Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tsk ederim habibtemmmm hepinizi gercekten cok ozledim esim diyor kadinlar klubunu ozledin dimi yarn doktora gidecem bakalim ne diyecek sekerim...bu ay zaten beklentim yoktu yumurtaliklarim biraz zayif calisiyor aslinda bir yandan sevindimmm ocak ayinda ins hamile kalirim

ayy hayurli sonuclarla gel insallah cnmm.anlattiklarin hmislik belirtisi.gec dollenmedir belki .bizi habersiz birakma olurmu

gecmisolsun habibtemmm.meraktaydim bende bu kiz gelmemezlik yapmazdi diye.yaa sen ilac kullandinmi bu ay.cok erken olmus kirmizilar.doktordan sonra yaz bize tatlim.hayirli hab e rler insallahhh

selamm herkese, günaydın..şu cuma sabahı, Rabbim biliyor ya, herkese o müjdeli haberi vermeyi ne çok isterdim..şuan ise bin parçayım..gözlerime ne zaman söz geçiririm bilmiyorum..
işte yine bir hayal kırıkılğınla baş başayım..hadi geçen ay öyleydi böyleydi derken, bu ay tedbirimi aldım derken, şu son bı haftadır adet zamanım geliyor diye çok stres yaptım kendime..
ama şu son iki aydır çok şeyler yaptım diye, insanız iste, bekliyor insan, hayalini kuruyor yaptıklarıyla, o minicik cennet kokulu meleğin..yine kaç ay daha böyle hasret kalıcam bilmiyorum...dua, dua, onca yaptıklarımla, hem çok yoruldum, hem çok bunaldım..kendimi biraz fazla zorladım galiba, ve uğrastıklarımla olur diye sandım..olmadı. .ne yapayım ki daha ?? esim artık dktara da gitmiyor, bnde gidemiyorum tek basıma..elimden de ancak bu kadarı geliyor..şu an vücudum ve hormonlarım ne halde bilmeden, elimden geleni yaptım, çok yapsam zararı olur mu ki dedim hep..uğrastım, çabaladım ve yine olmadı işte..ama işte gel de anlat şu bin parça olan ruh halime..
birde şu son bir haftadır, etrafımda gereksiz diye nitelendireceğim bikaç insan yüzünden, strese girmeme sebep oldular..biliyorum kızıyorsunuz bana, neden olmadık şeyler yüzünden stsere girip kendini düşünmüyosun diyebilirsiniz..inanın buna engel olmak, adetime engel olmak gibi birsey..yine de Rabbime sükür ki adet oluyorum en azından..bu ruh halim yüzünden, kendimi bir türlü rahat bırakamıyorum yılların verdiği yaşanmışlıkla, yılların verdiği hüsranlı yorgunlukla..
ve en son dün aksam çok sıkıntılandım.. hayatımdaki bi kaç insandan 313Ayetel Kürsi duası isteyim diyerekten, tlden msj atıp halakızına ;
napıyosun halakızı, bir dua isteğinde bulunabilir miyim benim için çok önemli, eğer işin yoksa, okuyabilirsen cumartesiye kadar okuyabilir misin dedim..
ve bana direkt olarak
koşturup duruyorum okuyamam, cmartesi programım var, sen niye okumuyosun dedi ? sanki ben ona ben okuyamıyom demişim gibi.. anlaşılır biçimde sormus olduğum şu soru yüzünden, binbir türlü şey dedi.. işte bu bi kişi yüzünden, okuyamam cvbı aldım ya?, nasıl paramparça oldum, nasıl bi sıkıntı girdi içime anlatamam.. öyle bi hale geldim ki o anda ,esim içerde duymasın diye ağladım ama nasıl tuttum kendimi sıkıyorum ağlamiyim diye, esim duysa kızacak diye, sıktım kendimi, ağlamiim bsverim bebeğim gelicekse, iyi seyler düsüneyim dedim..sabır çektim..sabır çektimm..olmadı,. durduramadım kendimi..dedim ki, ya dedim şurda yakınım diyebileceğim halakızı hiç ummazdım böyle desin, şu forumda bile, hiç tanımadığım, hiç görmediğim insanlar 1001 kere Ayetel Kürsi okuyorlarken, onun verdiği cvbaa bak..? tmm okuyamıyorsada yada tam anlamadıysa, anlakadan dinlemeden sormasın değil mi? işte insan o da sonuçta, snradan tmm okuma bsver dedim..yok ben anlamadımda, cmrtesiokuncak sandımda, smdiden başlasam olur mu da.. Allahım yarabbim deli etti beni..konuyu nerden nereye getirdi daha da anlatsam şaşar kalırsınız.. dedim ilk defa snden böyle birsey istedim..bnm için önemli olmasa istemezdm dedim..sen isteyipte, ben okuyamıycak olsam bile okutcak kisiler mtlaka bulurdum, sırf senin hatrın için dedim..snrdan yazıp durdu bir sürü özr dilerim de. yok bilmem ne de..pisman oldu ama..tmm dedim hayırlı geceler sana..
o an da, aklıma dayımın sıkıntı duası geldi..cünkü içim öyle bir hal aldı ki ; onu okudum bir tesbih..ve yatağa geçtimm..yine uyuyana kadar karnımın sıkıntısından, yine dilimden okuduklarım bitmedi..adet olucakmışım gibi hep ağrılarım olurdu, lavobya gititğimde hafif bi ıslaklık ve bakıyorum yok, sanki ilk zamanlarda olan belirtiler, artık var gibi de, yok gibi de birseydi..kendime anlam veremiyordum..derken yatarken biraz geldiler benimkiler..ve bu sabah artık bitti hersey..umudum da, şu iki aylık yaşadıklarımla, hayallerim de bozguna uğradı..kimine göre saçma sebepler gelebilir, ama işin içined olupta aynen yaşamayan bilemez..yılların verdiği belli yorgunluklarla, artık hiçbirseyi kaldıramaz oldum..ne ters bir lafı, ne de yanlıs anlayabileceğim bir tek kelimeyi..tmm kimsenin yorgunlukları benim kine benzemez,. kimisi aldırmaz..kimisinin yapısı o dur dicem ama..o dur derken aklıma odun geldi nedense..
nyse hakkınızı helal edin arkadaslar..burada sizleri çok sevdimm, bana o samimiyetle yakınlıklarını belli edenleri çok sevdimm...
uzun bir süre gelmem belki ama, birgün reanncığımın rüyası gerçekleşirse, rüyan gerçekleşti deyip mutluluğumu sizlerle paylaşmaya gelirim..
şu anlattıklarımla, smdiye kadar dediklerimle, sizleri de üzdüysem affola,anlatırken biraz uzun tutabiliyorum anlatacaklarımı..daha da anlatsam, sayfa yeter mi bilmiyorum..hem sizi de sıkıyorumdur ..neyse..
Rabbim yardımcınız olsun, kimseyi benim kadar yılların yorgunu yapmasın dilerim ki..
sizleri çokk çokk çokk sevdimm, her zaman dualarımdasınız.. Allah'a emanet olun simdilik ..

Son düzenleme:
iyi akşamlar rabb,m tez zamanda bebiş nasip etsin inşallah . ama biteceği zaman çatırdar diye düşünmeyin bence bazen olur ama geçer sabır dileyin ....

canım kimin evliliği hergün neşe içinde geciyor ki olur böle zamanlar sabret gececektir rabbime sığın o sabrınıda gücünüde verir.

canbonlarrım hepinize teşekkür ederim .ama bu sefer basit bi konu değil benim içinçok şükür tabı aldatma falan yok ama beni aptal yerine koydu bu adam ya2 hafta önce benden habersiz dükkan açmış 2 abisiyle.ve ben abılerıne hiç ama hiç güvenmiyorum.güvensem bile niye benim haberim yok.eşim şuzamana kadar ne istediysem aldı maaşını sordugumda eğer ıstedıgını yapamadıgım bı an varsa ozaman soylerım dedı tamam dedım hıc sıkıstırmadım cunku hıcbırseye muhtac degıldım oda onun ozelı ıstedıgı olsun dedım.ama benden gızlı dukkan acmakta nedemek .gururumu yedıremedım anlattım neden olmıyacagını bana hıc kullanmadıgı kelımelerı sarfettı dukkanı senın ustune yapım dedı bende benım gozum yok o iş olmaz bak paran yanar borca gırersın dedım.abılerı oyle ınsanlarkı ınsan olarak cok ıyıler ama işe gelince çalışmazlar hele küçük abısı babasını bıle dolandırmış bir adam ve bizim herşeyımızde gözü var eltim olacak insanla.bunu ogrenelı daha 3 gun oluyo 2 gün konuşmadım.sır tutan bı sevdıgıme anlattım dedıkı arabayı ustune ıste bak dukkan batarsa arabanızda gıder.mantıklı geldı ama kocamın en buyuk hayalı o araba bıde malda falan gozumde yok zaten.duşündüm eşim işteyken msj çektim anlattım beni aradı arabayı unut sen boşancakmısında mal istemeye başladın dedi.dünde doktora gittim hiç istemeyerek rabbım bılıyo ya allahım ben bebegımız olunca napıcam .evın ıcınde 2 kısıyken benden gızlı ıs cevıren adam cocugum olunca hıç tınlamazsen sabır ver rabbım dedım.gırdım doktor olmuyor dedı gıtmemişler :26:sıkıldınmı dedı bana rahatım ben ınanıyorum dedim.biraz zor gözüyor dedi bana sanki ben bilmiyorum zor olduğunusonra çıktım ağlaya ağlaya tutamadım üstüne benimki aradı noldu dedi yolun ortasında avazım çıktığı kadar bağırdım artık.yuzume kapadı.yanıma bı kadın geldı ıyımısın dedı tesekkur ederım ıyıyım dedım.ölüm haberi mi dedi kadın ben hastaneden cıkınca:26:yok dedım demekkı okadar konusmaya ıhtıyacım vardıkı anlattım bile layı 2 dakkadakadın guldu olur kızım olur dedı.olmassada rabbım ıstemıs kı olmamıs o evlat hayırsız olupta yaslanınca dayaktan sızı dovse yada uyusturucu hırsız olsa dahamı ıyı.vardır bı zamanı olmassada vardır bı hayır dedı.evet haklıydı boylece cocuk konusunda ıcım bırazda olsa rahatladı:26:yıne eşim aradı bana dedıkı yanıma gel arabayı üstüne yapıcam yetişemedim o ayrı mesele.benım arabada gözüm yok paradada benım yukselmek gıbı bı hayalım yok aslında .şükreden bi insanım ve mutluyum ama eşim gözü hep yuksette.iyi bi yaşam diyo bebeğimiz neden bizim gibi yaşasın diyo oda mantıklı ama bizden ne beterlerı var bızım araba ev ya geçinebılmemız gereken herşey var rabbı olmayanlarada nasıp etsınarabayı aldıgımda eşim çok değişicek yediremicek çünkü gururuna .napmam gerek çaresız kaldım.arabayı üstüme almassam işler olmassa arabayla kapatıcak borçlarını.ve abısıne dedıkı ben arabayı saatım bedavaya eltımle ıkısı bana donduler suratları kıpkırmız oldu.ve eşim bunu goremıyor onların bı derdı var ama bılmıyorum.öyle yani sizce eşinden gizli iş çeviren bi adam zamanı gelince herşeyi yapmazmı?aklım çok kötü yerlere gidiyo ve bu yalan konusunda sabredemıyorum

ya umudum hani bi yerde kelimeler tükenir ya öyle bi durum işte:26:rabbım hayırlısını nasip etsin meleğini sağlıklı bi şekilde yollasın sana ama sakın bırakma bizleri şimdilk dinlen biraz rahatla biraz ama bizler burda olacağız .uğra nolur arasıra özleriz seni .sende benim herzaman dualarımdasın diğer arkadaşlarım gibi.allah hepimizin yolunu açık etsın hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah..sabahları geldiğimde umudumu yine burda görmek istiyorum benbiraz dinlen ama burayı unutma tamammı

canbonum
sen şimdik
allahım yaaa
bana bak sakın kalkma yerinden aklınada kötü şeyler getirme kaçakhayalim
offffffffff bu kadar sıkılmıştım okuyunca göbek attımmm ya
iyi haberlerle gel biraz yerleşssin teyzoşum halay çekicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay hangi smili yapıcamı bilemedim gelde konuşalım anam

Son düzenleme:
Canım Bebeğimmmmm...
Bugün yine ayrılığımızın ilk günün de, gözyaşlarımla atıyorum içime seni
Canım yandıkça içim sızlıyor, kanıyor her yanım
Nasıl ölesim var bunca yıldır anlatamam ama?..
Her ay günüm geldikçe, sen miniciğimin hayalinden baska birseyle öldüremiyorum kendimi
Bundan yıllar önce baslamıstık, senin o minicik hayalini kurmaya,
Hiç umutsuzluğa kapılmadan, o cennet kokunu duyacağımız anı sabırla,
Ve hersey yine, diğer aylarda olduğu gibi tek kelimeyle bitiyordu..
Varlığının o mutlu haberini duyamadan vedalaşıyorduk işte yine..
Bugün ayrılığımızın ilk günü bebeğim..
Sanırım artık bende bittimm..!!
Kendim için Allah'tan sabır dilerim..
Bugün de bu halde ölmezsem,
Bir daha da hiç ölmem eminim..
Başıma gelmesi imkansız diye düşündüğümüz şeyleri yaşamakla geçiyor hayat.
Bebek aşk-ı önce damardan giriyor,
Sonra burnundan getiriyor insanın
En güzel çağlarında kanıyor her yanın
Ama filmin sonu her ay hiç değişmiyor
Sarılmamış yaralarla doluyor her yanım..
Bugün ayrılğımızın ilk günü bebeğim..
Ölüyorum acıdan iki damla, kendimde değilim..
Sokaklarda senin hayalini kurmadan, varlığını hissetmeden yürüyemem ki
Uyandığımda her sabah yeniden umutla nasıl bakarım hayata
Senin hayalin olmadan, yemek yiyemem, televizyon izleyemem, uyuyamam ki sen olmadan
Sen olmadan hiç parka dahi gidemem ki ben
......
Sanırım o mutluluğumuz yine yarım kaldı ya?..
Acırım bebeksiz geçen yıllarımıza
Bundan böyle eksik her yanımızla,
Yaşarız, yaşarız yaşlanırız ((((((

Son düzenleme:
umutcugummm canim benimmm...agla icine atma..o heyecanli gunlerinde senin adina cok mutlu oldum...bir ablam gibi ins bu sefer olur diye dualar ettim...rabbim hayirlisini versin...sen melek kokulu melegine en kisa zamanda kavusacaksin...evet senin icin biraz yorgun bir surec.herkes kismetini yasayacaak..yasiyordaa degistemiyoruz malesef..senin sicakligin insanligin o iyi kalbin hepimize olan sicakligin bambaska...sen herseyin en iyisini hakkediyorsun..seni cok ozleyecegiz kafani dagit gel aramiza...senin bebek heyecanini burada birlikte yasayacagiz insallah..sen guclu bir kadinsin..kendine dikkat et habibtem snei cok seviyoruzz[/B]

umudum canim benim ben kabul etmiyorum öyle gelmiyecem ne laflarini

sen bu araya üye olmadan 15 sene denemisin doktorlar bile 1 yil süre veriyo sende kk ve bizlere 1 yil süre ver..daha iki ay oldu buraya üye olali insallah bizlerin duasiyla neden olmasinkitamam bi kac gün gün girme bi iyice toparla kafani ama ben inaniyorumki o calisma günleri gelince sen duramazsin ve bizim aramizda batini dualarla gelmemesini ve bebeginin gelmesini bekliyecegizsen bizden kopamazsin

hayalotum canim benim cok saol rabbim sizlerede insallah yasatir bu duyguyu

ama ben sindilik cok kendimi baglamak istemiyorum ne olur ne olmaz diye

tek yaptigim sey dr verdigi haplari kullanmak dinlenmek ve rabbbimden hakkimda hayirlisi ne ise onu vermesini beklemek bitanem...

simdilik degisiklik yok bazen kahve bazen azda olsa kirmizi lekeler var

dr randevumda ayin 14 degil 4 de:18::18:dün yanlis yazmisimeger ozamana kadar kanama cogalmazsa durum neymis iyice netlesecek:26::26::26:

allahim hakkimizda hepimiz icin hayirlisi neyse onu versin

Son düzenleme:
hayalotum esine gelince;

benimkide söyle yapmisti esim sürekli calisan biri abisi ise issiz haziri seven biri calismayi sevmez...babasi onun adina issiz diye döner dükkani acti.tabi o sirada babasi ve abisi issiz almanyada issizlik parasi aliyolar oturduklari yerdedükkani kendi üstlerine yapmadilar devletin verdigi para kesilecek diye cünkü amac develeti kandirip abisi iki yerden para almak istiyor ya ve benimkini kandiirip üstüne yapmislar dükkani tabi benim haberim yok..kizar diye bana söylemiyor...biliyo benim ne tepki vercegimi.aileside sözde ben yeni gelinim ya öyle konulara karismaya hakkim olmamis oluyo diye söylemeye bile gerek duymadilar...ve abisi ancak iki yil calistirip babasinin destegiyle dünyanin parasini kazandi benimkine hic para bile vermedi parayi birak senin seyande para kazandim diye ufak bi hediye bile almadi..neyse dükkani kapatti ne vergisini ödemis ne cöp parasini ödemis bide üstelik kacak calismis cünkü develetin verdigi parada kesilmesin diye sonuc parayi o cebe atti bize ise bütün cezalar mahkemeler hacizlar kaldineyse cezalari taksit ne yaptik mahkemeler taksiti onayladi haciz kalkti benim bunlardan tabi eve mektuplar gelince haberim oldu..bizimde ozamman zor dönemimiz oldu abisi evinde mutluyken abisiyle tartistim konusmayiz kendisiyle ve esiyle simdi ise o olaydan sonra herseyi kendi elime aldim isine gelirse dedim kabul etticalistigi parasi bile bankaya benim adima gelir

napalim bunlari yasamakta varmis korkma ilerde daha neler yapar diye eline al tüm kozlari arabayi yapim üstüne diyorsa hic öyle ince düsünme degisir ne diye yapsin üstüne dedigin gibiyse onu bari kaybetmeyintabi bu benim fikrim sen kendin daha iyi bilirsin ben kendimi senin yerine koydum ve nasil davranirdimi anlatiyorum hayalotum böyle bizimkileri gibi kötülük düsünmeyenleri baskalarinin soymalarina izin vermeyelim..dedigin gibiyse allah göstermesin hersey elinizden gider kayninla karisi ancak evlerinde keyiflerine bakarlar sizde üzülmekle ve huzursuzlukla mücadele etmek zorunda kalirsinizinsallah dedigin seylerin hicbiri olmaz para ne kaybetmezsiniz ama yinede her ihtimale karsi arabayi garantiye al derim....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…