- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.501
İyi geceler bitanemmm ya bu arada benim de prolaktinimm çok stresli olduğum bi ayda 56 çıkmıştı, 1 hafta bekledik tekrar yaptırdık bu kez 44 çıktı... Dr. her ihtimale karşı laç başlayalım dedi, dostınex kullandım sadece 1 kutu ve 0 a düştü.. O yüzden endişe etme bitanem, hem bebeğe engel teşkil etmesi için 50-60 yüksek bi rakam değildir bu değerlerle bile hamile kalan bir çok hastam var demişti dr. Kafana takma o yüzden olar mııı
selam kimseler yokmuu Topgie ne olduuu böyleee yaa :))
Bir süre önce bende bu topiclerdeydim.Bütün hamilelik belirtilerini yaşardım ama o ay olmazdı..Vay gözüm seğiriyor,karnım kaşınıyor,bakayım ağzımda metal tadı varmı evet evet var bu kesin oldu diyordum ama olmuyordu..
Bir ay batı beklerken sırf adet sancısı çektim dedim kendini başından gösterdi bu ayda olmuyor...Ama ben o ay hamile kaldım...Hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım..
Beynimiz okadar çok kandırıyorki bizi inanmayın dinlemeyin kendinizi..İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız..
Dualarım sizinle kızlar
nasılsın bitanem klncimmm
iyiyim canım sen nasılsın
hoşbulduk
6 aydır bende bu durumları yaşıyorum ama bebiş henüz yok.
hoşbulduk
6 aydır bende bu durumları yaşıyorum ama bebiş henüz yok.
yok bebekim ya
sanırım artık gündüz kimse gelmiyor
bende anlamadımki hadi umudumla kaçakhayalimi anladım ee scorpionsum allpınım meddcezirim klnimde burda ama diğerleri nerde anlamadım
bende anlamadim nerde bu insanlar :)) dolup tasardi yoksa topik hayirdir Hamis kalanlar varmi ???
bu yuzdenmi gelmiyorlar acep :S?
hamiş kalan reanim var aybishimden sonra
bide kaçakhayalimiz var ama onun dinlenmesi lazım umudumla özel izni var ikisinin raporlular
geri kalanımız bekleyişteyiz
HMM anladim cnm inss Allahim Sizlerede bu muhtesem Mucizeyi tatirir insallah biran önce..!
amin inşallah canbonum
teyzoşum nasıl
AMIN CNM ins TEyzOS derken cnm anlmadimmm???
bebekim sen hamiş değilmiydin:44::44:
karnındaki bebeğin teyzeleri oluyoruz ya bizler
oyuzden teyzoşumu sordum yani:44:
hee tamam simdi anladim evt cnm Teyzesi Allaha Sükürler olsun :))
Allahim biran önce sizede bu gzl duyguyu tatirsin cnm 16+6 olduk 17 haftamizdayiz ins bakalim doktorun dedigine göre öyle
ama Bilg hesaplamasi 15 e yeni giriyorum gösteriyor :))) ben dok. göre takip ediyorum cnmm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?