- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.361
Canim ne hamarati :) uzun süredir yapmazdim eşimde istiyordu, sansa oda bi iyi oldu :)
kizlar canim cok skkin...ben 1000 tane igne vurulsammmm ilac icsem stres olduktan sonra cocugum olmayacak....esimle tartistikk aslinda bana bagirdi....sirf mangal icin tavugu ben kesmeyi bilmem dedigim icin...o kadar yani....vallahi bu biyle uzun sirmeyecek gibi
kasıklarım falanda agrıo vede çok akıntım var adet oldum zaannediorm gün boyu normalmi bu sence canım..
inş hayırlısı.aslında su yumurtlama olayına cok takıldım.çünkü ilişkiye girdiğimiz günler yumurtlamaya denk gelmiyo.biz adet bitti 27si,30u ve 3 nde ilişkiye grdk hesap falan yapmadık.bu durumda oluşur mu hamilelik cok merak ediyorum bikaç gündür iyice abarttım devamlı araştırıyorum meraktan baska bişey olmuyo.sizlerle paylaşmak belki biraz yardımcı olur dye düşünüyorum.eşim aşermeye başladın mı dye işi dalgaya alıyo :))) komik hallerdeyim
canim söyle yap yumurtlamayi kacirmazsiniz..mesala reglin bitince iki gün sonra bi gün iliski bi gün yapmayin böyle 20.güne kadar yapin büyük ihtimal yumurtlamayi yakalarsinizyada daha emin olmak icin ovulasyon testi alabilirsin
bence umut vermis olmumda bitanem dediklerin hamilelik gibi:26::26::26::26:ama yinede sen pazartesiye kadar bi bekle insalalh gelmezse belki tekrar kanda baktirirsin:26:
inşalllahh canımmmmmm ya bende zatten umutlanmak istemiormmm
inşalllahh canımmmmmm ya bende zatten umutlanmak istemiormmm
belirtiler ne nilüfer canım anlatsana
canim söyle yap yumurtlamayi kacirmazsiniz..mesala reglin bitince iki gün sonra bi gün iliski bi gün yapmayin böyle 20.güne kadar yapin büyük ihtimal yumurtlamayi yakalarsinizyada daha emin olmak icin ovulasyon testi alabilirsin
ya ben cok soru soruyorum nlur kusuruma bakma ...adet bitiminden hemen sonra hamile kalanlarda varmış dimi acaba bende olmuş olabilir mi dye düşünüyorum ne bilim.ilk defa oldu dyemidir nedir kendimi hamile hissediyorum sanki.bi de 2 gündür ateş basıyo yüzüm yanıyo aniden geliyo sonrda bitiyo bu durum.başımda da bi ağırlık oluyo böyle heryerime geliyo o ağırlıkgrip olursun da kırgınlık olurya vücutta onun gibi..onun dışında göğüslerim şişti.dün akşam sızladılar ilk defa.nefes aldıkca battı ucları iğne gibi.sonra gecti.böle işte.tabi dinlemeye başldım kendimi hamileyim dye:)) bakalım
ya ben cok soru soruyorum nlur kusuruma bakma ...adet bitiminden hemen sonra hamile kalanlarda varmış dimi acaba bende olmuş olabilir mi dye düşünüyorum ne bilim.ilk defa oldu dyemidir nedir kendimi hamile hissediyorum sanki.bi de 2 gündür ateş basıyo yüzüm yanıyo aniden geliyo sonrda bitiyo bu durum.başımda da bi ağırlık oluyo böyle heryerime geliyo o ağırlıkgrip olursun da kırgınlık olurya vücutta onun gibi..onun dışında göğüslerim şişti.dün akşam sızladılar ilk defa.nefes aldıkca battı ucları iğne gibi.sonra gecti.böle işte.tabi dinlemeye başldım kendimi hamileyim dye:)) bakalım
ne kusuru bitanem istedigin merak ettigin herseyi sorabilirsin ben veya baska hangi arkadasimiz olursa olsun bildigi kadariyla herkes cevaplar..zaten bizler bunun icin bu topikte toplaniyoruz..amac birbirimize elimizden geldigince yardim etmekadet bitiminden kasit dedigim gibi adetten bi ikigün sonra ilskiye baslayip 20.güne kadar calisip yumurtlamamayi kacirmamak..ama söylede var bir kerelik ilskiyle bile hamile kalanlar oluyo ama yumurtlamayi kacirmamak icin bi degilde gün asiri belirli günlere kadar ilski olursa daha iyi olur hamilelik sansi artiyo bide belirti arama bitanem cünkü o kadar cok belirti yasayan arkadaslarimiz oldu regli geldi sonucta ..ilk önemli olan adet gecikmesi hem senin gününede daha var sabirli olmaya calis kafani bosaltmaya calis rahatlarsan daha az stresle batini beklersin...
ne kusuru bitanem istedigin merak ettigin herseyi sorabilirsin ben veya baska hangi arkadasimiz olursa olsun bildigi kadariyla herkes cevaplar..zaten bizler bunun icin bu topikte toplaniyoruz..amac birbirimize elimizden geldigince yardim etmekadet bitiminden kasit dedigim gibi adetten bi ikigün sonra ilskiye baslayip 20.güne kadar calisip yumurtlamamayi kacirmamak..ama söylede var bir kerelik ilskiyle bile hamile kalanlar oluyo ama yumurtlamayi kacirmamak icin bi degilde gün asiri belirli günlere kadar ilski olursa daha iyi olur hamilelik sansi artiyo bide belirti arama bitanem cünkü o kadar cok belirti yasayan arkadaslarimiz oldu regli geldi sonucta ..ilk önemli olan adet gecikmesi hem senin gününede daha var sabirli olmaya calis kafani bosaltmaya calis rahatlarsan daha az stresle batini beklersin...
canım ben her zaman diorm ben hamilelik belirtisi hastası oldummmm
kln kuzum o hepimizde oluyo vallanapalim bi umut ariyoruz iste
ben bile ilk aydan neler cıkardım baksanıza;P yapıyoruz işte napalım birbirimizi ancak biz anlarız sıkıntı yok dimi oyüzden arkadaşlar..bende sabırla beklicem 23 aralığı bakalım kln senden iyi haberler alırız inş inş inş
hic bi sıkıntı yok katremben bile ilk aydan neler cıkardım baksanıza;P yapıyoruz işte napalım birbirimizi ancak biz anlarız sıkıntı yok dimi oyüzden arkadaşlar..bende sabırla beklicem 23 aralığı bakalım kln senden iyi haberler alırız inş inş inşbiz bizi anlariz ancak hem konustukca rahatliyoda insan burdan ayrilma ama batindan haberdar et bizi
hic bi sıkıntı yok katrembi bizi anlariz ancak hem konustukca rahatliyoda insan burdan ayrilma ama batindan haberdar et bizi
mutlaka haberdar ederim canım.. kopmam artık burdan.senin düşükler neden oldu bi açıklama yaptı mı doktor
gwldimmm ama geri gidecem simdi gelir...yaptim mezelerin hepsini yaptim zerzavatida...ama kendisyle yemiyecem...gercekten erkeklik bagirmaklami olur yaaaa...baslarim erkekligine...kim doldurmussa bnan karsi allah ona on mislini yasatir ins.insan bir yere kadar dayanbiliyor...habibtem yasakhayalimmm diger habibteler canim skkin kusura bkmyain icimi doktum bir an...uzduysem ozur dilerim
mutlaka haberdar ederim canım.. kopmam artık burdan.senin düşükler neden oldu bi açıklama yaptı mı doktor
canim benim ilki mol gebelik oldu tesadüf dedi tüm drlar
ikincisini inceledikleri halde anlayamadilar...sonra test yaptilar herseyime bakildi kan pihtilasmasi cikti..3.bebegimi 15.haftada igne dozum yetersiz geldigi icin kaybettim yani pihtilasma yüzünden..4.ise daha yerlesemeden 5.haftada kaybettimrabbim hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?