Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotumu yakaladim

nasilsin bitanemdün gec yazdim kusura bakmayin randevum oldugu halde 1 saat gecikmeli girdim dr..o kadar cok hastasi vardi muayenede uzun sürmüs bizim randevu bi saat gecikmeli oldu

habibtelerim allah razi olsun dilekleriniz icin hepsini tam okuyamadim ama biraz göz gezdirdim

okumadan bile ne yazdiklerinizi tahmin ediyorum cok cok saollun

hepimiz icin hergün dua ediyorum rabbim sadece bi bana degil sizlerede nasip eder insallah

bende teyze olmak istiyorum yeni yilda ama biliyorumki cok hamis cikacak topigimizden rabbimin izniyle

hayalotumu yakaladim

nasilsin bitanemdün gec yazdim kusura bakmayin randevum oldugu halde 1 saat gecikmeli girdim dr..o kadar cok hastasi vardi muayenede uzun sürmüs bizim randevu bi saat gecikmeli oldu
iyi haberlerini aldık cok sevndm
cnm başka kullandığın ilaç varmı iğneden başka malum durumumuz aynı

loorim avatarini degistirmisinya avatarini degistirenleri görünce bilmiyorum ama cok seviniyorumben degistirmis gibi mutlu oluyorum

banada tekrar avatar degistirme ilhami geliyo

loorim o güzel kiz senmisinyada baska birimi

Son düzenleme:
iyi haberlerini aldık cok sevndm
cnm başka kullandığın ilaç varmı iğneden başka malum durumumuz aynı

saol canim benim

su an igne magnezyum kasilmalari önlemek icin verdi dr..bide icinde bi cok vitamin bulunan bi hap daha kullaniyorum ..simdilik bu kadar ...bide lekelenmelerim oldugu icin progesteron kullaniyorum ,..günde 3 defa ikiser ikiser alttan kullaniyorum:26:aspirinde vardi ama lekelenmelerim oldugu icin biraktim simdilik..biraz öncede hematolog dr aradim randevu aldim cuma gidecem tekrar kan alacaklar igne dozum yeterlimi ona bakacaklar:26::26::26::26::26:

ama halen lekelenmelerim oldugu icin tehlike gecmedi benim icin:26::26::26::26::26:rabbim izin verirse olacak

Son düzenleme:
hayalotum seni yakaladim dedim ama niye ses vermiyosun yoksa ciktigin halde onlinemi gözüküyosun

yada yine birden bi baskin olduda misafirlerinmi geldi

Son düzenleme:
anladım cnm benmde başlarda cok ağrım oluyodu ama hiçbiri magnezyum vermemişti
hayırlısı olur sağlıkla kucağına alırsın inş

selam kizlar habibtelerim nasilsiniz...yasakhayalim seni yakalayamadim isim vardi gorusemedik habibtem...hayirlisi ole kucagina alirisin...teyzesi yer onu yer
scorpionsummmm hayrli haberlerle gelirsin ins prolaktin hrmonu seviyesio dusmustur...
ben sana dedim arkadasim gec dollenmedir diyee ayyyyy hamisler cikinca topikten cok seviniyorummmmmm yerimde duramiyourmmm darisi basimiza kizlarrrrrrrrr

habibtem benim
ne bilim habibtem bide sattan hesapladigimizda kücük ciktibuda beni biraz telaslandiriyo:26::26:sata göre 5+5 günlük olmaliydi cünkü

dr o önemli degil gec yumurtlamadan oluyo genellikle dedi beni teselli etmeye calisti ama ben gec yumurtliyo olabilirmiyim bilemiyorumki:18::18::18:

ben genellikle 13 yada 14 .gün diye biliyorumdum ama:26::26:ilerlerse eger görecegiz bakalim nolacak rabbim hayirlisini versin

Son düzenleme:
habibtemmmmmmm nasilsin bugunnn...ayyy yerim ben seniii

kiz canim habibtem asil ben seni yerimsimdilik agrim ne yok iyi sayilirim bitanem sadece bekliyorum nolacak diye:18::18::18::18::18:

ah bide su lekelenmelerden bi kurtulsam ozaman umudum biraz daha artacak ama

yasakhayalimmmm iyi dusun iyi olsun gec dollenme olmus olabulir her ay ayni zamanda yumurtalmiyoruz ki...icini ferah tut bebegin seninle olacak ins dualarim seninle..kendimden cok sana dua ettim habibtem,...cumartesi gunu benimde kontrolum var yumoslara bakacak yeterli buyukluge ulasmismi diyeee...hayirlisi olsun habibtemmmmmm

INSALLAH YERUHEM BENIMben bu sefer senin yumurtaciklar oldu diyorum habbitem cünkü kullandigin haplarin faydasi oldu insallahkiz yerim senin bebisini o da senin gibi hareketli olur eminim

INSALLAH YERUHEM BENIMben bu sefer senin yumurtaciklar oldu diyorum habbitem cünkü kullandigin haplarin faydasi oldu insallahkiz yerim senin bebisini o da senin gibi hareketli olur eminim

ahitkadake ins oyledir ...cunku klomen kullandim...yumurtaliklarim cok guzel buyudu 18mm oldu,,,yeterli dedi doktor bekledigimden daha cok buyumus dedi..ins bu seferyeterli buyuklukte olur ve gebe kalirim...bebek hareket etmezse ettirirzz

kan testim 5.56 çıktı doktor kesin bir şey yok dedi pazartesi tekrar kan vermeye gidicem ... 3 ay önce de gecikmiştim kan testim 0,100 çıkmıştı.
sol kasığım felaket batıo çok halsizim bacaklarım çok ağrıo baş ağrım var..evde idrar testi yaptığımda hep ikici çizgi silik şeklinde çıkıo sizce hamile miyimdir?.

ahitkadake ins oyledir ...cunku klomen kullandim...yumurtaliklarim cok guzel buyudu 18mm oldu,,,yeterli dedi doktor bekledigimden daha cok buyumus dedi..ins bu seferyeterli buyuklukte olur ve gebe kalirim...bebek hareket etmezse ettirirzz

olmus ya yumurtalarin tam pisirmelik yawdaha ne olsun

kiz habibtem güldürdün beni doru bebisin tembel olursa sen hareket ettitirirsin

arkadssim hamilesinnn silik cikmis olsada gebelik var demk...hadi bakalim ins hayirli haberlerl gelirsin...bir kac gun sonra tekrar kan testi yap deger yukselmismi diye bak..adetin kac gun gecikti tatlimmmm

crespi siniri asmisin :26::26::26::26lusuyo gebelik bencebatin geldimiikinci cizginde silikse kesin gebelik var demek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…