Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gecmisi okudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamilesinnn ins....ayyy heyecanlandimmm yarin tekrar test yap habibtem benimmmm ohhh be sonunda bizim topikte hamileler cikiyorr yasasinnnnnnnnnnnnnn

hayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gecmisi okudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamilesinnn ins....ayyy heyecanlandimmm yarin tekrar test yap habibtem benimmmm ohhh be sonunda bizim topikte hamileler cikiyorr yasasinnnnnnnnnnnnnn

Yavas yavas adimlar geliyor tek tek dokulecez hepimiz, ve hamile hamile sohbetimize devam edecez insallah

Agzindan bal damliyor canim diyecem olmuyacak gönlün bal damliyor olsun bariii ...

sagol canim benimmm seninle tanisamadik nerelisin ne yaparsin ne yersin ne icersinben yurtdisindayim arabisstandayim esimin yaninda...antakyadan katiliyorum kkyasim 24 1 senelik evliyim...cocuk istiyoruz..9 aydir deniyoruz olmuyor,...bu ay clomid ve igne vuruldum bakalim artik...bir poset dolusu ilaclarim var onlari iciyorum

alpin çatlama iğnesimi oldn

selam herkese canlar
bız yemek saatındeyız ben dotdum bı bakayım dedım kızım kek ıstedı fırında onu beklıyorum bı yandan

galıba hayalım test ypmıs ınsallah pozıtıf olur bırdahakı
benım kızımdada 3.gun cok sılıktı
hayırlısı olsun

alpınn gurbetkız sızde bu ay mujde verın ıns bıze
arada bakıyorum sayfaya gorusuruz

Tanisalim canim benim bende yurtdisinda yasiyorum dogma bugume gurbetliyiz, gecen sene evlendim yazin esimi turkiyeden gurbete getirdim Isvece,bizde bir seendir bebek istiyoruz ugrasiyoruz son hiz bu arada yasim 23

Suan ilac filan kulanmmiyorum ben muane filan oldum birsey cikmadi bakalim bu hafta doktoru arayip ogrenmem lazim ne yapmamiz lazim diye, yumurtlama donemini takip edelim filan demisti en son gorustugumde ama ben 5-6 aydir takip ediyorum tik yok kismet bakalim...

suedammmmm tsk ederim habibteee...ins en kisa zamanda bebisim olur..buna cok ihtiyacim var.....kln vallahi ne ignesi oldum bilmiyorum menegon adli bir ogneydi yumurtaliklari uyarici bir igne sanirim...yarin yine doktora gidecem...hayirlisi bakalim ne diyecek...kln bu arada bende klomen ilaci kullandim...adetimi geciktiriyordu,..ama ben yararini gordum yumurtaliklarimi buytttu...hamile kaldim...ama benim haberim yoktu...cok hareket ettim can skntisi stres...dusukle sonuclandi...ins hamissindir.birkac gun gecsin test yap gec dollenmede olabilir...kan testi yaparsan daha iyi...gurbet kiz canimmm memnun oldum ins en kisa zamanda bebisin olur...hayirlisi olsun habibtelerimm

habbiteler nörüyonuzaksam yemegi yiyip sonra gelecem araniza

aalalalal bizim kizlar niye gelmediler bugün..sadece bikac kisi variz topikte

selenclk hosgeldin aramizaa kendini tanitirmisin...hani bilgimiz olsun diye souroyurmm...ne zamandir evlisin kac yasindasin..bebeginiz varmi...seni yakindan tanimak istiyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…