hayalotun vınn bitmiş ay sonu gelcek yanımıza
iyidir senden naber :)
yok cnm çok sükür ki gelmedi.. dün BATımdı işte.. ve halen gelen giden yok çk sükür ..
ama bgün sıkıntım biraz daha var ..atesim çok.. belim sabah daha fenaydı.. mide bulantısı ve basım da dönüyor, otursamda yürüsem de arada bir vuruyor öyle..
kendiim iyi hissedersem yürümeye, test almaya gitmeyi düsünoyrnm.. ama ya yolda fena olursam diye
bired idrar testi yeni olduğunu düsünürsek, çıkmayabilir mi ki .. ama aldığımda bikaç tane alıcam ki, tekrardan yapabileyim..
olmadı haftosonuna kan vericem kesinlikle , Rabbim insaAllah yardım eder de, bu kez yüzüm güler ..
sen nasılsın ?
scorpionsummmmm kesin nazar değdi topiğimizeeee ayyy herkesin işi var yaaa, eskiden nasıl toplanırdıkkkkk
inşallaaahh en kısa zamanda eskisi gibi olur yaa
prolaktinin yüksek çıkmış sanırım, hiç takma kafaya bitanemmm dostınexse başladıysan çabucak düşer zaten, umudunu kaybetmeden çalışmaya devamm
selamm kımler varsa
ne var ne cok
ben okuldan geldım temızlık yaptım,kuru patlıcan bıber dolma hazırladım yarın pısırcem,yarına yemegım hazır yanı
sonra bı arkadas geldı oturduk
annem hactaydı ya yengem cocugu olmayan bırı ıcın ıstemıs:40 farklı kısıden hurma toplanıyormus 20-20 esler paylasıyormus sonra bebıs oluyormus
benımde bı arkdasımın 6.senesı hala olmuyor ona verdım geldı oturduk
ıse yarıyormu bılmıyorum duyduum ıcın yazıyorum
ramazandada bı arkadasın annesı umredeydı onada bı elmaya ıbrahm makamında ıbrahım suresının sondan bırıncı sayfası yedıfarklı kısı 1er kere okununca, esler paylasıp yıyınce bebeıs oluyor dıye yaptırdık
ama rabbım henuz nasıp etmedı bakalım arkadas ıcın beklıyoruz.
ben geldimmmm
ama sinirim çok bozuk kızlar bugün misafirim var oyuzden kalamıcam yanınızdaama yarın sabah iş başı.
çok özledim hepinizi
bu arada doktora gittim berbat geçti kist olduğu gibi duruyor ya :26::26:
dahada anlatcağım çok şeyvar benimkiyle çok kötü kavga ettik ve bugün misafir var diye çaktırmamamız lazım
off çok dertliyim ben ya
hani derler ya evlilik çatırdar biticeği zaman.şu 3 gündür berbat geçiyor herşey
ben geldimmmm
ama sinirim çok bozuk kızlar bugün misafirim var oyuzden kalamıcam yanınızdaama yarın sabah iş başı.
çok özledim hepinizi
dahada anlatcağım çok şeyvar benimkiyle çok kötü kavga ettik ve bugün misafir var diye çaktırmamamız lazım
off çok dertliyim ben ya
hani derler ya evlilik çatırdar biticeği zaman.şu 3 gündür berbat geçiyor herşey
Arkadaslar ben bisey sorucaktim su an ongun geciktim test yaptim negatif cikti boyle test yapip negatif cikan ama sonrasinda hamile kaldigini ogrenen varmi ilginiz icicn simdiden tskler
ben geldimmmm
çok özledim hepinizi
off çok dertliyim ben ya
Arkadaslar ben bisey sorucaktim su an ongun geciktim test yaptim negatif cikti boyle test yapip negatif cikan ama sonrasinda hamile kaldigini ogrenen varmi ilginiz icicn simdiden tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?