- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.481
aboo bıde benım vınnım bıttı ya klnim sen beni görücektinvalla harbiden ne yapıyomşuz ben arada çekmio gidio bunalıma giriorm yoksa bagımlımı oldm aman olduysamda iyi olmşmmm
deme kızzz..naapsın işte saf diyosun kandırmışlar kızma sende adama aaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah cnm benimde umudum var düşmüştür belkiiii:26:
bitanemmmmmmben deee çoooooooooooooook özledimm, bundan böyle beraberiz bitanemm
ne var ne yok başladı mı çalışmalar, benim yumoşlar hazırrr
yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, napim kuzum misafirlerim gittiii bundan sonra burdayım ben deee... Dün adetimin 10. günüydü ovulasyon testi yaptım pozitif çıktıı, bugün de pozitif çalışmalar başladı anlayacağın... Ama ben çok takmıyorum artık, olursa olur olmazsa Rabbim isteyene kadar bekleriz naapalım... 4 gündür soğan suyu içiyorum,karnımda göbeğimin etrafında midemde acayip ağrı oldu yaa bırakmayı düşünüyorum
sen nasılsın eşinle ne oldu kuzummm
kızlar benim 4 yumurtam olmuştu yaa inşallah tutarr..inanın başka bişi düşünemiorummmmmm
kızlarrr ben çıkayımm kociş sabah 07:00 de kalkıp işe gitcekk.yatayım da kahvaltıyı beraber yapalım..şimdilik öpim sizi..yarın arkadaşlarda olcezz ama cepten kaçarım yanınızaaaa
kızlarrr ben çıkayımm kociş sabah 07:00 de kalkıp işe gitcekk.yatayım da kahvaltıyı beraber yapalım..şimdilik öpim sizi..yarın arkadaşlarda olcezz ama cepten kaçarım yanınızaaaa
kızlar benim 4 yumurtam olmuştu yaa inşallah tutarr..inanın başka bişi düşünemiorummmmmm
heleşükür be dedim bu kız yumoşlara gircek gitsinler artık
zararını görüyosan bırak tatlım zorlama ilmeden yanlış yapmayalımdikkatli ol
vardır herşeyde bi hayır bıtanem
biraz daha iyiyim cankuşum.ama cok asabıyım ilaçtanmı bılmıyorum aglayıp aglayıp duruyorum başımda cok agrıyo bılmıyorum geçen ay kullandım hiç sorun olmadı son 3 gundur cok uzuldum ondanda olabılır oyle işteşimdikkk iyiyim ama sorun yok
Canım umarım bebeğin seninledirrhakkında hayırlısı olsun inşşşşş
Canım umarım bebeğin seninledirrhakkında hayırlısı olsun inşşşşş
neler oldu ki kuzum, naaptı eltin sanaa
ayyy meddcezirim hele onu hiç sorma
yakaladığım yerde vallahi dövesim geliyo onu
geldi bilmiş bilmiş konuştu bana gerçi cevabını aldı ama yine tuttum kendimi işte.bide yüzsüz bundan 1 saat kadar öncesinde beni aradı kahven varmı dedi bende gelme yok dedim sırf kalp kırmıyım dedım ama sen 5 dakka sonra al bakkaldan kahve gel bana
bana benim kocamı kötülüyor kendi kocasını anlatıyor benımde haberım yoktu dıyor.dedım senın kocanla arandakı sorunu ben bılmem .banada anlatma benım derdım bana yeter dedımen sonundada baktım susmuyor dedım in evine kızım bak sinirliyim senle bozuşuruz gittti ama sen kahveleri al tekrar çık
bu insanlardamı var bı sorun bendemı var ben anlamadımkı:26:
Aynı apartmanda mısınız, derdi ne bunun yaaa, kocanı niye sana kötülüyo kiii ya tam anlayamadım bitanemm:44:
kuzummm çıktın mııı, iki lafın beini kıramadık yine((
kocişim ben çağırıp duruyo yaaa çıkmam gerekiyo bitanemmmm, çoook seviyorum seni... Hiç bişeyi kafana takma kuzum, şu elti olayını bi ara konuşalım tekrarrr. Öpüyorum iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?