- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.981
benim evde ignem vardi test yapinca hemen hasladim burda iki hematolog dr gitmistim ikiside ögernince kalp atisini beklemeden basla dedi:26::26::26:bende simdi bi haftadir yapiyorum lekelenme olunca coraspirini biraktim -ignem fragmin 0,3 ml...bide ultrasando görüm hememn tekrar hematologa gidecem yine kan alacaklar yaw bi ikimize cözüm bulamadilar o kadar cok kisi varki bizim hastaliktan ve doguran senle ikimizin dört kaybi var besincisinde yüzümüz insallah güler
bnde aynı sıkıldım yanlıztan bi bebeğim olsada iş yapmaya sıkılmaya vaktim kalmasa
valla doğru diyosun iğneyi vuran doğurdu bi ikimiz kaldık yanlız anlamadım hamşle kalınca hematolog napıcak bi test fln sa bende yaptırıyım gerçi yeni bi doktor buldum sağolsun riskli gebelikte docentliğini aldı cok iyi bilgili bi adam
öyle olmuyo iste habibtem biz burda birbirimizi tanimasak bile kimin ne derdi var birlikte üzüldükben hamileyim diye herseyi unutup nasi sevinim sizlerde insallah hamile olun hamileligim devam etse bile ben cok bu konuda konusamam bile sizlerde bu kadar cok hamilelik isterken hepimiz hayirlisiyla olalim sevincimizi birlikte paylasalim istiyorum
yasakhayaliiiiiiiiim, yoksa bişey mi var sende ?? inşallaaaaaaaah rabbim hayırlısıyla nasip eder :))))
canim benimmmm ama senin bebisin icin uzulmemen lazimmmm artik bebisin ve sen varsin...sen ben yok biz variz...senin bu hberlinle cok sevindim vallahi...ablam olsa bu kadar sevinirdim...hayirlisi ile kucagina alirsin habibtemm
cnm ben hematolojiye gittim kanda hiçbi sorun yok dedi genetik uzamanı iğneye gerek yok aspirin yeter diyo kadın doğumcu 0,4lük iğne diyo önlem için vermem lazım dedi benmde kafa karışık 0,2lik iğne için zorluycam doktora bi arkadaşım phtılaşma olmadığı halde 0,4lük iğne kullandı doğurmak üzere o yüzden 0,4lükten korkum yok ama 0,6lık verirse kullanmıycam eğer bu bebekte ölürse allah korusun hiç ara vermeden sadece asprin kullanarak denycem doktor iğne derse kullanmıycam bide öyle denycem bakalım elbet bi zamanı vardır beklycem denycem bakalım inş rabbım yüzümüzü güldürür bu kezcanim benim bildigim kadariyla bu bizim sorun hematologun bransi degilmio kan aliyo igne dozumu o ayarliyo kadin dogumcun igne yazmiyo benim benim bransim degil diyo hematolog ne yazarsa o onda devam ettiriyo sen kendi dr güveniyosan devam et gumusüm ama keske bide hematolog baksa kanina:26:
Bi Allahin kuluda bana hosgeldin demezmi ya
Bi Allahin kuluda bana hosgeldin demezmi ya
loorim valla ben yazini görmedim bitanem kusura bakma
hosgeldin hoslar getirdin
ama ben dedim sanirim okumadinnn loriimmmmm
cnm ben hematolojiye gittim kanda hiçbi sorun yok dedi genetik uzamanı iğneye gerek yok aspirin yeter diyo kadın doğumcu 0,4lük iğne diyo önlem için vermem lazım dedi benmde kafa karışık 0,2lik iğne için zorluycam doktora bi arkadaşım phtılaşma olmadığı halde 0,4lük iğne kullandı doğurmak üzere o yüzden 0,4lükten korkum yok ama 0,6lık verirse kullanmıycam eğer bu bebekte ölürse allah korusun hiç ara vermeden sadece asprin kullanarak denycem doktor iğne derse kullanmıycam bide öyle denycem bakalım elbet bi zamanı vardır beklycem denycem bakalım inş rabbım yüzümüzü güldürür bu kez
Sagol habibtem yazdim aslinda ama neyse saglik olsun nasilsin yatisa devammi yarin insallah guzel haberlerle gelirsin
habibtem gordum onun altinada ben yazdim arada kaynadi herhaldenasilsin habibtemm
ust uste geldiyse msjlar kusura bakmayin deli edicek en sonunda beni
loorim aslinda cok fazla yatmiyorum ama oturuyorumne bilim rabbim nasip ederse eder diyorum ama agrim oldugunda uzaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?