Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

vallahi oylede bende neden oyleoldu anlamadim...ben arabim zatennnnn benim kuzenlerimin 3ten asagi cocuklari yok esimin ailesi de oylee...ben birincisi olsun raziyim benim almanyadaki kuzenim 40 yasinda hamile kaldi sirf para almak icin kariya bak yaaaaa

massallah yumurtaciklarin ne güzel büyümüs

hadi bakalim insallah bu ay rabbim güldürür[/QUOTE]

inşallah allah hepimizin yüzünü güldürsün ,internette sıkıntı var çıkmam lazım hepinizi öpüyorum

hemide 40 yasinda

doru burda para almak icin yapiyolar cogunlukla

BEBEK DOGMADAN ÖNCE dogana kadar ANNEYE 50 EURO VERIYOLAR...
bebek dogunca 1500 euro veriyolar bide ayda 25 yasina kadar 150 euro, exstra yardimlar geliyo tabi okul masrafi vb...

Son düzenleme:
canim benim süprgene rabbim zeval vermesin o olmasa napariz

öyle valla kuzummm, bugün bahçede nöbetçiydimmm kar yağdıı yağmur yağdıı ama sıpalar bahçede oynamaya devam etttii ben de koşturdum peşlerinde akşama kadar
iy olmana sevindim bitanemmm ama net bşında çok vakit geçirmemeya çalış tatlımm, malum radyasyoonnn

kizlar ben cikiyorum 1 2 saate kadar gelirim spor saatimmm ve camasir yikiycammm gorusurzz hepinizi seviyor ve opuyorummmmmmmm habibtelerimmmmm

ahh bu cocuklar yokmu yagmur kar camur anlamazlarki

ama sende iyi giyin meddcezirim herkes hasta bu aralar havalarda sogumaya basladi cünkü

sey zaten eskisi gibi sürekli girmiyorum bi sizleri özledigimde gelip bakiyorum

Medcezirim sen ne durumdasın

valla ben saldım çayıra kuzummm, adetin 8. gününden beri gün aşırı devam amaa her zamankinden çok farklıyım gün falan saymayı da bıraktım.. Adetin 10. günü ovulasyon testim pozitifti 3 günn o aralar da gün aşırı olduu.... bakalım hayırlısııı canımmm çok erak ettim senin durumunu yaa bi ayda 2 kez yumurtlaa olabiliyo mu kiii

ahh bu cocuklar yokmu yagmur kar camur anlamazlarki

ama sende iyi giyin meddcezirim herkes hasta bu aralar havalarda sogumaya basladi cünkü

sey zaten eskisi gibi sürekli girmiyorum bi sizleri özledigimde gelip bakiyorum

vallaa aynen dediğin gibii ne yapmur ne çamur ne sıcak ne soğukk, bıraksam 24 saat tepinecekler bahçedeee ama çok tatalılar yaaa, her gün bi öncekinden daha güzel geçiyo 1. sınıfın tadı bambaşkaa bu arada nete çok giirmediğini biliyorum bitanemmm ama yine de endişeleniyorum işteee.. Bi arkadaşımın hamileliği de ilk ay sorunluydu, ona dr. telefonla çok görüşme net başında çok vakit geçirme demişti de ondna dedim bennn

anaa medcezır hamısmısın acaba ovu testlerıde gosterıyor dıyorlar ayyy bıtanede bende olsada bende yapsam

sueda pc elımden aldı bı saattr oyun oynuyodu sımdı uyuttum ohhh

anaa medcezır hamısmısın acaba ovu testlerıde gosterıyor dıyorlar ayyy bıtanede bende olsada bende yapsam

sueda pc elımden aldı bı saattr oyun oynuyodu sımdı uyuttum ohhh

yok kuzuuumm ben değilim, yani ben hamile olduğumu sanmıyorum hayalimin ovu testleri batına 3 gün kala hep pozitif çıkıyomuş yarın da batı... Ama çok heyecanlandımmm, acaba hamiş mi kii ya ovu testindne nasıl anlaşılyo kii hamiş olunca pozitif mi oluyomuş

Evet bitanem öyle çıkıp hamis olan cok kişi varmisbakalım bende nasıl sonuclanacak:18:

hıhoo hoo yanlıs gormusum
ozaman hayal sen hamısmısın ?
neyse ınsallah sende bende kalırız medcezır
hem belkı allah soylettı ,:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…