- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.621
ayyy ALPPIN teyzesi yesin onu...bende birazdan cikicam camasir bulasik yikiyacak bugun yedinci gunum sporumu yapip yikanacammm duami edip gelecem tekrar...buradan da ayrilamiyorum ki
canlarım telden kkya girmek tam bir eziyet oldu banaa..eskiden böle değildi off şimdi sinir ediyo.
kaçkere yazmaya çalıştım size ama olmadı..tahlil sonucumu anca saat 3te öğrenebildim.internet sistemi arızalıydı sanırım..veee sonuçç 21
nasıl oldu neden oldu bilmiyom ama çok şükür düşmüş..doktorum ilaca falan gerek yok dediartık önümüzdeki maçlara bakıcaz şekerler..bu ay tahlil girdi araya umudum yok ama olsun ocaktan umutluyummm
vallaa yaa esime bir ara dedim ki ceketimi ustune at....neden dedi...millet ceketini atsa hamile kaliyor belkide bizim isimize yarar dedi...adam ne suc iseldim demeye basladibir bakarsin olur dedim bizim bebekler cok nazli gel desek gelmiyor gelme diyince geliyorlarrr
Yasakhayalim kuzum nasilsinnn
nihayet bebemle karsilastikben geldimm
klnimm vee yasakhayalim de burdaymışşnasılsınız canlarımmm
medcezirimmmmmmmm yasakhayalimmmmmmmmm hgdinizzz habibtelerr
medcezirimmmmmmmm yasakhayalimmmmmmmmm hgdinizzz habibtelerr
nihayet bebemle karsilastik
süpürgeni sevsinler hosgeldin
sen pantolununu attir habibtem o daha etkili
kiz seni yerim adam napacagini sasirmistir teklife bak
vallahiii aklima ne gelirse soylerimmm icimde saklmamam...soguk bir kari degilimbugun soylecem pantolununu uzerime at hahahaah
herkese iyi akşamlar
evet yaa çok şüküüürrryorulmuştummm ben de süpürgemle geldimmm nasılsın bitanemmmm
rochakim hosgeldin bitanemözlemisim yaw
evdemisin istemisin canim benim[/QUOTE
bende sizleri özledim canım bu aralar çok giremiyorum, nöbetçiyim canım, bugün ultrasonla baktırdım 14. gün klomen kullanmıştım 2 tane 18ve 20 mm boyutunda yumurtam oluşmuş dr. ovitrelle yapalım dedi bende yaptım yarında çalışma var benden bu kadar inşallah diyorum
evet yaa çok şüküüürrryorulmuştummm ben de süpürgemle geldimmm nasılsın bitanemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?