- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.701
hoşbulduk bıtanem kız ben senı gebelık testı yaptın sandım ilk gerdıgımde valla kalpten gıdıyodum yaHosgeldin hayalotummm
evet artık sıkı bı çalışmalalara gecın scorpıonsumOyy canım valla ya düşmüş çook şükür.tedirgindin be tatlım yükselecek diye:26:ama bi ohh çektim
Bakalım bundan sonra bekliycez ne zamn olursaaa
Valla kızların testleri beni de heyecanlandırıyooo
Sagol cevabin icin yumutlama donemimi suan kendim takip ediyorum ama jenolog araciyla yeni yilda basliyacam insallah. insallah bu sefer tutar yaa
ben yavaştan ilaçlarımı içip yatayımmm.öptüm sizlerii
ben yavaştan ilaçlarımı içip yatayımmm.öptüm sizlerii
Kılcal damarlarından biri tahris olup kanamıştır bence:44:korkulacak birsey yok
hoşbulduk bıtanem kız ben senı gebelık testı yaptın sandım ilk gerdıgımde valla kalpten gıdıyodum yainşallah gebe.testınde de gorcez o 2 çizgiyı canbon
evet artık sıkı bı çalışmalalara gecın scorpıonsumbu kızlar yokmu bunlar hastayım sizlere
nedemek canım rica ederimrabbım gonlune gore versın inşallah çok bekletmesın rabbım
yumurtlamam sirasinda tutduysa ve aradan bir hafta sonra iliskiye giripde anlatigim gibi kanama etkilemezdegil mi .?
Yok bitanem daha gebelik testinde birsey yok:44:yarın bat gunüm belki yaptırırım kan testidayanamazsam
Tatlım öyle olsa devam ederdikorkma bebisin ins seninledir
yarın mı batttt
inşallah meleğin seninledir hayalim
hayırlısı olsun artık dualarım senınle
Yok bitanem daha gebelik testinde birsey yok:44:yarın bat gunüm belki yaptırırım kan testidayanamazsam
Olursa sürpriz olacak ama bu ay düzenli bir iliski olmadı peko yüzden olmasada canimiZ sagolsun
tabı bıtanem aylar çuvala girmedi ya alaala.bu ayda olmassa önümüzdeki ay
rabbım gonlumuze gore versın inşallah
selamm kızlaarrr ben geldımm ama çok kalamıycamm..nasılsınzz .. inanın hepınızı özledımmm :)
selamm kızlaarrr ben geldımm ama çok kalamıycamm..nasılsınzz .. inanın hepınızı özledımmm :)
bu arada gecenlerde ruyamda, scorpıonsum ve yasakhayalım den bana telden msj vardı gördumm.. dedım mınık kuşlarım benı konuşuyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?