- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.481
laylam kandirmiyon demi bizibak yarin bekliyoruz test haberini
selenclk hosgeldin aramizaa kendini tanitirmisin...hani bilgimiz olsun diye souroyurmm...ne zamandir evlisin kac yasindasin..bebeginiz varmi...seni yakindan tanimak istiyoruzz
ben geldim kizlar ne yaparsiniz
hosgeldin canim .. ne olsun Esimle oturup cay icecem bende birazdan sen neler yapiyorsun ?
tşkr ederim hoşbulduk ben 11 yıllık evliyim 30 yaşındayım 1 kızım 1 oğlum var nasip olursa inş 3. bebeğimi istiyorum 6 aydır korunmayı bıraktık heyecanla bekliyorum bakalım
allah bagislasin tatlim...hayirlisi olsun...kac yasindalar cocuklar?
saol canım cümlemizinkini.. kızım 11 oğlum 9 yaşında
Tatlım yoğunduk bugün duamız vardı da.biraz geleyim dedim aklım sızdeydihayalotum evine dönmedinmi dahaumudum sende gelmedinmi daha evine loorim girmeyecenmi yaw artik özledik iyice
scorpionsum ve meddcezirim aksam gelirkln sabah gelmis gurbet kizim saolsun burda hep yelizim gelmiyor artik:26::26:aybisim senide özledik yaw bebisin ne kadarlik oldu bilmiyoruz bile habibtem sen nerdesin kuzum ..seni cok merak ediyorum insalalh biraz iyisindir
medcezirimmm hayalotummmm yasakhayalimm alppinimmmm scorpionsummm lorimmmm nerdeeeesinizzzzzbirsey diyecektimmmm
aşk olsun gizli saklı olurmuhepimiz aynıyız kardeşiz burda ben,m bat 3 gün gecti bugün test yaptım ilk önce birşey cıkmadı annem kahvaltıya cağırmıstı oraya gittim geldim teste yine baktım cok hafif gördüm 2. çizgiyi ama öyle bakınca hemen görünmüyor :26::26:dikkatli bakmak gerekiyor yinede için kıpırdandı biran ama eminde değilim çünkü tam yok çizgi
ahhh benimde bir kziim bir oglum olsunnn..kardes istiyorlarmi peki...ayyyy yerim ben o kuzulari...adlari ne peki...benm cocugum yok daha 1 senelik evliyim bekliyorum iste
tekrar merhaba
cay ıctım kızımı uyutup bulasık yıkayıp utu yapıp banyo yapıp cupp yataga olacak galıba
uff ne cok sey varmıs yapacak
hosgelmıssın selencelk tecrubelı anne :)))
Iyi aksamlar kizlar sizleride habersiz biraktim kusura bakmayin... Kuzenimi carsamba gunu trafik kazasinda kaybettik cok kotuyum yarin turkiyeye gidiyorum Rabbim sabir versin..
Ozel msjlariniz icin tesekkurler kizlar sizleri seviyorum kendinize iyi bakin..
Iyi aksamlar kizlar sizleride habersiz biraktim kusura bakmayin... Kuzenimi carsamba gunu trafik kazasinda kaybettik cok kotuyum yarin turkiyeye gidiyorum Rabbim sabir versin..
slm bende aranıza katılabilrmiyim bende merakla bekliyorum kızlar müjdeli haberlerinizi....
tabi katilabilirsin canim benim....hosgeldin aramiza
kendimizi övmüs gibi olmumda en güzel,sicak ,samimi ve en icten topigi secmissin:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?