- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.381
gwldimmm ama geri gidecem simdi gelir...yaptim mezelerin hepsini yaptim zerzavatida...ama kendisyle yemiyecem...gercekten erkeklik bagirmaklami olur yaaaa...baslarim erkekligine...kim doldurmussa bnan karsi allah ona on mislini yasatir ins.insan bir yere kadar dayanbiliyor...habibtem yasakhayalimmm diger habibteler canim skkin kusura bkmyain icimi doktum bir an...uzduysem ozur dilerim
Kizlar kac kisi uyanik hala ?
canim benim ilki mol gebelik oldu tesadüf dedi tüm drlar
ikincisini inceledikleri halde anlayamadilar...sonra test yaptilar herseyime bakildi kan pihtilasmasi cikti..3.bebegimi 15.haftada igne dozum yetersiz geldigi icin kaybettim yani pihtilasma yüzünden..4.ise daha yerlesemeden 5.haftada kaybettimrabbim hayirlisini versin
hayırlısı olsun canım benim inanki zamanı gelince öle güzel bebişlerin olcakki allahım nasip etcek inş.abimler 7 yıl bekledi.aşılama yapıldı 2 defa tutmadı,tüp bebekleri kimyasal oldu en sonunda bıraktılar akışına önce 1 kız yeğenim oldu sonra ikiz erkek yeğenlerim...ve abimin dğerleri cok düşükdü.allahım ne güzel verdi şimdi cok mutlular allahım zamanını böle ayarlamış demekki bekletti herseyin hayırlısını o bilir ozamandada verir...
galiba 5 kisi variz uyanik olanaslinda uyanik sayisi dahada olurdu ama iste haftasonu ya herkes bi yerde galiba uyuduklarini sanmiyorum
hayırlısı olsun canım benim inanki zamanı gelince öle güzel bebişlerin olcakki allahım nasip etcek inş.abimler 7 yıl bekledi.aşılama yapıldı 2 defa tutmadı,tüp bebekleri kimyasal oldu en sonunda bıraktılar akışına önce 1 kız yeğenim oldu sonra ikiz erkek yeğenlerim...ve abimin dğerleri cok düşükdü.allahım ne güzel verdi şimdi cok mutlular allahım zamanını böle ayarlamış demekki bekletti herseyin hayırlısını o bilir ozamandada verir...
ay abinler icin cok sevindimrabbim okadar büyükkü yeterki o ol desin rabbim insalalh hepimize nasip eder katrem
Bende burda Sizi takip ediyorum , araniza girmwk istemedim. Evet Haklisin hafta sonu ya .
Bende burda Sizi takip ediyorum , araniza girmwk istemedim. Evet Haklisin hafta sonu ya .
aramizada gir gurbetkizim canim beniminsalah pazartesinden itibaren dolar topigimiz
aynen.uyumuyoruz:) eşim yok bu akşam bende ayaktayım
kizlar ben cikim artikuykum gelmeye basladi... size iyi sohbetler
yarinda gelmeyi unutmayin bu topige daha nice sohbetler yapariz
hepinize iyi geceler
süpürgeme atlayip yataga gidim artik
laylam cikmis gitti test almaya galibaacep ne zaman gelir keske son yazimi okusaydi o testi alsa iyi olurdu ama neyse
kizlar doktordan geldimmmmmm uc tane saglam yumurtam varrrrrrr sadece sag tarafta....igne vuruldum popodan2 gun sonra gel dedi bakalim ne olacak..ins bu ay olur...iltihabim var onada ilac verdi haydi yallah hophophop
Merhaba .... Huu Huuu kimler var? kimseler yok galiba, kizlar nerdesiniz nasilsiniz...? :-]
slmm canm naber
Slm canim .. iiylik kahvalti hazirliyorum bugun biraz agirdan aliyorum pazar yaa senden naber?
aynen canım ben de yeni kahvaltı yaptım bi bakaıım dedimm.
Iyi yapmisin canim benim, hasta olmadi degilmi daha? batin dun du galiba?
olmadım canım ya inan kafayı yemek üzereeyim 1 yıldır deniorm bu ay ilk tedavim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?