Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

oh ne guzel iyi etmişiniz canım benimmm
tam bizim aile bizde eşim ben bide kedi 3ümüz uyuya kalıyoruz öle

bende yavaş yavaş yatmaya doğru gidiyorum kızlar :2::2:sabah uyanır uyanmaz topiğe bakıp güzel haberini okurum inş yasakhayaliminhepinizi cok seviyorum cokk öpüyorummm

canlarım ben biraz mutfagı toparlayıyım bırazda evı çocukları vardı gelenlerın dagıldı bıraz ev
bide duş alım gelirim yine olurmu belkı ozamana kadar kaçakhayalimde gelir aklım burda canbonlarımmm

kizlar ben cikiyorumm yasakhayalimin gelecegi yok hepinizi opuyorum gorusuruz insallah guzel haber goruruz yarin

ayy ılk defa oldu dıyebılırım cocukla pek boyle seyler yasanmıyo cunku onu uyut pestılın cıksın sonra cup yataga
kıyamam ya çalışıyon ya insan yoruluyo bıde çocuklu olunca işin zor canım yarabbım kolaylık versın
haydın gorusuruk kızlar gıdınde gelın barı
sız geldıgınızde olmazsam yarın gorusuruzz
tamam bıtanem gorusuruz canım
kizlar ben cikiyorumm yasakhayalimin gelecegi yok hepinizi opuyorum gorusuruz insallah guzel haber goruruz yarin

oldu loorim gelmeyebılır belkı bugun .iyi olsunda yarın gelsın olsun napalımiyi geceler

oh ne guzel iyi etmişiniz canım benimmm
tam bizim aile bizde eşim ben bide kedi 3ümüz uyuya kalıyoruz öle
benim kociste kedi almak istiyo.aslinda bende istiyom da su bebis bi olsin az buyusun de ben calismayayim bi de kedis alalim.yaa ne tatli.valla sokaktan bitli pireli bi yavru alicam heeee

iyi geceler loorimm tatli ruyalarr

habibtelerim kusura bakmayin gec yazmak zorunda kaldim gec geldimbide cok üsüdüm isinmaya calistim biraz, yemek ne derken ancak girdim

hava cok soguk simdi bile isinamadim daha bi yazim sizi merakta birakmim dedim

cok minicik bi kese gördü doktorum ama cok kücük daha dedi:26::26::26::26:daha kalp atisi ne baslamamis haftaya ayin 13 yani persembe tekrar gel dedi dahada kesinlesir kalp atisini görürüz dedi:26::26::26::26::26::26:daha yeni yeni yerlesiyo dedi..lekelenmelerim icinde progesteronu 6 kere alttan al vitaminleri ve magnezyumunu al dedi..igneni kullan dedi ayrica tekrar hematoloji dr gönderdi randevu alacam tekrar kan alacaklar igne dozuma bakacaklar ..degisiklikmi olur dozda yada ayni kalacak belli olacak..dinlen dedi simdilik bu kadar habibtelerimyilmak yok dedi olana kadar devam dedi..oda iste bana teselli vermeye calisti rabbim hayirlisi ise hakkimda devamini getirir insallah cünkü hersey onun elinde doktorlar bi yere kadar biseyler yapiyolar cünkü...

Son düzenleme:

canım hosgeldın sefalar getırdın
tum sayfa nefesını tuttu senı beklıyordu
masallah kesene ınsallah koca gobuslu halınıde gorecegız
haftayada gıttıgınde kalp atıslarınıda duyarasın ınsallah buyudukce yerlessın yerıne annecıgını uzmesın bu sefer
korkma korktuklarınla rabbım sınamasın

allah razi olsun suedam canim beniminsallah canim benim rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin

ne güzel canım işte hayırlısıyla gün gün büyüsün bebişin...kese de gelişir Allahın izniyle,göbüşün de çok sevindim senin adına canım ya Allahım en sonunda da yüzünü güldürsün yavrunla

yasakhayalimmmmmmmmmm ayyy cok heyecanlandimmmm ben ciktim sen girdin netee..yemek yapmaya gitmistim...ayyy ins bebgin seninle olacak habibtem,,,kendine dikkat et iyice giyin...iyi beslenn,,,senin iyi oldugunu bilelim yeter habibtemmmm...seni cok seviyoruzzzzzzzzz yeruhemmmmmm

hayirlisiylaaa yasakhayalimmm kese buyuyecek bebegin gelisecekkk...ay cok mutlu oldummmmmmm habibtem yerimde duramiyorum kizlar...

canbonum vallahamı yerleşsin teyzoşum benim yaaaaayyy bi anda sevinçten aglayasım varyaaaa sabahtan beri etmediğim dua kalmadı bitanem çooookkkk çooookk sevindim şu bebiş yerleşşsinde artık kesemızı gorelım bi halayı patlatalım artık değilmialllahım şükürler olsun habıbtem keseyıde gorcez sen merak etme ondan 8bucuk ay sonra sancı odasında görüşürüz artık cankuşumbol bol dinlen tatlım ani hareketler yapma sakın oldumu iğnenide vurun hayırlısı artıkbundan sonrası rabbıme kalmış görür halımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…