Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

benimde bugun gunumdu hastalanmadim hamileyim galiba yarin test yapicam hayirlisi ins.
hayırlısı olsun canım inşallah meleğin seninledir benim kocacık uyuyalım diye tutturduda çıkmam gerek yarın test yapınca haber ver tamammırabbım gonlune gore versın inşallah
tmm canim allah rahatlik versin iyi geceler öpsün seni cüceler bi tanemmmmmm

baş başşş

günaydın kızçelerimmmm
topiğimiz açılmış bulunmaktadaır
çok uykum var canbonlarım ama ehliyetimi çıkartmaya gidicem bugün işlerim var dışarda.
oyuzden gıyınıp çıkmak lazım hepinize güzel bir gün diliyorum
veeeee öpeyrummmmm

selamlar hatun kısıler
evdekıler hala uyuyor galıba ohh ne guzelk yatın bu soguk gunlerde

ben okuldayım herzamankı gıbı
pazartesı bat gunu onu saymıyorum :) pazara 3 gun kaldı :)))

hayalım test yaptınmı tekrar kan vermeye gıttınmı?

hamiş haberlerı duymak ıstıyorum moral oluyor bızlere kızlar ınsallah sonuclarınnız pozıtıf cıkarda bızde burda sevınırız merakla takıp edıorum sızlerı

Yok bitanem cesaret edip gidemedimhic hamilelik belirtim yok cunku:2:ama son 1 tane ovu.testim var onuda bu aksam yapacagimsende varmi belirti

keske yaptırsaydın ya ımkanım olsa ben coktan yaptırırdım

bende cumartesı yaptırmayı dusunuyorum gercı adetıme daha 5 gun var ama dayanamıyorum napım merak edıorum catlatma ıgnesı vuruldum 13.gun olcak cumartesı gunu kanda cıkarmı acaba?yoksa adetımımı bekleyeyım salı gununu ne dersınız?

ben geldimmm
diplomanın aslını evde unutmuşum diğer evrakları tamamladım yarın tekrar gıdıcem çok unutkanım yahu
inşallah haftaya cuma ehliyet elimde
ondan sonra ilk iş alamanyaya giidicem malum kaçakhayalimin yanına
sonrada istanbuldakilerle boğazda bi çay içeriz artık .loorim seninlede boğazda çay iççez türkiyeye bı gelde
hayalim son ovu testinide yap artık pazartesi kan testi
suedam az kaldı sabret canım

pinarbrş hoş geldin canım aramızauzaktan takip etme yakınlara gelçatlama iğneninde hayırlı olsun inşallah meleğin seninledir

saol canım hayalot ne dersın cumartesımı kan testı yaptırayım yoksa adet gunum olan salı gunumu ne dersın kafam karısık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…