Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hosgeldin hayalotummm
hoşbulduk bıtanem kız ben senı gebelık testı yaptın sandım ilk gerdıgımde valla kalpten gıdıyodum yainşallah gebe.testınde de gorcez o 2 çizgiyı canbon
Oyy canım valla ya düşmüş çook şükür.tedirgindin be tatlım yükselecek diye:26:ama bi ohh çektim
Bakalım bundan sonra bekliycez ne zamn olursaaa
Valla kızların testleri beni de heyecanlandırıyooo
evet artık sıkı bı çalışmalalara gecın scorpıonsumbu kızlar yokmu bunlar hastayım sizlere
Sagol cevabin icin yumutlama donemimi suan kendim takip ediyorum ama jenolog araciyla yeni yilda basliyacam insallah. insallah bu sefer tutar yaa

nedemek canım rica ederimrabbım gonlune gore versın inşallah çok bekletmesın rabbım

Yok bitanem daha gebelik testinde birsey yok:44:yarın bat gunüm belki yaptırırım kan testi dayanamazsam

kızçeler bende çıkıyorum artık topik boşaldı
ben şimdilik kapatıyorum ama arkamdan gelirseniz anahtarlar var sizde bizahmet açıp laflarsınız artık
meddcezırım çok özledim senı konusamadık canım dunde.allpınım sanada yetısemedım.
kaçakhayalim ya gormedım ben sabah ben cıkmısım sen begenmısın demek onlıne kalmısım ben anlamadım:26::26:inşallah yarın gorurum bıtanemı ve teyzoşumu
bu arada gurbet kız yıne gel konusuruz burda
sizleri sevıyorum herkese tatlı uykular ıyı gecelerrr

Son düzenleme:
selamm kızlaarrr ben geldımm ama çok kalamıycamm..nasılsınzz .. inanın hepınızı özledımmm :)
bu arada gecenlerde ruyamda, scorpıonsum ve yasakhayalım den bana telden msj vardı gördumm.. dedım mınık kuşlarım benı konuşuyo :))

Son düzenleme:

ben nıye gelmemişimki o rüyaya alalala bende konuşmuştum halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…