Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

insallah ay sevindim insallah bebek vardir yarin bi test daha yap :))) benim icim kipir kipir oldu sen boyle yazinca..

hayalim kuzum heyecanlandirdin beni bence biseyler varbitanem iki gün sonra tekrarla bende ücüncü günü yaptigimda silikti iki gün sonra yaptigimda iyice netlestiyaw seen hamilesin ne diyecegimi sasirdim

hayalim kuzum heyecanlandirdin beni bence biseyler varbitanem iki gün sonra tekrarla bende ücüncü günü yaptigimda silikti iki gün sonra yaptigimda iyice netlestiyaw seen hamilesin ne diyecegimi sasirdim

kuzummm öyle olmasını o kadar isterimki ama yinede şimdiden adepte etmeyeyim kendimibakarız cıkmaz :18::18:daha cok üzülmemiş olurumama suan içindeki kıpırtıyı anlatamam

birkaç gün gecsin diyorum bitanem tabi sabredebilirsem:18::18::18: gelmezse kırmızılar tekrar yapayım salı-çarşamba:18::18::18:

sabret tatlim yarin hemen yapma belliki gec döllenme biraz bhcg idrara iyice gecsinkiz yerim seni alalal beni havalara ucurdun iyice

kuzummm öyle olmasını o kadar isterimki ama yinede şimdiden adepte etmeyeyim kendimibakarız cıkmaz :18::18:daha cok üzülmemiş olurumama suan içindeki kıpırtıyı anlatamam

tamam hayalim kuzum bi sakin olalim ama nasi olacam simdihergün burdasin tamammi ama kaybolma bi yere en azindan gir reglim daha gelmedi de ve 3 gün sonra testi tekrarla

görüşürüz tatlım bende balık yapacağım gidip onu yapayımyine gelirimm fırsat bulursam

tamam bitanem bu kadar haber verdinya bu bile bize yeter

bende biraz biseyler yapacam daha bu sevincle tabi aalallaal icimi bi tuhaflik sardi heyecan galiba adi

Son düzenleme:
tmm bitanemmmişyerindeyken cok giremiyorum ama hergün en az 1 kere gelip yazacagımmsözzzinş gelmez kırmızılar

tamam sürekli yazmana gerek yok sadece durumunu bi iki cümleyle ifade et bize yetergelmiyecek reglin bebis haberi gelecek insalalh onun yerineallahim su haberi bi kizlar duysa topikte cökme kilitlenme yasanir herhalde

Son düzenleme:
tamam bitanem bu kadar haber verdinya bu bile bize yeter

bende biraz biseyler yapacam daha bu sevincle tabi aalallaal icimi bi tuhaflik sardi heyecan galiba adi

benimle aynı duyguları paylaşan sizlere sahip olmak bebek haberi kadar mükemmel ötesi bir hisbebiş olmasada iyiki siz varsınızsimdilik kaçtım ben öpüyorum hepinizi

benimle aynı duyguları paylaşan sizlere sahip olmak bebek haberi kadar mükemmel ötesi bir hisbebiş olmasada iyiki siz varsınızsimdilik kaçtım ben öpüyorum hepinizi

bebem görmeden birilerini sevmek buymus demekkiya bizler birbirimizi görmeden sevincimizle seviniyoruz üzüntülerimizle üzülüyoruzbebis insalah var ben öyle düsünmek istiyorum....rabbim kimseyi evlatsiz birakmasinbu özlemle yanan herkese nasip etsinoldu kuzum sen cik yap baligini bende cikacam iyiki girmisim bu haber bile bana yetti..insalalh 3 gün sonra daha fazlasini duyacam insalalh

hayalotum evine dönmedinmi dahaumudum sende gelmedinmi daha evineloorim girmeyecenmi yaw artik özledik iyice

scorpionsum ve meddcezirim aksam gelirkln sabah gelmis gurbet kizim saolsun burda hepyelizim gelmiyor artik:26::26:aybisim senide özledik yaw bebisin ne kadarlik oldu bilmiyoruz bilehabibtem sen nerdesin kuzum ..seni cok merak ediyorum insalalh biraz iyisindir

Son düzenleme:
birde laylam keske bize dün yapmayacagim testi deseydinkiz seni aksama kadar beklemekten ne is yaptim nede doru dürüst yemek yaptimheyecanla sürekli senden haber bekledim

yasakhayalim gelmissin nasilsin

sen bana testin adini soylemistin ama unuttum tekrar sölermisin sana zahmet ben de cumayi bekleyecem o zaman test yapacam :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…