- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.581
olmus ya yumurtalarin tam pisirmelik yawdaha ne olsun
kiz habibtem güldürdün benidoru bebisin tembel olursa sen hareket ettitirirsin
arkadssim hamilesinnn silik cikmis olsada gebelik var demk...hadi bakalim ins hayirli haberlerl gelirsin...bir kac gun sonra tekrar kan testi yap deger yukselmismi diye bak..adetin kac gun gecikti tatlimmmm
sposlar artik kirmasi lazim icine girmesi icin dimi habibtemmmmmher zaman gulumse gul bitanemmmm....vallahi yaramaz bir bebek istiyorummm beni hareket ettirsin su kilolari vereyim dimi
inş öledir arkadaşım yaaaa çok sevindim birden..:) ben 2 ayda bir adet görüyorum dktorada söledim baya gecikti en son 6 ekimde oldum kasımda adet olmadım...1 hafta içinde yaptım testler hep silik çıktı zaten kan değerleri 5 ve üzeri olması gerekiomuş. ama tekrarlıcam ve inşallah hamileyimdir...
kızlar inşallah en kısa zamanda hamile kalırız ...ilginiz için sağolun :)
nerdeyse iki ay olmus en son reglin olalidemek hala silik cikiyo ama hamilelik bence var yeni oldugu icin silik cikiyo halen
evet arkadaşım benim hep öle yaaa 1 yıllık evliyim bu ay vucudumda değişiklikler var hayırlısı ile olur yaaa seninde olur inşllah stres yapmamak lazım aslında...hayırlı akşamlar
rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin insallah
kızlar yardımmmm
10 gun once catlatma ıgnesı vuruldum.atesımde son 4 gun 36.7 olarak sabıtlendı.kızlar gebelık testı ne zaman yapmalıyım kesın sonuc almak ıcın 11 aralık adet gunum olacak beklemek cok zormus ya
atesin güzel gidiyo ama canim benim biraz daha sabir daha 6 günün var simdi belki negatif cikar bosuna üzülürsünregl lini bekle gelmezse o gün yap kesin sonuc büyük ihtimal cikar sabredemem diyosan iki gün sonra kan testi yaptirabilirsin ozaman...
ozaman cuma yada cumartesı kan testı yaptırayım bu ay 3 yumurtam olustu umıtlenmekte ıstemıyorum ama ıster ıstemez ınsan acabamı dıyor...
o olur iste cumartesi insallah güzel haberler alirsinne güzel hemde 3 yumurta sansin baya yüksek
pkoluyum bu y ılk defa 3 yumurtam gelıstı bende sasırdım gecen ay 1 tane bıle yumurtam buyumemıstı bu ıkıncı ayım yumurta takıbı ıcın.ama catlatma ıgnesını ılk defa vuruldum.ınsallah sızlere guzel haberler verırım hepımız hamıs olalım burda kop kop kopalım
ne güzel canim benim rabbim isterse hersey oluyo insallah bebisinde seninledir
bu topigede yaz sonucu simdiden bende merak etmeye basladim cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?