Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw bu adam bulmus senin gibi bi kizi daha ne istiyo rabbimden belasinimi istiyosinirlendim iyice hayret biseysurda mutlu olmasi gerek esimin sonucu iyi cikti diye adama bak tavuk pesindesen ona uyma habbitem bi sakin ol..sueda canimda dün balik yüzünden üzülmüstü bu erkekler yokmucogunlugu ayni

Son düzenleme:
kasıklarım falanda agrıo vede çok akıntım var adet oldum zaannediorm gün boyu normalmi bu sence canım..

bence umut vermis olmumda bitanem dediklerin hamilelik gibi:26::26::26::26:ama yinede sen pazartesiye kadar bi bekle insalalh gelmezse belki tekrar kanda baktirirsin:26:

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Son düzenleme:
gwldimmm ama geri gidecem simdi gelir...yaptim mezelerin hepsini yaptim zerzavatida...ama kendisyle yemiyecem...gercekten erkeklik bagirmaklami olur yaaaa...baslarim erkekligine...kim doldurmussa bnan karsi allah ona on mislini yasatir ins.insan bir yere kadar dayanbiliyor...habibtem yasakhayalimmm diger habibteler canim skkin kusura bkmyain icimi doktum bir an...uzduysem ozur dilerim

niye özür diliyosun canim habibtemtabi bizimle paylasip rahatlayacansen cok üzme ama kendini aklim sende halenhalbuki nasi sevinmistim dr gelince:26:biraz uzak durun birbirinizden habibtem bi siniiriniz gecsin bitanemseni seviyoruzseni üzenler ne diyim simdi cünkü biri kocan allah islah etsin baskada bisey demim iyisimi

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…