Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

valla çalışıorm ama hiç yapamıorm canımm.bole stres yaptığım zaman 2gün ertelenerdi yarın ıda bekleyeyim bakalım nolcak..rabbim hepimize nasip etsin inşallah.senin çoçuk varmı

insallah seninledir canim, dualarim seninle.. YOk canim cocugum benim, ama cok istiyorum bende bir senedir ugrasiyoruz muane de olduk allah sukur hersey normal dendi.. batim 15 de bakalim bekliyorum..

hayalim hosgeldin

gurbet kizim sen nasilsin bitanem...

diger habibteleer yok daha

gumus gercekten hem vitamin hem folikasit kullaniyosun ve kilo almiyosunyaw bunlar yüzünden ben baliketli olmaya doru gidiyorumne yesem doymuyorum hemen yeniden acikiyorum
valla kilo vermişim bu kadar yemeyle hiç anlamadım valla
neyse durum özeti yapıyım eve bakmaya gittik satış ofisi kapalıydı 120m2 satışta 4 tane kalmış inş biri bizim 1 tanesinin yeri cok güzel orta kat (merkezde diğerlerine göre) yarın gidicez mutfak dolabını konuştuk mobilyacı akrabamızla o dolap ve vestiyer yapıcak bize beyaz lake dolap ve siyah asnkastre hayallerimdek,i gibi inş bi sorun cıkmaz cok soğudum burdan geri alışmam zor olur

Bana söyle :-] gizli sakli yoksa..

hayalim bizde seni merak ettik bitanem ..sonuc :18::18::18:

aşk olsun gizli saklı olurmu hepimiz aynıyız kardeşiz burdaben,m bat 3 gün gecti bugün test yaptım ilk önce birşey cıkmadı annem kahvaltıya cağırmıstı oraya gittim geldim teste yine baktım cok hafif gördüm 2. çizgiyi ama öyle bakınca hemen görünmüyor :26::26:dikkatli bakmak gerekiyoryinede için kıpırdandı biranama eminde değilim çünkü tam yok çizgi

yaw ne güzel bünyen varmis ben bunlari kullandikca azda yesem kilo olarak dönüyo

o begendiginizi kacirmayin ozaman....büyüklügüde iyidemi insan hemen eski yerden soguyohafta ici gidin tekrar konusmaya araya zaman girmesin simdi bence tam firsati...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…