Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

olmus ya yumurtalarin tam pisirmelik yawdaha ne olsun

kiz habibtem güldürdün beni doru bebisin tembel olursa sen hareket ettitirirsin

sposlar artik kirmasi lazim icine girmesi icin dimi habibtemmmmmher zaman gulumse gul bitanemmmm....vallahi yaramaz bir bebek istiyorummm beni hareket ettirsin su kilolari vereyim dimi

arkadssim hamilesinnn silik cikmis olsada gebelik var demk...hadi bakalim ins hayirli haberlerl gelirsin...bir kac gun sonra tekrar kan testi yap deger yukselmismi diye bak..adetin kac gun gecikti tatlimmmm

inş öledir arkadaşım yaaaa çok sevindim birden..:) ben 2 ayda bir adet görüyorum dktorada söledim baya gecikti en son 6 ekimde oldum kasımda adet olmadım...1 hafta içinde yaptım testler hep silik çıktı zaten kan değerleri 5 ve üzeri olması gerekiomuş. ama tekrarlıcam ve inşallah hamileyimdir...

sposlar artik kirmasi lazim icine girmesi icin dimi habibtemmmmmher zaman gulumse gul bitanemmmm....vallahi yaramaz bir bebek istiyorummm beni hareket ettirsin su kilolari vereyim dimi

insalalh bu sefer olacak yeruhem

habibtem bu seferki avatarini cok begendim cok seviniyorum sizler avatar degistirdiginiz zaman

gumuste degistirmis

nerdeyse iki ay olmus en son reglin olalidemek hala silik cikiyoama hamilelik bence var yeni oldugu icin silik cikiyo halen

nerdeyse iki ay olmus en son reglin olalidemek hala silik cikiyoama hamilelik bence var yeni oldugu icin silik cikiyo halen

evet arkadaşım benim hep öle yaaa 1 yıllık evliyim bu ay vucudumda değişiklikler var hayırlısı ile olur yaaa seninde olur inşllah stres yapmamak lazım aslında...hayırlı akşamlar

evet arkadaşım benim hep öle yaaa 1 yıllık evliyim bu ay vucudumda değişiklikler var hayırlısı ile olur yaaa seninde olur inşllah stres yapmamak lazım aslında...hayırlı akşamlar

sabirla biraz daha bekle canim benimolabilir degisiklikler cünkü gebelik yolda insallah degerin dahada yükselecek sanada hayirli aksamlar

scorpionsum okuyo ama yazamiyo galibaama ben merak icindeyim:26: insalah hormonun düsmüstür habbitem

atesin güzel gidiyo ama canim benim biraz daha sabir daha 6 günün var simdi belki negatif cikar bosuna üzülürsünregl lini bekle gelmezse o gün yap kesin sonuc büyük ihtimal cikarsabredemem diyosan iki gün sonra kan testi yaptirabilirsin ozaman...

Son düzenleme:

ozaman cuma yada cumartesı kan testı yaptırayım bu ay 3 yumurtam olustu umıtlenmekte ıstemıyorum ama ıster ıstemez ınsan acabamı dıyor...

ozaman cuma yada cumartesı kan testı yaptırayım bu ay 3 yumurtam olustu umıtlenmekte ıstemıyorum ama ıster ıstemez ınsan acabamı dıyor...

o olur iste cumartesi insallah güzel haberler alirsin ne güzel hemde 3 yumurta sansin baya yüksek

o olur iste cumartesi insallah güzel haberler alirsin ne güzel hemde 3 yumurta sansin baya yüksek

pkoluyum bu y ılk defa 3 yumurtam gelıstı bende sasırdım gecen ay 1 tane bıle yumurtam buyumemıstı bu ıkıncı ayım yumurta takıbı ıcın.ama catlatma ıgnesını ılk defa vuruldum.ınsallah sızlere guzel haberler verırım hepımız hamıs olalım burda kop kop kopalım

ne güzel canim benim rabbim isterse hersey oluyo insallah bebisinde seninledir

bu topigede yaz sonucu simdiden bende merak etmeye basladim cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…