Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ovu. testi cnmbizde gebelik testinde pozitif görme şansı nerdeeeama yinede 4 gün üst üste pozitif olması birde bat a bu kadar yakınken azıcıkda olsa ümitlendiriyor beni

canım ınsallah bebıs vardır
burda cok okudum ovu testı pozıtıf olan ve gebe cıkan
kac gun var kan testı yaptırabılırsen onu yaptır.

Selam Arkadaslar
Benim bir sorum olacakti insallah yardimci olursunuzdur, bir bucuk yildir evliyim ve bir yildir cocuk istiyoruz, esimle iliskiye girdiktek sonra pembe bir kanamam oldu hafifce neden kaynaklana bilir, basima ilk defa geldi kesinlikle bi problemim yok muaen olmustum cocuk istiyorum diye buda basima yeni geldi .. bi bilginiz var mi.? yardimci olabilirmisiniz? Adetim 14-15 aralikta gelecek yani daha da var günü. yumurtlama doneminde esimle beraber oldum, ve suan kanamasida biraz endiselendim .

Tatlım kanama iliski sırasında mı oldu simdi mı var:44:

cok sükür hadi gözün aydin scorpionsum

yazmadinya catlamistim yawneyse sonuc güzel ya biz ona bakalim
Sağol cnm evet artık kafam rahattt
inşş öyledirr bitanem yaaa
bu gece de rüyamda yumurtayı döllenirken gördüm baya bilimsel bi rüyaydııı.... Sonra kendi kendimee benim yumurtam da döllenmiş haberim yokuş diyodum uyandımmm

Kızlarrr bizim rüyalar da kafayı yedi heee.korkuyorum sıra bize de gelebilirrrr:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:
Geldim bitanem test yine pozitificinde biraz yüzen birseyler var ama az tatlimanlamadım vallahi buraya resim nasıl koyuluyor biliyor musun testi göstersem size
Ayy valla sen sabah bi test yap hayalimmmm

oh be çok şükür scorpionsum bıtanem çok sevindimmmm
suedam sende yap artık şu testi yaaaa
hayalim hamişlemisin hemen geçmişe dönmem lazım yine ya offf

scorpıon hayalot hosgeldınız
bende bı gırıp bı cıkıorum sıkıldım kımseler yok
Hoşbulduk tatlım.bizde karıkoca gripliyiz çok keyifsizim yani o yüzden azcık geleyim de sizi göreyim dedim
oh be çok şükür scorpionsum bıtanem çok sevindimmmm
suedam sende yap artık şu testi yaaaa
hayalim hamişlemisin hemen geçmişe dönmem lazım yine ya offf

Hayalotum canımsınnn

canım öncelikle hoşgeldin. ilişki sonrası bazı hanımlar bu olayı yaşadıklarını duymuştum.korkma sakın.bu damarların ince falan olmasından kaynaklanabılıyomus dıye hatırlıyorum.tekrarı gelmedıyse korkulcak bışey yok tatlım.yumurtlama dönemini kaçırma yeter bebek için. yumurtlama takıbı yapılıyomu sana:26:
ya daha var cıkmazkı yoksa ben hergun yaparım
hayalım ovu testınde pozıtıf gormus ama bence bebıs var :)

he şimdi anladım suedam hayalimin durumunuolcak inşallah gelcek melekler yavaş yavaş
suedam cıkıyon sen tatlı ruyalar su batında cabuk gelsınde yapalım su testı ya

Hoşbulduk tatlım.bizde karıkoca gripliyiz çok keyifsizim yani o yüzden azcık geleyim de sizi göreyim dedim

Hayalotum canımsınnn

tatlişkom,canbonum ben demedimmi sana düşecek diyeee
2 gundur bir telaşşlıydım vallahi ama çok şükür rabbıme
şimdi de suedamla hayalimin şu testleri heyecanlandırıyor benii

tatlişkom,canbonum ben demedimmi sana düşecek diyeee
2 gundur bir telaşşlıydım vallahi ama çok şükür rabbıme
şimdi de suedamla hayalimin şu testleri heyecanlandırıyor benii

Oyy canım valla ya düşmüş çook şükür.tedirgindin be tatlım yükselecek diye:26:ama bi ohh çektim
Bakalım bundan sonra bekliycez ne zamn olursaaa
Valla kızların testleri beni de heyecanlandırıyooo

Sagol cevabin icin yumutlama donemimi suan kendim takip ediyorum ama jenolog araciyla yeni yilda basliyacam insallah. insallah bu sefer tutar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…