- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.421
aşk olsun gizli saklı olurmuhepimiz aynıyız kardeşiz burda ben,m bat 3 gün gecti bugün test yaptım ilk önce birşey cıkmadı annem kahvaltıya cağırmıstı oraya gittim geldim teste yine baktım cok hafif gördüm 2. çizgiyi ama öyle bakınca hemen görünmüyor :26::26:dikkatli bakmak gerekiyor yinede için kıpırdandı biran ama eminde değilim çünkü tam yok çizgi
aşk olsun gizli saklı olurmuhepimiz aynıyız kardeşiz burda ben,m bat 3 gün gecti bugün test yaptım ilk önce birşey cıkmadı annem kahvaltıya cağırmıstı oraya gittim geldim teste yine baktım cok hafif gördüm 2. çizgiyi ama öyle bakınca hemen görünmüyor :26::26:dikkatli bakmak gerekiyor yinede için kıpırdandı biran ama eminde değilim çünkü tam yok çizgi
insallah ay sevindim insallah bebek vardir yarin bi test daha yap :))) benim icim kipir kipir oldu sen boyle yazinca..
ne olsun canim yaa iyiyim bende buralardayim sabahtan beri ..sen nasilsin neyaptin bakalim ?
hayalim kuzum heyecanlandirdin beni bence biseyler varbitanem iki gün sonra tekrarla bende ücüncü günü yaptigimda silikti iki gün sonra yaptigimda iyice netlesti yaw seen hamilesin ne diyecegimi sasirdim
bende daha ev isi ne yapmadim bi girimde kimler var bi bakim sonra yavas yavas yaparim dedim gurbet kizim
birkaç gün gecsin diyorum bitanem tabi sabredebilirsem:18::18::18: gelmezse kırmızılar tekrar yapayım salı-çarşamba:18::18::18:
Canlarim benim benim yarim saatlik bir isim var, birazdan dönerim araniza yine buralardaysaniz
kuzummm öyle olmasını o kadar isterimkiama yinede şimdiden adepte etmeyeyim kendimi bakarız cıkmaz :18::18:daha cok üzülmemiş olurum ama suan içindeki kıpırtıyı anlatamam
sabret tatlim yarin hemen yapma belliki gec döllenme biraz bhcg idrara iyice gecsinkiz yerim seni alalal beni havalara ucurdun iyice
tamam hayalim kuzum bi sakin olalim ama nasi olacam simdihergün burdasin tamammi ama kaybolma bi yere en azindan gir reglim daha gelmedi de ve 3 gün sonra testi tekrarla
görüşürüz tatlımbende balık yapacağım gidip onu yapayım yine gelirimm fırsat bulursam
vallahi daha kocama bile söylemedimgelip sizinle paylaşmak istedim oda ümitlenmesin diyorum 2 gün daha bekleyeyim:18::18::18:hayırlısıysa hamiş olurum inş
tmm bitanemmmişyerindeyken cok giremiyorum ama hergün en az 1 kere gelip yazacagımm sözzz inş gelmez kırmızılar
tamam bitanem bu kadar haber verdinya bu bile bize yeter
bende biraz biseyler yapacam daha bu sevincle tabiaalallaal icimi bi tuhaflik sardi heyecan galiba adi
benimle aynı duyguları paylaşan sizlere sahip olmak bebek haberi kadar mükemmel ötesi bir hisbebiş olmasada iyiki siz varsınız simdilik kaçtım ben öpüyorum hepinizi
hayalotum evine dönmedinmi dahaumudum sende gelmedinmi daha evine loorim girmeyecenmi yaw artim özledik iyice
scorpionsum ve meddcezirim aksam gelirkln sabah gelmis gurbet kizim saolsun burda hep yelizim gekmiyor artik:26::26:aybisim senide özledik yaw bebisin ne kadarlik oldu bilmiyoruz bile habibtem sen nerdesin kuzum ..seni cok merak ediyorum insalalh biraz iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?