- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.381
ben geldimmmm
ama sinirim çok bozuk kızlar bugün misafirim var oyuzden kalamıcam yanınızdaama yarın sabah iş başı.
çok özledim hepinizi
bu arada doktora gittim berbat geçti kist olduğu gibi duruyor ya :26::26:
dahada anlatcağım çok şeyvar benimkiyle çok kötü kavga ettik ve bugün misafir var diye çaktırmamamız lazım
off çok dertliyim ben ya
hani derler ya evlilik çatırdar biticeği zaman.şu 3 gündür berbat geçiyor herşey
ben geldimmmm
ama sinirim çok bozuk kızlar bugün misafirim var oyuzden kalamıcam yanınızdaama yarın sabah iş başı.
çok özledim hepinizi
bu arada doktora gittim berbat geçti kist olduğu gibi duruyor ya :26::26:
dahada anlatcağım çok şeyvar benimkiyle çok kötü kavga ettik ve bugün misafir var diye çaktırmamamız lazım
off çok dertliyim ben ya
hani derler ya evlilik çatırdar biticeği zaman.şu 3 gündür berbat geçiyor herşey
habibtelerim size güzel haber vermek isterdim ama:26::26::26::26::26:
ben bu ay batim gecikti ha bugün ha yarin gelecek derken gelmedi en son pazar gecesine kadar bekledim saydim 31.gün benimki en gec 31 .gün gelirdi daha fazla gecikme hayatim boyunca olmamisti..ve test yaptim ikinci cizgi siliktiaynen böyleyim hic beklemiyordum cünkü imkansiz gibi biseydi:44::44::44:
sonra iki gün daha bekledim bi sefer ikinci cizgi cok netti ve hemen belirdiama bizde sevinc yerine korku basladi cünkü tahmin ettigim gibi diger hamileliklerimde oldugu gibi iki gün sonra bazen kahve bazen kirmizi kanamalar basladi simdi yatiyorum ve evde bulunana progesteron hap ve heparin(kan sulandirici ignemi)yapiyorum..dr randevum ayin 14 tabi siddetli kanamam olmazsa bu tarihte gidecem sonucu digerleri gibi olacak diye cok korkuyorum rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin sadece dua ederek bekliyorum habibtelerim sürekli giremeyebilirim merak etmeyin ara sira gelismeleri yazarim habibtelerim dualariniza ihtiyacim var rabbim hakkimizda hayirlisini versin
canim habibtem nasilsin
Canım habibteemm.ayyy sen şimdi hamişmisin yaniiikan testi yaptın mı doktora gidemedin tabii ama acile falan gidilmiyomu sizin oralardaa? ayy cnm inşallah bu sefer o günleri yaşamayacaksın.bebişin sana tutunacak.sen yat kuşum kıpırdama bilee
Ben şimdi sevinç nağaraları atmak halaylar çekmek istiyom ama sen hele bi iyi ol aramız bebişinle gel o zaman bu topik çıldıracakkkk emin oll
Dualarım senle bitanem canım dünürüm benimmm
İyim canımm aklım sende valla keske yakın olsaydık yaa.
Kanamda artış varmı tatlım:26:
Ay sizde prosedür ne garipmiş burada heryere git bastır parayı yaptır tahlilikorkumdam hamisim diyemiyorum bile scorpionsum rabbim hic beklemedim bi anda gönderdiama sonu ne olur bilemiyorum ..bitanem burda kan testi bana önceden hic yapmadilar sadece idrar testi yapiyorum en hassaas olanindan yani yanilma ihtimali 0 ihtimal sonra dr randevu alinip ultrasonda bakiliyo o sirada kan ve idrar aliniyo öyle yani kandan önce ultrasonda görülüyo:26:cok korkuyorum habibtem sonu digerleri gibi olacak diye cünkü allah göstermesin bu besinci kaybim olabilir ondan sonra cesaret edipte hamilelik düsünürmüyüm bilmiyorum nolur sadece duaniza ihtiyacim var
sakin ümitsizlige kapilmayin scorpionsum valla bu ay kadar bos verdigim ay yoktu demekki hersey kafada bitiyo bunu daha iyi anladim sadece bebege odaklanmamak gerekiyo...bide bi kac esimle beraber olduk hastaydi cünkü
Ay sizde prosedür ne garipmiş burada heryere git bastır parayı yaptır tahlili
Ama kuzm hamılesin sen yaa evet evet kesinnn.hayırlısıyla şu riski de atlatırsan gerekirse 9ay yatarsın bitanem dert değil o bebiş gelsinde.oyy yesin onu teyzesiiii
olmazsa tekrar dr bidaha ariyacam erkene verebilirlerse bi soracam olmazsa bi hafta daha beklerim hastaneye giderim orada ultrasonda baktiririm...ordada cok bekliyosun ama olmazsa öyle yaparim...bitanem ben cikiyorum ..sürekli giremezsem merak etmeyin sizleri öpüyorum
Cnm kan testi yaptır eğer yine negatifse o zaman doktoruna git.Allah korusun kist falan olmasın.yada prolaktin yükselmesi.hiç gecikme olurmuydu sende normalde
habibtelerim size güzel haber vermek isterdim ama:26::26::26::26::26:
ben bu ay batim gecikti ha bugün ha yarin gelecek derken gelmedi en son pazar gecesine kadar bekledim saydim 31.gün benimki en gec 31 .gün gelirdi daha fazla gecikme hayatim boyunca olmamisti..ve test yaptim ikinci cizgi siliktiaynen böyleyim hic beklemiyordum cünkü imkansiz gibi biseydi:44::44::44:
sonra iki gün daha bekledim bi sefer ikinci cizgi cok netti ve hemen belirdiama bizde sevinc yerine korku basladi cünkü tahmin ettigim gibi diger hamileliklerimde oldugu gibi iki gün sonra bazen kahve bazen kirmizi kanamalar basladi simdi yatiyorum ve evde bulunan progesteron hap ve heparin(kan sulandirici ignemi)yapiyorum..dr randevum ayin 14 tabi siddetli kanamam olmazsa bu tarihte gidecem sonu digerleri gibi olacak diye cok korkuyorum rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin sadece dua ederek bekliyorum habibtelerim sürekli giremeyebilirim merak etmeyin ara sira gelismeleri yazarim habibtelerim dualariniza ihtiyacim var rabbim hakkimizda hayirlisini versin
selam kizlar canlarim habibtelerim nasilsinizzz..ben birkac gundur hastayimmm ve benim connect bitti nete giremiyordumm....hepinizi cok ozledimmmm..umudumdan haberler var mi...gecmisi okudum yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtem hamilemisin ayyyy ins bu sefer dusuk olmaz bitanem...bende kirmizililar geldi...daha 11 gun vardi adet olmama...bu ay iki kere adet oldum sadece 9 kasimda adet olmustum...yarin doktora gidecem bakalim ne diyecek...canim cok skkin bebislerimmm
Dort bes aydir normal her ay yirmisinde gelirdi bu ay on gun gecikti test yaptim negatif cikti yarinda kan tahlili yaptiricam asiri akintim var kasiklarimda ara ara agrilarim oluyor sanki adetim gelicek gibi ama tik yok bide bogurmuyorum ama bulantim var agzim sulaniyor sari akintim var ve cok halsizim bilmiyorum cok heycanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?