- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.481
canim kendini cok hamileyim diye hazirlama daha sonra cok kotu oluyoruz cunku bekle bakalim olursa tabiki cok iyi olur ama iste hep beklemek zorundayiz ama insalah senin bu ay olmustur istedigin
of yaaaa yine misafir geliyo bana kızlarrr
tamda kaçakhayalimin gününde
gıder gıtmez gelıcem yanınızaaaa
kaçak hayalim dualrım seninle bitanemmmmmm
öpüyorum herkesi nezaman giderler bilmiyorum telden girebilseydim ugrardım ama şimdi pcyı açmak ayıp olur
oyuzden allpinim scorpıonsum loorım hayalım klnım öpüyorum sizleri
görüşürüz yine....
seninde cok az kalmış canım benim8 yada 9 bennnn
yok loorim hiç öyle düşünmüyorum kendimi inandırmıyorumçünkü her ay bir belirti yaratıp umutlanıyorum sonra üzülüyorum hayırlısı neyse o olsun
seninde cok az kalmış canım beniminş güzel haberlerle dolar topiğimiz
canim benim 13u ama cok yakin degil tabiki
yasakhayalimden sonra birkaç gün arayla heyecanla sonuçları alacağız
inşş canım amiinn ama adet belirtim var gibi yada bana ole gelio..yoksa ben hamilelik belirtisi hastasıyım
dusunsene bide herkes olumlu sonuclar aliyomus
nasil bi topik patlamasi olur varyaa
bende vallahiama enteresan bu ay hiç belirtim yok sadece sürekli tuvalet ihtiyacım var gibi bir baskı var ama tuvalete gidiyorum birşey yok başkada belirti falan yok
neden olmasın loorimsenin çalışmalar iyi gittimi bu ay
adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynıymış ole diolar doğrumu acep
evet cnm öyle diyorlarama kişiden kişiye göre değişiyormuş bazılarında hiç belirti olmuyormuş sende ovu.testi yokmu birde sen deneseydin bir deli ben olmasaydım
iyi gitti diyebilirim ama hic bebek fln aklimda fikrimde olmadan oldu yani
ayy cok guldum yaaa
bakarsınız tutarsonra bat gelmeden elinizde ovu.testleriyle dolaşırsanız bende size gülecegim
bende öyle yapmak istiyorum yapamıyorum loorim ya:44::44::44:bu ay test yapmayacağım dedim yine yapmadan duramadımbaksana bat gelmiş hala yapıyorum
bende ovulasyon testi alacammmmm bakalim ne olacak doktor 4 gun sonra gel dediiiiiiben seninle deli olurummmmmm hayalimmmmmm
ben bu ay ne hikmetse gayet rahatim hayalim ne biliyim niye oyleyim bende anlamadim ama oyleyim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?