Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet cnm yapmisdim ama kaldirdim cunku haftalar tutmadigi icin:))) oraya baktikca sinir oldum cunkiii DOK göre 16 ya ordada 14 gösteriyor

deli oldum bende kaldirdim cnm ins cnm Allahim nasip ederse sizler koyun artik benim yerimede :)))) sagol bitanem inss inss cnm amin hepimize..
Tek dilegimiz bu zaten

habibtelerim benim hayalotum burdamisin tam ben geldim hayalotum cikti sanirim....

Son düzenleme:
hayalotum yine avatar degisrtirmis

benimde degistirme günün geldi bende bi bakimda bende degistirim

Son düzenleme:
Anammmm gorduklerime inanamiyorumm Allahim yasakhayalim hamilemi rabbim sana sukurler olsun Ayyy agliyorum suanda ya soktanmi nedir ayyyy o kadar sevindim ki anlatamam Allahim insallah sana bagislar bebegini onun buyudugunude goruruz burada

Super ustu bi haberdi bu coook mutlu oldum

Beni kimse sormadi ama ben soyliyim tamamen cektim elimi bu cocuk meselesinden kafamida bosalttim hic takintim yok yumurtlama gunlerimi bile takip etmiyorum sadece iliski oluyo onda da ne ayaklarimi dikiyorum ne bisey biraktim kendi haline dusunmuyorum bile Allah biliyo ya bide bu yontemi denicem kesinlikle + bisey yapmadim yani bakalim taktiri ilahi

saol loorim

sadece ende test yaptim pozitif cikti loorim..sali ginüde dr bura saatiyle 19 da terminim var bakalim ne diyecek:26::26::26::26::26::26:

ama diger hamileliklerimde oldugu gibi az kanamam ve kahverengi lekelerim var o yüzden cokta baglanmak istemiyorum tek korkum kürtaj olmakrabbim hakkimda hayirlisini versin baska yapacak biseyim yok bide iste ilaclarimi kullaniyorum

hayatim kotu dusunme hayirli ile bebisin sana tutunmustur seninle olucak sonuna kadar sonra bizde onu sevicezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…