Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yasakhayaliiiiiiiiim, yoksa bişey mi var sende ?? inşallaaaaaaaah rabbim hayırlısıyla nasip eder :))))

canim benim bildigim kadariyla bu bizim sorun hematologun bransi degilmio kan aliyo igne dozumu o ayarliyo kadin dogumcun igne yazmiyo benim benim bransim degil diyo hematolog ne yazarsa o onda devam ettiriyosen kendi dr güveniyosan devam et gumusüm ama keske bide hematolog baksa kanina:26:

canim benimmmm ama senin bebisin icin uzulmemen lazimmmm artik bebisin ve sen varsin...sen ben yok biz variz...senin bu hberlinle cok sevindim vallahi...ablam olsa bu kadar sevinirdim...hayirlisi ile kucagina alirsin habibtemm

yasakhayaliiiiiiiiim, yoksa bişey mi var sende ?? inşallaaaaaaaah rabbim hayırlısıyla nasip eder :))))

hosgeldin pureipekim

bi tanem evde test yaptim pozitif cikti ama biliyosun benim 4 kaybim var cok korkuyorum hamileyim dememye yarin dr gidecem bide ultrasonda bakacak bakalim ne diyeceklekelenmelerim var cok korkuyorum pure ipekim diger kayiplarimdada hep vardi cünkü o yüzden cok baglanmak istemiyorum

canim benimmmm ama senin bebisin icin uzulmemen lazimmmm artik bebisin ve sen varsin...sen ben yok biz variz...senin bu hberlinle cok sevindim vallahi...ablam olsa bu kadar sevinirdim...hayirlisi ile kucagina alirsin habibtemm

allah razi olsun habibtem:

cnm ben hematolojiye gittim kanda hiçbi sorun yok dedi genetik uzamanı iğneye gerek yok aspirin yeter diyo kadın doğumcu 0,4lük iğne diyo önlem için vermem lazım dedi benmde kafa karışık 0,2lik iğne için zorluycam doktora bi arkadaşım phtılaşma olmadığı halde 0,4lük iğne kullandı doğurmak üzere o yüzden 0,4lükten korkum yok ama 0,6lık verirse kullanmıycam eğer bu bebekte ölürse allah korusun hiç ara vermeden sadece asprin kullanarak denycem doktor iğne derse kullanmıycam bide öyle denycem bakalım elbet bi zamanı vardır beklycem denycem bakalım inş rabbım yüzümüzü güldürür bu kez

o zaMMAN HIC HEMATOLOGA GITME SENIN BENCE IGNEYE IHTIYACIN VAR:AMA 0;6 COK FAZLA BENCE BILDIGIM KADARIYLA SENIN DEGERINDEKILER HEP 0;4 ILE YAVRULARINI KUCAGINA ALDIahh bizim aslinda dermansiz derdimiz yok ama igne dozu ayarlamasi sorun bi onu tutturabilirsek rabbimde izin verirse 3 bes tane bile olur

Sagol habibtem yazdim aslinda ama neyse saglik olsun nasilsin yatisa devammi yarin insallah guzel haberlerle gelirsin

loorim aslinda cok fazla yatmiyorum ama oturuyorum ne bilim rabbim nasip ederse eder diyorum ama agrim oldugunda uzaniyorum

loorim aslinda cok fazla yatmiyorum ama oturuyorum ne bilim rabbim nasip ederse eder diyorum ama agrim oldugunda uzaniyorum

Dikkat et canim kendine fazla hic bisey yapma yarinda hayirli guzel haberlerle gel bize ama yasakhayalim sen korunuyodun ya birakmismiydin korunmayi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…