Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canım pek stersli de değildim.yanı genel olarak yaşadığım şeyler var ama..sadece tahlilden birkaç gün önce çok ağladım işte abimi düşündüm fotograflara baktım falan.ne bilim bukadarcık şey etkiliyorsa benim prolaktın son 3yıldır tavan yapmış demekki.inşallah bu sefer düşük çıkar tatlım senin ki gibi . Bende 2 hafta sonra yaptırmış olucak artık hayırlısı cnmmmtakmıyom takmıyomsadece bu ay bebiş olmaz onu biliyomm

herkesciklere günaydınnnnnnnn
scorpionsum düşecek ben inanıyorummm bitanemsen yinede yumoşları iyideğerlendirkız ben d.kontrol içtiğim halde yinede dört gözle bekliyorum aslında yumurtam bile yokkensenin tazecik yumurtan var balım düşer o merak etme

boşwer ben yokken gelmişin topiğimize..çok sevindim bitanem rabbım saglıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin
ilk kkya girdiğimde daisyB ve seninle konuşmuştum sen çıkmıştın sonra üzüldüğün için.
şimdi sende hamilesin canım tebrik ederimm
umarım hamilleliğinde iyi geçiyordurözlemişim valla

hoşbulduk
6 aydır bende bu durumları yaşıyorum ama bebiş henüz yok.

hoşgeldin didi
bende demin sana yazdım ama görmedin sanırım.
rabbım sanada saglıklı bır evlat nasıp eder inşallah hayırlısıyla
nasılsın bu arada doktora gıdıyomusun..
görmüşün beni ya pardon

Son düzenleme:
yok bebekim ya
sanırım artık gündüz kimse gelmiyor
bende anlamadımki hadi umudumla kaçakhayalimi anladım ee scorpionsum allpınım meddcezirim klnimde burda ama diğerleri nerde anlamadım

bende anlamadim nerde bu insanlar :)) dolup tasardi yoksa topik hayirdir Hamis kalanlar varmi ???

bu yuzdenmi gelmiyorlar acep :S?

bende anlamadim nerde bu insanlar :)) dolup tasardi yoksa topik hayirdir Hamis kalanlar varmi ???

bu yuzdenmi gelmiyorlar acep :S?

hamiş kalan reanim var aybishimden sonra
bide kaçakhayalimiz var ama onun dinlenmesi lazım umudumla özel izni var ikisinin raporlular
geri kalanımız bekleyişteyiz

bebekim sen hamiş değilmiydin:44::44:
karnındaki bebeğin teyzeleri oluyoruz ya bizler
oyuzden teyzoşumu sordum yani:44:

hee tamam simdi anladim evt cnm Teyzesi Allaha Sükürler olsun :))

Allahim biran önce sizede bu gzl duyguyu tatirsin cnm 16+6 olduk 17 haftamizdayiz ins bakalim doktorun dedigine göre öyle

ama Bilg hesaplamasi 15 e yeni giriyorum gösteriyor :))) ben dok. göre takip ediyorum cnmm ..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
anammm yerim ben onu ya niye hamilelik takvimi yapmıyonki geçmişte yapmışın ama kaldırmışın :44:
teyzoşu göster bizlere
rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın bıtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…