Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cankuşlar ben çıkıyorum artık
bayadır benim koca yatalım diye tutturdu olmaz dedim kaçakhayalim gelmedi daha
o yattı çoktan benımde yatmam gerek ikide bir uyandırdım adamı dalmasın diye iyice
eeee kaçakhayalimde yattıgına göre artık bizde uyuyalım kızçeler
herkese tatlı rüyalar cankuşlarım
inşallah yarında scorpionsumun randevusu iyi geçer bi sorun çıkmaz.
hepimizin hakkında hayırlısı rabbım gonlumuze gore versın inşallah....
baş başşşş

Canim ya senin icin geldim sevindim doktorunda iyi seyler soylemis hadi hayirlisi habibtemm hersey guzel olucak iyi geceler

Canım gün boyu aklımdaydınnnnn, hepimiz heyecanla bekledik inannn
Allaa çook şüküüürrr iyi haberle geldinnnnn, küçük de olsa kese varmış ayyy teyzesi yesin onu yaaaaa bitanemmmm o büyür yerleşir anneciğinin göbeğineee sen merak etmeee

Kuzummmm bu sefer Allahın izniyle olacak inşş, sen yemene içmene ilaçlarına dikkat et bol bol dinleeennn gerisi senin de dediğin gibi Rabbime kalmışş.... hepimizin gözü aydınnnnn, öpüyorum kuzummmm

cnmm gece yazdim ama tel kilitlendi cevabim gelmemisss
masallah tatlim minik te olsa kese gorunmus.demekki senin bebis cook yeni.miniminnacikkk.teyzoşlari yesin onuuu
simdi sen iyice dinlen.kendine dikkat et.bebisin göbüsünde yavass yavas büyüyecek tatlim.sen iicini ferah tut.ben inaniyorum o bebis sana tutunacak.annesinin nesesi olucak canim benimm.

anamm bu bilmemkacinci denemeem tel bi turlu izin vermiyo yasakima yazmaya sinir oldum hee.insallah bu msj ulasir artik
canim o miniminnacik kesecik senin göbüsünde buyuyecek Allahin izniyle.en simdi icini ferah tut.bizim dualarimiz seninlee.oyy teyzoslari yyesin onuugece yatarken okudum da rahatca uyudum.hepimizin aklli sendeydi tatlim.
ayy simdi benim de elimi cabuk tutmam lazim.dünür olcez yaa arada cok fark olmasinnn

arka arkaya iki cvp.yasakim bak telefonun azizligine

bu arada günaydin kızcelerimmmm
ben kan verdim.işe gidiyorum
sonucu öglen alicam yazarim sizee.

günaydın canbonlarımmmmm

scorpionsum benim hadi inşallah düşmüştür bitanem ...hayırlısı olsun.sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu cankuş
düşmemiş olsada üzülme sakın cankuşum bak meddcezirimde 1 ay ilaç kullanmış düşmüş hemen.oyuzden takma kafana fazlaama ben inanıyorum ialaca bile gerek kalmıcak inşallah

canımmm yaaa sımdı baktım topıqe ayyy kıyamam yaaa hadı gozun aydın yavrumm cok sevındım senın adına yaa kıyamam anne oluyomus da ıyıcene dınlen canım ıqnelerınıde vurul gercekten cok sevındım yaa demekkı umudumuzu kaybetmememız gerekıyomus

ovulasyon testı kullanan arkadaslar aranızda hamıs kalan varmı bende bu ay ovulasyonla denemek ıstıyorumm :26::26:

selam tatlimm hg aramiza...stres yapma canimm yaa rahat ol...kafana takmaa...ins hamilesindir...en fazlka kac gun gecikme olurdu sende..belkide gec dollenmedir,,ins hayirli haberlerle gelirsin...bize bildir tamami..

sonuç :852,5 ama ultrasonda görünmedi 10 gün sonra tekrar usg bakacak inşallah bebişimiz bu sefer geliyor :d

sonuç :852,5 ama ultrasonda görünmedi 10 gün sonra tekrar usg bakacak inşallah bebişimiz bu sefer geliyor :d

gözün aydın canım çok sevindim senin adına.rabbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın inşallah
bu arada bu genç yaşımda kaç defa teyze oldum alaala
rabbım hepimizin gönlüne göre versin

amin inşallah çokk teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin bu arada bebişinde soğan cücügü olduğu düşüncesindeyim .... bence herkes denemeli...

amin inşallah çokk teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin bu arada bebişinde soğan cücügü olduğu düşüncesindeyim .... bence herkes denemeli...

amin canım aminde
ya ben bu soğan cücüğü kısmını pek anlayamadım
denememiz gereken ney yahu DD

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…