Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canim kendini cok hamileyim diye hazirlama daha sonra cok kotu oluyoruz cunku bekle bakalim olursa tabiki cok iyi olur ama iste hep beklemek zorundayiz ama insalah senin bu ay olmustur istedigin

yok loorim hiç öyle düşünmüyorum kendimi inandırmıyorumçünkü her ay bir belirti yaratıp umutlanıyorum sonra üzülüyorumhayırlısı neyse o olsun

offfff yinemiiii su misafilerrr....evde yokuzzzzzz tabelasi yaptirrrr ya da iceriden seslennnnnnnnnseninle sohbet edemiyoruzz...kiskaniyoruz ama...gelmesinler yaaaa misafirlikte bir yere kadar haaa sinirlendim simdiiii

yok loorim hiç öyle düşünmüyorum kendimi inandırmıyorumçünkü her ay bir belirti yaratıp umutlanıyorum sonra üzülüyorumhayırlısı neyse o olsun

aynen canim ben inanmiyorum zaten belirtilere hep yanlis sinyalde olurmu canim hic takma en iyisini yapiyosun

bende ovulasyon testi alacammmmm bakalim ne olacak doktor 4 gun sonra gel dediiiiii ben seninle deli olurummmmmm hayalimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…