Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

valla harbiden ne yapıyomşuz ben arada çekmio gidio bunalıma giriorm yoksa bagımlımı oldm aman olduysamda iyi olmşmmm
aboo bıde benım vınnım bıttı ya klnim sen beni görücektin
deme kızzz..naapsın işte saf diyosun kandırmışlar kızma sende adama aaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah cnm benimde umudum var düşmüştür belkiiii:26:

inşallah düşmüştür bitanemdüşmediysede üzülme sakın ilacını bıtırene kadar beklıycez burda hep beraber
tamam canım benım en azından sabahkı gıbı dunku gıbı sınırlı degılım sızlerle konustukça unutuyorum yavaş yavaşiyiki varsınız canbonlarım

heleşükür be dedim bu kız yumoşlara gircek gitsinler artık
zararını görüyosan bırak tatlım zorlama ilmeden yanlış yapmayalımdikkatli ol
vardır herşeyde bi hayır bıtanem
biraz daha iyiyim cankuşum.ama cok asabıyım ilaçtanmı bılmıyorum aglayıp aglayıp duruyorum başımda cok agrıyo bılmıyorum geçen ay kullandım hiç sorun olmadı son 3 gundur cok uzuldum ondanda olabılır oyle işte şimdikkk iyiyim ama sorun yok

kızlarrr ben çıkayımm kociş sabah 07:00 de kalkıp işe gitcekk.yatayım da kahvaltıyı beraber yapalım..şimdilik öpim sizi..yarın arkadaşlarda olcezz ama cepten kaçarım yanınızaaaa

neler oldu ki kuzum, naaptı eltin sanaa

kızlarrr ben çıkayımm kociş sabah 07:00 de kalkıp işe gitcekk.yatayım da kahvaltıyı beraber yapalım..şimdilik öpim sizi..yarın arkadaşlarda olcezz ama cepten kaçarım yanınızaaaa

İyi geceler bitanemmm ya bu arada benim de prolaktinimm çok stresli olduğum bi ayda 56 çıkmıştı, 1 hafta bekledik tekrar yaptırdık bu kez 44 çıktı... Dr. her ihtimale karşı laç başlayalım dedi, dostınex kullandım sadece 1 kutu ve 0 a düştü.. O yüzden endişe etme bitanem, hem bebeğe engel teşkil etmesi için 50-60 yüksek bi rakam değildir bu değerlerle bile hamile kalan bir çok hastam var demişti dr. Kafana takma o yüzden olar mııı

neler oldu ki kuzum, naaptı eltin sanaa

ayyy meddcezirim hele onu hiç sorma
yakaladığım yerde vallahi dövesim geliyo onu
geldi bilmiş bilmiş konuştu bana gerçi cevabını aldı ama yine tuttum kendimi işte.bide yüzsüz bundan 1 saat kadar öncesinde beni aradı kahven varmı dedi bende gelme yok dedim sırf kalp kırmıyım dedım ama sen 5 dakka sonra al bakkaldan kahve gel bana
bana benim kocamı kötülüyor kendi kocasını anlatıyor benımde haberım yoktu dıyor.dedım senın kocanla arandakı sorunu ben bılmem .banada anlatma benım derdım bana yeter dedım en sonundada baktım susmuyor dedım in evine kızım bak sinirliyim senle bozuşuruz gittti ama sen kahveleri al tekrar çık
bu insanlardamı var bı sorun bendemı var ben anlamadımkı:26:

Son düzenleme:

Aynı apartmanda mısınız, derdi ne bunun yaaa, kocanı niye sana kötülüyo kiii ya tam anlayamadım bitanemm:44:

kuzummm çıktın mııı, iki lafın beini kıramadık yine ((
kocişim ben çağırıp duruyo yaaa çıkmam gerekiyo bitanemmmm, çoook seviyorum seni... Hiç bişeyi kafana takma kuzum, şu elti olayını bi ara konuşalım tekrarrr. Öpüyorum iyi gecelerrrr

Aynı apartmanda mısınız, derdi ne bunun yaaa, kocanı niye sana kötülüyo kiii ya tam anlayamadım bitanemm:44:

evet canım 2 elti bide be toplam 3 elti aynı apartmandayız en tepemızde kaynanmla kayınpederım aile apartmanı yani.
ne aile ne aile
neyse büyük eltimle 6 yıldır bıkere bıle kavga etmedım ama bu küçüğü geldi ikimizlede anlaşma desen yok konusma desen yok.kıskancın fesatın teki.
istiyorki herşey onda olsun ee şimdi bende olan onda yok çekemedi bi anda artık nereye sığacagını bılemedı bıde banyoyuda yaptırınca ben çatlamadıgı kaldı yani
kötüleme davasıda şöyle benim eşimle o konuşmuyor hiç bişey olmasın bizde istiyor bunuda hem bellı edıyor ama caktırmamaya çalışıyor.
boyle acayıp bı kişilik işte.benimki zamanında konuşma dedi ama ben eltiyız sımdı dıgerıyle konusurken oda aramızda olsun kaynassın ıstedım ama yok.napım benımde sabrım var sonuctaişte bana diyo senın kocan dükkan batsa bıle baska bıyerde calısıyo bızımkıler eve para getırmıcek .
bende dedım parayı koyan benım kocam batan bızız eımızden bıseyler gıdecek olan bızız benım kocamın aklını calan senın kocan neyın savunmasını yapıyosun zaten kocan 1 senedır işsiz benmıyım sorumlusu dedım .ben olsam bu laflardan sonra konusmam ama geldı kahve içmeye ben anlamadım valla:26:

tamam tatlım yazdımda cevap uzun oldu
iyigeceler cankuşum bekletme
tatlı ruyalar

Son düzenleme:
meddcezirim klnim online gözüküyorsunuz ama çıktınız sanırım.:26:
bende çıkıyorum benimki yarın kendi işyerini açıcakmış sabah adam 2 işte çalışıyo artık allah sonumuzu hayır etsin
bende çıkıyorum oyuzden allah rahatlık versın hepinize gönlünüzden geçirdiğiniz butun dualar kabul olsun inşallah
sizleri seviyorum herkese tatlı rüyalarrr şimdilik kepenkleri çekiyorum topiğimizin ama gelen olursa anahtarlar sizde açarsınız artık
sabah görüşürük artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…