Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selenclk hosgeldin aramizaa kendini tanitirmisin...hani bilgimiz olsun diye souroyurmm...ne zamandir evlisin kac yasindasin..bebeginiz varmi...seni yakindan tanimak istiyoruzz

tşkr ederim hoşbulduk ben 11 yıllık evliyim 30 yaşındayım 1 kızım 1 oğlum var nasip olursa inş 3. bebeğimi istiyorum 6 aydır korunmayı bıraktık heyecanla bekliyorum bakalım

Son düzenleme:
tşkr ederim hoşbulduk ben 11 yıllık evliyim 30 yaşındayım 1 kızım 1 oğlum var nasip olursa inş 3. bebeğimi istiyorum 6 aydır korunmayı bıraktık heyecanla bekliyorum bakalım

allah bagislasin tatlim...hayirlisi olsun...kac yasindalar cocuklar?

tekrar merhaba
cay ıctım kızımı uyutup bulasık yıkayıp utu yapıp banyo yapıp cupp yataga olacak galıba

uff ne cok sey varmıs yapacak
hosgelmıssın selencelk tecrubelı anne :)))

Tatlım yoğunduk bugün duamız vardı da.biraz geleyim dedim aklım sızdeydi
medcezirimmm hayalotummmm yasakhayalimm alppinimmmm scorpionsummm lorimmmm nerdeeeesinizzzzzbirsey diyecektimmmm

Hayalimm canımm ayy hadi inşallah hamişsindir.kuzum iki gün sonra kanda baktır bence garanti olsun yaaa.ayyy bi heyecan yaptımmm

ahhh benimde bir kziim bir oglum olsunnn..kardes istiyorlarmi peki...ayyyy yerim ben o kuzulari...adlari ne peki...benm cocugum yok daha 1 senelik evliyim bekliyorum iste

inş canım ALLAHIM Gönlüne göre versinn dua edicem hepiniz için kızımn adı şule oğlumun adı bahadır evet hemde çok istiyorlar birini duysunlar hamile oldugunu hemen bana kızıyorlar sen ne bekliyon die sölenmiyoda çalışıyoruz diyorum dio nasıl oluyo :tatlım bu ay hamile kalırsın inşallahhhhhhhhh....

Son düzenleme:
Iyi aksamlar kizlar sizleride habersiz biraktim kusura bakmayin... Kuzenimi carsamba gunu trafik kazasinda kaybettik cok kotuyum yarin turkiyeye gidiyorum Rabbim sabir versin..

Ozel msjlariniz icin tesekkurler kizlar sizleri seviyorum kendinize iyi bakin..

başın saolsun ALLAH RAHMET EYLESİN

Loorim cnm aldık haberini.başınız sağolsun cnm Allah sabırlar verin hepinize.çok zor bi durum.her ölüm erkendir ama genç birini kaybetmek çok acı.Allah varsa anne babasına sabır versin en acı şey evlat acısı.

habibtem tekrar basiniz saolsunsanada iyi yolculuklar ..kendinede iyi bak aamakuzeninin mekani cennet olsun

ne zaman geri dönecen loorim:26::26::26::26::26::26:

slm bende aranıza katılabilrmiyim bende merakla bekliyorum kızlar müjdeli haberlerinizi....

tabi katilabilirsin canim benim....hosgeldin aramiza

kendimizi övmüs gibi olmumda en güzel,sicak ,samimi ve en icten topigi secmissin:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…