- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.641
habbitem cok tatlisin
valla en iyisi öyle bende söylerim
habibtem sende birazda olsa araplik varsa 5 ten asagi olmaz ben eminim
yaw o kadar cok örnek varki etrafimda
bestane yanlarinda bide karinlarindaböyle bakakaliyorum valla
Ben hala İsteyimmmm yaaa ;(( eve gitmek istiyorumm
bende sizleri özledim canım bu aralar çok giremiyorum, nöbetçiyim canım, bugün ultrasonla baktırdım 14. gün klomen kullanmıştım 2 tane 18ve 20 mm boyutunda yumurtam oluşmuş dr. ovitrelle yapalım dedi bende yaptım yarında çalışma var benden bu kadar inşallah diyorum
vallahi oylede bende neden oyleoldu anlamadim...ben arabim zatennnnn benim kuzenlerimin 3ten asagi cocuklari yok esimin ailesi de oylee...ben birincisi olsun raziyimbenim almanyadaki kuzenim 40 yasinda hamile kaldi sirf para almak icin kariya bak yaaaaa
canim benimsüprgene rabbim zeval vermesin o olmasa napariz
Evet canım simdi çıktım daha mesaim vardı ;((
bitanemmm nasıl da yorulmuşsundurrrr
ne iş yapıyodun sen kuzummmmmmmmmm
Akbankta çalışıyorum bitanem
Allah kolaylık versin bitanem, bankada zor yaa
öyle valla kuzummm, bugün bahçede nöbetçiydimmm kar yağdıı yağmur yağdıı ama sıpalar bahçede oynamaya devam etttiiben de koşturdum peşlerinde akşama kadar
iyolmana sevindim bitanemmm ama net bşında çok vakit geçirmemeya çalış tatlımm, malum radyasyoonnn
Aynen kuzumm yoruldum vallahi :26:birde eve gideyimde ovulasyon. Testi yapayım yine diye sabirsizlaniyorum
yumurtlamanmi basliyor hayalimsimdi bide evde calisacan kadin olmak zor is yaw
Medcezirim sen ne durumdasın
ahh bu cocuklar yokmu yagmur kar camur anlamazlarki
ama sende iyi giyin meddcezirim herkes hasta bu aralar havalarda sogumaya basladi cünkü
seyzaten eskisi gibi sürekli girmiyorum bi sizleri özledigimde gelip bakiyorum
anaa medcezır hamısmısın acaba ovu testlerıde gosterıyor dıyorlar ayyy bıtanede bende olsada bende yapsam
sueda pc elımden aldı bı saattr oyun oynuyodu sımdı uyuttum ohhh
yok kuzuuumm ben değilim, yani ben hamile olduğumu sanmıyorumhayalimin ovu testleri batına 3 gün kala hep pozitif çıkıyomuş yarın da batı... Ama çok heyecanlandımmm, acaba hamiş mi kii ya ovu testindne nasıl anlaşılyo kii hamiş olunca pozitif mi oluyomuş
yok kuzuuumm ben değilim, yani ben hamile olduğumu sanmıyorumhayalimin ovu testleri batına 3 gün kala hep pozitif çıkıyomuş yarın da batı... Ama çok heyecanlandımmm, acaba hamiş mi kii ya ovu testindne nasıl anlaşılyo kii hamiş olunca pozitif mi oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?