- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.741
benim iyi gidiyo ama cocuk icin degil ama bu ay biseyler olabilir günlerimi bekliyorum iki gün kaldi
bazi belirtileri var ama test yapmak istemiyorum günüm dolmadan
hayırlısı olsun canım.rahat bırak kendını batın bı geçsin ondan sonra hemen yaparsınnn canbonum
evet canim aynen bekliyorum hayirlisi neyse o olsun benim icin:26::26:
canim bi ikimiz kaldik bizde kacsakmi yarin konusuruz olmazmi
amin canım
canbonum bende çıkıyorum artık yarın görüşürük oldumu
tatlı rüyalarrr
hayirlisi canim ama bence bi iki günün gecsin ama yine de sen bilirsinbenimde bugun gunumdu hastalanmadim hamileyim galiba yarin test yapicam hayirlisi ins.
hayırlısı olsun canım inşallah meleğin seninledirbenimde bugun gunumdu hastalanmadim hamileyim galiba yarin test yapicam hayirlisi ins.
tmm canim allah rahatlik versin iyi geceler öpsün seni cüceler bi tanemmmmmm
selamlar hatun kısıler
evdekıler hala uyuyor galıba ohh ne guzelk yatın bu soguk gunlerde
ben okuldayım herzamankı gıbı
pazartesı bat gunu onu saymıyorum :) pazara 3 gun kaldı :)))
hayalım test yaptınmı tekrar kan vermeye gıttınmı?
Ona tatlımhamiş haberlerı duymak ıstıyorum moral oluyor bızlere kızlar ınsallah sonuclarınnız pozıtıf cıkarda bızde burda sevınırız merakla takıp edıorum sızlerı
Yok bitanem cesaret edip gidemedimhic hamilelik belirtim yok cunku:2:ama son 1 tane ovu.testim var onuda bu aksam yapacagim sende varmi belirti
keske yaptırsaydın ya ımkanım olsa ben coktan yaptırırdım
saol canım hayalot ne dersın cumartesımı kan testı yaptırayım yoksa adet gunum olan salı gunumu ne dersın kafam karısık.ben geldimmm
diplomanın aslını evde unutmuşum diğer evrakları tamamladım yarın tekrar gıdıcemçok unutkanım yahu
inşallah haftaya cuma ehliyet elimde
ondan sonra ilk iş alamanyaya giidicem malum kaçakhayalimin yanına
sonrada istanbuldakilerle boğazda bi çay içeriz artık .loorim seninlede boğazda çay iççez türkiyeye bı gelde
hayalim son ovu testinide yap artık pazartesi kan testi
suedam az kaldı sabret canım
pinarbrş hoş geldin canım aramızauzaktan takip etme yakınlara gel çatlama iğneninde hayırlı olsun inşallah meleğin seninledir
keske yaptırsaydın ya ımkanım olsa ben coktan yaptırırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?