- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.401
Sakin olmaya bak biliyorum zor, ama takma. insallah bebegin senledir
valla çalışıorm ama hiç yapamıorm canımm.bole stres yaptığım zaman 2gün ertelenerdi yarın ıda bekleyeyim bakalım nolcak..rabbim hepimize nasip etsin inşallah.senin çoçuk varmı
allahım razı olsun mevlamm nasip etsin hepimizede inşallah
Ben varim....
medcezirimmm hayalotummmm yasakhayalimm alppinimmmm scorpionsummm lorimmmm nerdeeeesinizzzzzbirsey diyecektimmmm
hayalim hosgeldin
gurbet kizim sen nasilsin bitanem...
diger habibteleer yok daha
hoşgeldinnn bitanemmmnasılsın bat yaklaştıkça
hosbuldum tatlımsağlığın nasıl kuzumm
valla kilo vermişim bu kadar yemeyle hiç anlamadım vallagumus gercekten hem vitamin hem folikasit kullaniyosun ve kilo almiyosunyaw bunlar yüzünden ben baliketli olmaya doru gidiyorum ne yesem doymuyorum hemen yeniden acikiyorum
Bana söyle :-] gizli sakli yoksa..
hayalim bizde seni merak ettik bitanem..sonuc :18::18::18:
hayalim hosgeldin
gurbet kizim sen nasilsin bitanem...
diger habibteleer yok daha
yavrukusum haftaya persemde dr gidecem simdilik bekliyorum:18::18::18::18: ignemi haplarimi kullaniyorum
valla kilo vermişim bu kadar yemeyle hiç anlamadım valla
neyse durum özeti yapıyım eve bakmaya gittik satış ofisi kapalıydı 120m2 satışta 4 tane kalmış inş biri bizim 1 tanesinin yeri cok güzel orta kat (merkezde diğerlerine göre) yarın gidicez mutfak dolabını konuştuk mobilyacı akrabamızla o dolap ve vestiyer yapıcak bize beyaz lake dolap ve siyah asnkastre hayallerimdek,i gibiinş bi sorun cıkmaz cok soğudum burdan geri alışmam zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?