- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.301
habibte looricik ve habibte alppincik hic girmemisler daha
insallah hayalotum canim benim:26::26::26::26:
ama bi türlü su lekelenmeler halen kesilmedi
nereye kadar giderim bilmiyorum:44::44::44:
tek korkum bide hamilelik ilerledikce allah göstermesin yine kaybedersem kendiliginden düsük olmaz kürtaj yolu gözükecek diye
neyse aslinda bunlarida yazmasam iyi olur sizleride üzüyorum cünkü
bosver acma kapiyi misafirleresen topigimizde ol sürekli
hani söz vermistim ev islerin bitince sabah 6 gece 1 kadar burda olacaktin
her kk ya girdigimde seni online görecektim
kapiya yazi yaz hayalot evde yoktur su an sabah 6 gece 1 kadar kk dadir diye
Hey naber kizlar
Herkes bi balip kacmis
Bi gun daha gecti sayilir kaldi bat a 5 gun:18:
kızlar slm
yasakhayalın doktor kontrolu ne zaman akşammıydı :26::26:
hayalotummm ben geldimmmmm inis yapacammmmmm acilinnnnnn
kuleden iniş izn aldınmı bakemmhayalotummm ben geldimmmmm inis yapacammmmmm acilinnnnnn
iyiyim bebeğim askı memnuyu açtım tırtıl kurabiyem ve türk kahvemle izliyorum:126:gümüşüm senmi geldinnnn
nasılsın cankuş
vallahi ayni degisen birsey yokk canimm...yalnizim kardesimi konusturum babam abim ariyorlar herzamanki gibi...esimle durumlar ayni...nispet yapiyorlar abisini getirip gelmis guluyorlar...herkes yerini bilmeli...esinin yeri ayri abininn yeri ayri olmali ama suc bizimkisinde yanimda olmaliydi...saglik olsun..sen nasilsin habbtem bitiridinmi temizligihabibtem alppınım nassın
canbonum nasıl oldun bıtanem
kuleden iniş izn aldınmı bakemm
iyiyim bebeğim askı memnuyu açtım tırtıl kurabiyem ve türk kahvemle izliyorum:126:
tabi bide kk var vazgecilmezim
sen napıyosun
vallahi ayni degisen birsey yokk canimm...yalnizim kardesimi konusturum babam abim ariyorlar herzamanki gibi...esimle durumlar ayni...nispet yapiyorlar abisini getirip gelmis guluyorlar...herkes yerini bilmeli...esinin yeri ayri abininn yeri ayri olmali ama suc bizimkisinde yanimda olmaliydi...saglik olsun..sen nasilsin habbtem bitiridinmi temizligivee su misafirleer gelince herkes laptounu getirsin kk da konusalim ...olmuyor oylee ozluyoruz seni habibtemmm
ohhhafıyet balşeker olsun canım
bende temızlık yaptım şimdi çamaşırlar var bıde yemek
yoruldum bıtkınım ama evım mis gıbı kokiyirrr
ohh ne güzel bende 2 gün önce yaptım heryer mis gibi yanlız aspiratörün yağlarını arındıramadım elimde ve makinede yıkadığım halde cif çamaşır sulu mutfak jel ve yağ çözücüyle yıkadım hiç çıkmadı napsamki:26:ohhhafıyet balşeker olsun canım
bende temızlık yaptım şimdi çamaşırlar var bıde yemek
yoruldum bıtkınım ama evım mis gıbı kokiyirrr
bu arada akşam çnde yemek yapmıycam arıycam pizzayla kola alsın cnm yemek yapmak istemiyo
itirazı olan ?
normalde bende her pazar gunu temizlik yaparim...yarin yedinci gunum heryeri silerim...yarin bende temizlik var anlayacagin...ohhh ellerine saglik ellerin dert gormesin habibtemm...en guzel evi temizlediginde evin mis kokmasi cok mutlu olurum oyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?