Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

doru ya bugün scorpionsumda dr gidecekti insallah kendiliginden düsmüstür prolaktin hormonu

Gunaydinnn kizlarrr ) yasakhayalim gözümüz Aydın ) bebisimiz geliyorrr) hayalotum loorim alpphinim medcezirim scorpionum ) ozledim hepinizi

scorpionsum sonuçlar çıkmadımı daha ya :44::44::44::44:

canlarım telden kkya girmek tam bir eziyet oldu banaa..eskiden böle değildi off şimdi sinir ediyo.
kaçkere yazmaya çalıştım size ama olmadı..tahlil sonucumu anca saat 3te öğrenebildim.internet sistemi arızalıydı sanırım..veee sonuçç 21
nasıl oldu neden oldu bilmiyom ama çok şükür düşmüş..doktorum ilaca falan gerek yok dediartık önümüzdeki maçlara bakıcaz şekerler..bu ay tahlil girdi araya umudum yok ama olsun ocaktan umutluyummm

kızlar b u beklemek ne zor iş yaa bat 8 aralık ama erken gelcek gibi akıntım oluo..inş olmam yaaaaaaaa. bi arkadasım vard 7 yasında bebesi var 7 yıldır
korundu 1 ay önce bırsaktı şimdii hamile
vay arkadaş biz bu işi bilmioruz mu
aceppppppppppppp
onun adına sevindim..

ohhh bu guzel haberrr habibteemmmm...ins hayirli haberlerle geleceksin...yeni yilda hersey guzel olacak ins yeruhemmm....cumartesi gunu de bnm kontrolum var bakalim yumoslar buymusmu herkese bol calismalar kolay gelsinnn

slm kızlar nasılsınız.

selam cnmm..valla anacım bende anlamadım bu işi..biz demi gariplik onlarda mı.töbe töbeeee..hani ceketi atsa hamile kalıyo derler yaaabiz de böyleee aylarca bekle dur
cnm az kalmış inşallah gelmez gelmeyesice de bebiş gelir

vallaa yaa esime bir ara dedim ki ceketimi ustune at....neden dedi...millet ceketini atsa hamile kaliyor belkide bizim isimize yarar dedi...adam ne suc iseldim demeye basladibir bakarsin olur dedim bizim bebekler cok nazli gel desek gelmiyor gelme diyince geliyorlarrr

bide şu var stres yapıorm adet im ilerliyo bu beyin onu yöneltioda hamile olmam için
neden bana yardım etmio
beynime küstüm yaaaaaaa

o kadar kötü durumdayımki
umutlanmakla umutlanmamak arasında
bu arada senin adına da sevindim ...

selam arkidişler
scorpıons gozun aydın canım bıdaha yukselmez ıns

kln yavrum benımde 10 u bat
ya test yaptınmı hıc? ben son gune kadar bekleyemıyorum yaaa

okuldan geldıgımden berı totomu yenı koydum
kızı yıka evı sıl supur yemegı ocaga koy namaz kıl ve oturma zamanı:)))

canım ben yarın test yapayımmı die düşünüorm ama büyük ihtimal çıkmaz gerçi çatlatma iğnesi
olanlarda çıkıomş die de duydum...o çift çizgiyi görebilcekmiyim ya rabbim

ohhh bu guzel haberrr habibteemmmm...ins hayirli haberlerle geleceksin...yeni yilda hersey guzel olacak ins yeruhemmm....cumartesi gunu de bnm kontrolum var bakalim yumoslar buymusmu herkese bol calismalar kolay gelsinnn
hadi inşallah senin yumoşlarda kocamannn olmuştur habibtemmmm
kız adam korkacak senden haaaaa
deme öyle cnm.herşeyin bir vakti var .bize düşen sabırla beklemek..

kln bence adet gnunun gecmesini bekle...simdinden uzulmeni istemem..ins hamilesindir...ama gec dollenmede olabiliyor onu da goz inunde bulundur biraz sabret habibte...ins hayirli haberler vereceksin bize...ben sana simdiden yapmamani oneriyorummm habibtemmmm

canım ben yarın test yapayımmı die düşünüorm ama büyük ihtimal çıkmaz gerçi çatlatma iğnesi
olanlarda çıkıomş die de duydum...o çift çizgiyi görebilcekmiyim ya rabbim

bence yap yap yap
sonucta cıkmasada bat degıl kendını kotu hıssetmezsın ama cıkarsa erken ogrenmıs olursun
benım kızda 3 gun gectıgınde ınanılmaz sılık cıktı 3 gun hergun test yapmıstım :))

ya kızlar coklu alıntı nasıl yapılıo ya?????

alpınn yavrum hosbuldum sen nasılsın.
ben yoruldum bıttım bacaklarım belım agrıdı ıs yapmaktan oturmaya gectım
suedada komsuda kızıyla oynamaya gıttı yemek pıssın cagırcam karnını doyur yatır sonra muhtesem yuzyıl ızlıcem :)

sabretmeye çalışcammmm canım ama hamile yerine deli olursam bilemedim

scorpionsummm korksun benden birsey olmaz elimden kacmadigi sureceee biraz deliligim oldugunu biliyor sanki kendisi cok akkilliins bu yumoslar buyumustur yoksa cikarip kendi ellerimle buyutecemmmm
kln iyiyim habibteee sen nasilsin...sana dedigimi yap biraz sabirli ol
laylammmmmmmmm hosgeldinnnnn

ayyy ALPPIN teyzesi yesin onu...bende birazdan cikicam camasir bulasik yikiyacak bugun yedinci gunum sporumu yapip yikanacammm duami edip gelecem tekrar...buradan da ayrilamiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…