Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habibte looricik ve habibte alppincik hic girmemisler daha

canimmmmm yasakhayalimmmmmm evet dunden beri aklim sende acaba doktora gittimi..ne oldu sonuclar diye merak ediyoruz dualarim seninleee habibtee...ins iyi haberlerl geleceksin ve bizim sevincimizi ikiye katliyacaksin...seni cok seviyorum,..hersey gonlunun guzellligi olmasi dilegiyle..canim habibtem yeruhem benimmmm

bitanem bizi üzmemekte nedemek senin sorunun bizim sorunumuz hepimizin sıkıntısı sevinci bi arada değilmi
kaçakhayalim ya rabbım gönlüne göre versin allahım yardım etsın sana inşallah..
korkma canım benim dualarımız seninle ya bişeyler konuşmak istiyorum ama nebilim bazen sözler kelimeler bi anlam ifade edemiyor işte..tüm kalbım dularım seninle canbonumbelki lekelenmeler hep devam eder belli bi aya kadar busefer rabbım meleğini sana bağışlar inşallah

Son düzenleme:

kız sen yeterki istede ben asmamııı
cankuşum balımmm bu arada sabah 6 demiştinde ben 8 demiştim sankimmm

habibtem alppınım nassın
canbonum nasıl oldun bıtanem
vallahi ayni degisen birsey yokk canimm...yalnizim kardesimi konusturum babam abim ariyorlar herzamanki gibi...esimle durumlar ayni...nispet yapiyorlar abisini getirip gelmis guluyorlar...herkes yerini bilmeli...esinin yeri ayri abininn yeri ayri olmali ama suc bizimkisinde yanimda olmaliydi...saglik olsun..sen nasilsin habbtem bitiridinmi temizligivee su misafirleer gelince herkes laptounu getirsin kk da konusalim ...olmuyor oylee ozluyoruz seni habibtemmm

kuleden iniş izn aldınmı bakemm

iyiyim bebeğim askı memnuyu açtım tırtıl kurabiyem ve türk kahvemle izliyorum:126:
tabi bide kk var vazgecilmezim
sen napıyosun

ohhhafıyet balşeker olsun canım
bende temızlık yaptım şimdi çamaşırlar var bıde yemek
yoruldum bıtkınım ama evım mis gıbı kokiyirrr

anlamadım habıbtem bu eşin iyice deli etti beni ya zaten bu kocaları son gunlerde boğazlıyasım var birinci sırada benimkisini sonra gümüşümle habıbtem senınkını bı evıre çevıre dovesım var vallasen boşver habıbtem onu kendı hayatına bak odun bunlar
misafır cıkmıyokı evden çat kapı bendeler

normalde bende her pazar gunu temizlik yaparim...yarin yedinci gunum heryeri silerim...yarin bende temizlik var anlayacagin...ohhh ellerine saglik ellerin dert gormesin habibtemm...en guzel evi temizlediginde evin mis kokmasi cok mutlu olurum oyleee

ohh ne güzel bende 2 gün önce yaptım heryer mis gibi yanlız aspiratörün yağlarını arındıramadım elimde ve makinede yıkadığım halde cif çamaşır sulu mutfak jel ve yağ çözücüyle yıkadım hiç çıkmadı napsamki:26:

normalde bende her pazar gunu temizlik yaparim...yarin yedinci gunum heryeri silerim...yarin bende temizlik var anlayacagin...ohhh ellerine saglik ellerin dert gormesin habibtemm...en guzel evi temizlediginde evin mis kokmasi cok mutlu olurum oyleee

habıbtem aslında bızım evde hergun aynı davaama bugun derın temızlık gunumdu
akşam yıne dagılcak sabah habıbte hayalot toplasın dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…