Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habibtem tekrar basiniz saolsunsanada iyi yolculuklar ..kendinede iyi bak aamakuzeninin mekani cennet olsun

ne zaman geri dönecen loorim:26::26::26::26::26::26:

başın saolsun ALLAH RAHMET EYLESİN

coook sagolun kizlar bilmiyorum yasakhayalim tek gidicem esim gelip alicak evet cok gencti daha 33 yasindaydi...

hepiniz kendinize iyi bakin Allaha emanet olun...

coook sagolun kizlar bilmiyorum yasakhayalim tek gidicem esim gelip alicak evet cok gencti daha 33 yasindaydi...

anladim loorimayy evet cok gencmis daharabbim onun ömrünü buraya kadar belirlemis loorim

ölüm iste zamani gelince hepimiz gercek evimize gidecegizinsalalh mekani cennet olur ancak bunun icin dua ederiz baska kimsenin elinden bisey gelmiyosende kendine iyi bak..rabbim ailesine ve siz yakinlarina bol bol sabirlar versin kuzum....

Son düzenleme:
ne güzel valla 1 hafta olacak bagımlı oldum sürekli başındayım.. canım kaç yıllık evlisn çocuğun varmı..

canim benim benimki biraz uzun hic cocugum yok daha 4 bebek kaybim var..bu topigin 1.sayfasina bakarsan ilk orda bahsetmistim kisacabenim kan pihtilasma sorunum var..Rabbim NASIP EDERSE OLACAK INSALLAH....

Son düzenleme:

Ahh cnm abimde o yaşta ve kazada gitii.cennet yaşı derler 33 için.hepimiz ahrette 33 yaşında olucaz yine sevdiklerimizle birarada olucaz bazen diyorum önden giden genç giden belki de daha şanslıRabiim bizden daha çok sevmiş elden negelir.sabır canım en çok sabır.sabır herşeyin ilacı.of off yaşadıkça daha neler görücez neler...

canim benim benimki biraz uzun hic cocugum yok daha 4 bebek kaybim var..bu topigin 1.sayfasina bakarsan ilk orda bahsetmistim kisaca

hımm anladım canımm ALLAHIM gönlüne göre versin tatlım .. onlar anne ve babasını almadan cennete girmeyecekler biliyomusun inş biran önce bebeğine kavuşursunn...

habbitem bi türlü soramamistim senindemi abim kazada hakkin rahmetine kavustukuzum rabbim sizlere bol bol sabirlar versin..insalalh cennette beraber olursunuz

Selam canlarım neler yapıyorsunuz ? , bende Asaga yukarı bir saatir kaynanam la telefonda konuşurdum , hayır dualarını aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…