Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım kimin evliliği hergün neşe içinde geciyor ki olur böle zamanlar sabret gececektir rabbime sığın o sabrınıda gücünüde verir.

hayalotum hic kimsenin evlilikleri sürekli güllük gülistanlik degil bitanem

herkesin yeri geldigi zaman uyusmadigi dönemler oluyo teraziye koyunca hani taraf agirsa o tarafa göre hareket etmeliyiz

bildigim kadariyla esinle severek evlenmisiniz kötü bi aliskanligida yok isinde olan bi adam anlattiklarina göre seni cok seven biri daha ne olsun kimse dört dörtlük degil hayalotumbi sinirle bunlari yazdigini biliyorum insallah yarin güzel haberlerle gelirsin

Son düzenleme:
umudum sen nerdesin bitanem noldu lütfen biseyler yaz:26::26::26::26::26::26:merak icerisindeyim...

habibtelerim size güzel haber vermek isterdim ama:26::26::26::26::26:

ben bu ay batim gecikti ha bugün ha yarin gelecek derken gelmedi en son pazar gecesine kadar bekledim saydim 31.gün benimki en gec 31 .gün gelirdi daha fazla gecikme hayatim boyunca olmamisti..ve test yaptim ikinci cizgi siliktiaynen böyleyim hic beklemiyordum cünkü imkansiz gibi biseydi:44::44::44:
sonra iki gün daha bekledim bi sefer ikinci cizgi cok netti ve hemen belirdiama bizde sevinc yerine korku basladicünkü tahmin ettigim gibi diger hamileliklerimde oldugu gibi iki gün sonra bazen kahve bazen kirmizi kanamalar basladisimdi yatiyorum ve evde bulunan progesteron hap ve heparin(kan sulandirici ignemi)yapiyorum..dr randevum ayin 14 tabi siddetli kanamam olmazsa bu tarihte gidecemsonu digerleri gibi olacak diye cok korkuyorum rabbim kimseyi korktuguna ugratmasinsadece dua ederek bekliyorum habibtelerimsürekli giremeyebilirim merak etmeyin ara sira gelismeleri yazarimhabibtelerim dualariniza ihtiyacim varrabbim hakkimizda hayirlisini versin

Son düzenleme:

Canım habibteemm.ayyy sen şimdi hamişmisin yaniii kan testi yaptın mı doktora gidemedin tabii ama acile falan gidilmiyomu sizin oralardaa? ayy cnm inşallah bu sefer o günleri yaşamayacaksın.bebişin sana tutunacak.sen yat kuşum kıpırdama bilee
Ben şimdi sevinç nağaraları atmak halaylar çekmek istiyom ama sen hele bi iyi ol aramız bebişinle gel o zaman bu topik çıldıracakkkk emin oll
Dualarım senle bitanem canım dünürüm benimmm

korkumdam hamisim diyemiyorum bile scorpionsum rabbim hic beklemedim bi anda gönderdiama sonu ne olur bilemiyorum ..bitanem burda kan testi bana önceden hic yapmadilar sadece idrar testi yapiyorum en hassaas olanindan yani yanilma ihtimali 0 ihtimal sonra dr randevu alinip ultrasonda bakiliyo o sirada kan ve idrar aliniyo öyle yani kandan önce ultrasonda görülüyo:26:cok korkuyorum habibtem sonu digerleri gibi olacak diye cünkü allah göstermesin bu besinci kaybim olabilirondan sonra cesaret edipte hamilelik düsünürmüyüm bilmiyorumnolur sadece duaniza ihtiyacim var

sakin ümitsizlige kapilmayin scorpionsum valla bu ay kadar bos verdigim ay yoktu demekki hersey kafada bitiyo bunu daha iyi anladim sadece bebege odaklanmamak gerekiyo...bide bi kac esimle beraber olduk hastaydi cünkü

İyim canımm aklım sende valla keske yakın olsaydık yaa.
Kanamda artış varmı tatlım:26:

allah razi olsun canim benim

su an az ama digerlerindede hep öyleydi sonra siddetli kanamayla kaybediyodum insallah rabbim bu sefer yavrumu bagislar..

insallah biz ve bizim gibi evlat hasretiyle yananlari bu duygudan rabbim mahrum birakmaz

Son düzenleme:
Ay sizde prosedür ne garipmiş burada heryere git bastır parayı yaptır tahlili
Ama kuzm hamılesin sen yaa evet evet kesinnn.hayırlısıyla şu riski de atlatırsan gerekirse 9ay yatarsın bitanem dert değil o bebiş gelsinde.oyy yesin onu teyzesiiii

olmazsa tekrar dr bidaha ariyacam erkene verebilirlerse bi soracam olmazsa bi hafta daha beklerim hastaneye giderim orada ultrasonda baktiririm...ordada cok bekliyosun ama olmazsa öyle yaparim...bitanem ben cikiyorum ..sürekli giremezsem merak etmeyin sizleri öpüyorum

Tamam cnm gerekirse mesaj at yorma kendini aklım sende dualarım seninle bitanemm

Cnm kan testi yaptır eğer yine negatifse o zaman doktoruna git.Allah korusun kist falan olmasın.yada prolaktin yükselmesi.hiç gecikme olurmuydu sende normalde

Dort bes aydir normal her ay yirmisinde gelirdi bu ay on gun gecikti test yaptim negatif cikti yarinda kan tahlili yaptiricam asiri akintim var kasiklarimda ara ara agrilarim oluyor sanki adetim gelicek gibi ama tik yok bide bogurmuyorum ama bulantim var agzim sulaniyor sari akintim var ve cok halsizim bilmiyorum cok heycanliyim

selam kizlar canlarim habibtelerim nasilsinizzz..ben birkac gundur hastayimmm ve benim connect bitti nete giremiyordumm....hepinizi cok ozledimmmm..umudumdan haberler var mi...gecmisi okudum yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtem hamilemisin ayyyy ins bu sefer dusuk olmaz bitanem...bende kirmizililar geldi...daha 11 gun vardi adet olmama...bu ay iki kere adet oldum sadece 9 kasimda adet olmustum...yarin doktora gidecem bakalim ne diyecek...canim cok skkin bebislerimmm

yasakhayalimmmmmmmm canım benimmmmmmmmmmmmmm öncelikle nasıl sevindim anlatamammmmm
Rabbim nazarlardan korusun kuzumuuu
Bitanem nolur aklına kötü şeyler getirmeee, belki bu kez yerleşme kanamasıdır gördüğün nolur moralini yüksek tut vee çook dinlen bitanem, hayırlısı ile bu kez bebişin seninle olcakk inşşşşşşşş
Dualarımızla yanınızdayız kuzummmm, gelişmelerden haberdar et biziiii seni çoook seviyorummmmmmmmmm

kuzumm geçmi,ş olsun bitanemm, sıkma canını nolur.. İnş kötü bişey yoktur canım benim, yasakhayalime ben de çok sevindim inş bu kez bebişi anneciğiyle kalcak ben de çok özledim hepinizi yaaaa en kısa zamanda buluşalım tekrarrrr

Canımm umarımbebişin seninledir, yarın kan tahlilinde kesin çıkar bizi haberdar etmeyi unutma, güzel haberlerini bekliyoruuuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…