- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.521
heyooo ben geldımm
7 gıbı yemekten sonra bı usume aldı benı battanıyenın altına gırmıstım uyumusum ıkı saat kadar tabı suedayla esımde etrafıma sokulmus hepımız uyumusuz :)) bı gozumu actım tepemde sueda uyuyo onu yatagına kaldırdım cok ısınmısım bulasıkları yıkadım
zencefıllı bı cay ıctım yorgunlugum azalmıs sıze bakayım dedım
yapmammıama sadece 2 güncük
soğan moğan içemiyom ben ya midem felaket oldu dayanamadım zaten çıkartamıyorum
burnunu tutup içben öyle yaptım 10 gün dayandım içtim
oh ne guzel iyi etmişiniz canım benimmm
tam bizim aile bizde eşim ben bide kedi 3ümüz uyuya kalıyoruz öle
bende yavaş yavaş yatmaya doğru gidiyorum kızlar :2::2:sabah uyanır uyanmaz topiğe bakıp güzel haberini okurum inş yasakhayaliminhepinizi cok seviyorum cokk öpüyorummm
canım koku su bıyanada
benim midemi haşladı ya sankim bir öbür dünyaya gittim geldim gibi
kalsın ben almıyayım
bebiş için dayannn hayalotummiyi geliyor diyorlar bende pko yok ama ne duysam yaptığım için içtim
kıyamam ya çalışıyon ya insan yoruluyo bıde çocuklu olunca işin zor canım yaayy ılk defa oldu dıyebılırım cocukla pek boyle seyler yasanmıyo cunku onu uyut pestılın cıksın sonra cup yataga
tamam bıtanem gorusuruz canımhaydın gorusuruk kızlar gıdınde gelın barı
sız geldıgınızde olmazsam yarın gorusuruzz
kizlar ben cikiyorumm yasakhayalimin gelecegi yok hepinizi opuyorum gorusuruz insallah guzel haber goruruz yarin
benim kociste kedi almak istiyo.aslinda bende istiyom da su bebis bi olsin az buyusun de ben calismayayim bi de kedis alalim.yaa ne tatli.valla sokaktan bitli pireli bi yavru alicam heeeeoh ne guzel iyi etmişiniz canım benimmm
tam bizim aile bizde eşim ben bide kedi 3ümüz uyuya kalıyoruz öle
kizlar ben cikiyorumm yasakhayalimin gelecegi yok hepinizi opuyorum gorusuruz insallah guzel haber goruruz yarin
habibtelerim kusura bakmayin gec yazmak zorunda kaldim gec geldimbide cok üsüdüm isinmaya calistim biraz, yemek ne derken ancak girdim
hava cok soguk simdi bile isinamadim daha bi yazim sizi merakta birakmim dedim
cok minicik bi kese gördü doktorum ama cok kücük daha dedi:26::26::26::26:daha kalp atisi ne baslamamis haftaya ayin 13 yani persembe tekrar gel dedi dahada kesinlesir kalp atisini görürüz dedi:26::26::26::26::26::26:daha yeni yeni yerlesiyo dedi..lekelenmelerim icinde progesteronu 6 kere alttan al vitaminleri ve magnezyumunu al dedi..igneni kulan dedi ayrica tekrar hematoloji dr gönderdi randevu alacam tekrar kan alacaklar igne dozuma bakacaklar ..degisiklikmi olur dozda yada ayni kalacak belli olacak..dinlen dedi simdilik bu kadar habibtelerimyilmak yok dedi olana kadar devam dedi..oda iste bana teselli vermeye calisti rabbim hayirlisi ise hakkimda devamini getirir insallah cünkü hersey onun elinde doktorlar bi yere kadar biseyler yapiyolar cünkü...
canım hosgeldın sefalar getırdın
tum sayfa nefesını tuttu senı beklıyordu
masallah keseneınsallah koca gobuslu halınıde gorecegız
haftayada gıttıgınde kalp atıslarınıda duyarasın ınsallah buyudukce yerlessın yerıne annecıgını uzmesın bu sefer
korkma korktuklarınla rabbım sınamasın
habibtelerim kusura bakmayin gec yazmak zorunda kaldim gec geldimbide cok üsüdüm isinmaya calistim biraz, yemek ne derken ancak girdim
cok minicik bi kese gördü doktorum ama cok kücük daha dedi:26::26::26::26:daha kalp atisi ne baslamamis haftaya ayin 13 yani persembe tekrar gel dedi dahada kesinlesir kalp atisini görürüz dedi:26::26::26::26::26::26:daha yeni yeni yerlesiyo dedi..lekelenmelerim icinde progesteronu 6 kere alttan al vitaminleri ve magnezyumunu al dedi..igneni kullan dedi ayrica tekrar hematoloji dr gönderdi randevu alacam tekrar kan alacaklar igne dozuma bakacaklar ..degisiklikmi olur dozda yada ayni kalacak belli olacak..dinlen dedi simdilik bu kadar habibtelerimyilmak yok dedi olana kadar devam dedi..oda iste bana teselli vermeye calisti rabbim hayirlisi ise hakkimda devamini getirir insallah cünkü hersey onun elinde doktorlar bi yere kadar biseyler yapiyolar cünkü...
cok minicik bi kese gördü doktorum ama cok kücük daha dedi:26::26::26::26:daha kalp atisi ne baslamamis haftaya ayin 13 yani persembe tekrar gel dedi dahada kesinlesir kalp atisini görürüz dedi:26::26::26::26::26::26:daha yeni yeni yerlesiyo dedi..lekelenmelerim icinde progesteronu 6 kere alttan al vitaminleri ve magnezyumunu al dedi..igneni kullan dedi ayrica tekrar hematoloji dr gönderdi randevu alacam tekrar kan alacaklar igne dozuma bakacaklar ..degisiklikmi olur dozda yada ayni kalacak belli olacak..dinlen dedi simdilik bu kadar habibtelerimyilmak yok dedi olana kadar devam dedi..oda iste bana teselli vermeye calisti rabbim hayirlisi ise hakkimda devamini getirir insallah cünkü hersey onun elinde doktorlar bi yere kadar biseyler yapiyolar cünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?