Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hepimiz iyiyiz umudum ıyıkı geldın cok sevındımmm
nasılsın bıtanem hep gelcen dıme artık

ah cnm benm, bnde özledım sızı.. gerçi şimdı bska yerdeyım ama az bı bakıım dedım.. evımde degılım şmdı :)
ehh bıraz daha alıstırdım kndımı..hayat bızlere en acı yerınden vuruyı işte napalımm..
ee sızlerde ne var ne yok.. vr mı bı degışıklk :)

hepimiz iyiyiz umudum ıyıkı geldın cok sevındımmm
nasılsın bıtanem hep gelcen dıme artık

ah cnm benm, bnde özledım sızı.. gerçi şimdı bska yerdeyım ama az bı bakıım dedım.. evımde degılım şmdı :)
ehh bıraz daha alıstırdım kndımı..hayat bızlere en acı yerınden vuruyı işte napalımm..
ee sızlerde ne var ne yok.. vr mı bı degışıklk :)

valla bende yok umudumama kaçakhayalim artıkscorpıonsumunda prolaktını düşmüş çok şükür suedam ve hayalim için beklemedeyiz diğerleri çalışmadabide allpınımın yumurtalarına bakılcazzz buyudumu dıyemhepimizi iyiyiz çok şükürrrsende iyiy ol umudum ben inanıyorum senınde gelcek meleğinnniyi ol bizimle ol hep mutlu ol
snde cabuk bak bu aksam gel ruyama, beklıyom hayalotummm bnmm

hemen atladım bile umudum topiğe gelmeden umudum napıyo acaba dedım akşam şimdi yazsam geçmiş çoğaldı gormez dedim özel mesaj atayım bı arabı bakarım sen geldinnn

Son düzenleme:

ayy cnmm bnmm cok saol..
gecmısı okumaya kalksammm, hayatta onca sayfanın hakkından gelemem heralde

uyku tutmadi beni bi bakayim bizim kizlar varmi diye

bi baktimki benim canlarim burda

yok anam ben geldim herkes kaçtı
cancazım benim bende tam çıkıyordumki umudumla sen geldinnn
nasılsın bıtanem uyku tutmaz tabı gunde enaz 2 defa kk şart olmuş bizlere yoksa sayarsın oyle koyuncukları

yok anam ben geldim herkes kaçtı
cancazım benim bende tam çıkıyordumki umudumla sen geldinnn
nasılsın bıtanem uyku tutmaz tabı gunde enaz 2 defa kk şart olmuş bizlere yoksa sayarsın oyle koyuncukları

iyim canim nasil olim hep ayni

aynen ya gelmiz sart bi göz atacaz mecburen

sen nasilsin nasil gidiyo yasak hayalden yeni bi gelisme varmi

yaaa bidaha gıdersen anlatmam bak okumak zorunda kalırsın vallahi
yarın sabah 8 burda gorcez seni ona gorem ben anlamam

ya cnm, bn smdı bska yerdeyım.. yarın sabah bakabılır mıyım bılmıyom.. ama evıme gecmeye az kaldı, pazar gunu gecıcem zaten.. o gece bakamasam da pzartesı burdyım ok mıı :))

iyim canim nasil olim hep ayni

aynen ya gelmiz sart bi göz atacaz mecburen

sen nasilsin nasil gidiyo yasak hayalden yeni bi gelisme varmi

dünkü randevusundan sonra bı gelışme yok henüz...iyi moreli ıtanem cuma gunude gıtcek ıgne dozuna bakıcaklar.kesenın buyumesını beklıyoz artıkkk

bnm smdı ckmam lazımm.. hepınızı opuyorumm.. dıger kızlrada cokk cokk slm söle .. onları da opuyorumm.. hadı hayırlı gecelerr

Son düzenleme:
ya cnm, bn smdı bska yerdeyım.. yarın sabah bakabılır mıyım bılmıyom.. ama evıme gecmeye az kaldı, pazar gunu gecıcem zaten.. o gece bakamasam da pzartesı burdyım ok mıı :))

okeyyyyyy babyyyy
sengelde pazartesi gel napalımmmbekleriz biz umudumuzu
kendine çok iyi bak bitanem
kızlarda çatlasın şimdik onlar rüyada mesaj cektıyse ben gerçegıyle konustum naberrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…