- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.461
evet ya hiç zahmeti bitmio onu yap bunu yap sunu yap..ama artık işte
hayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gecmisi okudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamilesinnn ins....ayyy heyecanlandimmm yarin tekrar test yap habibtem benimmmm ohhh be sonunda bizim topikte hamileler cikiyorr yasasinnnnnnnnnnnnnn
Yavas yavas adimlar geliyor tek tek dokulecez hepimiz, ve hamile hamile sohbetimize devam edecez insallah
ins canimmmmm...ayyy yeni yila herkes hamis olarak gecer ins...
Agzindan bal damliyor canim diyecem olmuyacak gönlün bal damliyor olsun bariii ...
sagol canim benimmm seninle tanisamadik nerelisin ne yaparsin ne yersin ne icersinben yurtdisindayim arabisstandayim esimin yaninda...antakyadan katiliyorum kk yasim 24 1 senelik evliyim...cocuk istiyoruz..9 aydir deniyoruz olmuyor,...bu ay clomid ve igne vuruldum bakalim artik...bir poset dolusu ilaclarim var onlari iciyorum
sagol canim benimmm seninle tanisamadik nerelisin ne yaparsin ne yersin ne icersinben yurtdisindayim arabisstandayim esimin yaninda...antakyadan katiliyorum kk yasim 24 1 senelik evliyim...cocuk istiyoruz..9 aydir deniyoruz olmuyor,...bu ay clomid ve igne vuruldum bakalim artik...bir poset dolusu ilaclarim var onlari iciyorum
tamm canlarim benim sizi dinleyip yarin yapacam testi cikarsada ilk size gelecen
laylam kandirmiyon demi bizibak yarin bekliyoruz test haberini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?