- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.501
tşkr ederim cnmhoşbulduk çok sıcak ortam var burda iyki katılmışım
habibtem tekrar basiniz saolsunsanada iyi yolculuklar ..kendinede iyi bak aama kuzeninin mekani cennet olsun
ne zaman geri dönecen loorim:26::26::26::26::26::26:
Loorim cnm aldık haberini.başınız sağolsun cnm Allah sabırlar verin hepinize.çok zor bi durum.her ölüm erkendir ama genç birini kaybetmek çok acı.Allah varsa anne babasına sabır versin en acı şey evlat acısı.
başın saolsun ALLAH RAHMET EYLESİN
öyle burasi gercekten selencelk canimzamanla daha iyi anlayacaksin...
simdi kizlarin cogunlugu yok hafta sonu ya hepsi burda olunca dahada güzel oluyo topigimiz
coook sagolun kizlar bilmiyorum yasakhayalim tek gidicem esim gelip alicak evet cok gencti daha 33 yasindaydi...
hepiniz kendinize iyi bakin Allaha emanet olun...
ne güzel valla 1 hafta olacak bagımlı oldumsürekli başındayım.. canım kaç yıllık evlisn çocuğun varmı..
coook sagolun kizlar bilmiyorum yasakhayalim tek gidicem esim gelip alicak evet cok gencti daha 33 yasindaydi...
hepiniz kendinize iyi bakin Allaha emanet olun...
slm kizlar sanada slm selencelk bende geldim buraya
canim benim benimki biraz uzun hic cocugum yok daha 4 bebek kaybim var..bu topigin 1.sayfasina bakarsan ilk orda bahsetmistim kisaca
slm kizlar sanada slm selencelk bende geldim buraya
Ahh cnm abimde o yaşta ve kazada gitii.cennet yaşı derler 33 için.hepimiz ahrette 33 yaşında olucaz yine sevdiklerimizle birarada olucaz bazen diyorum önden giden genç giden belki de daha şanslıRabiim bizden daha çok sevmiş elden negelir.sabır canım en çok sabır.sabır herşeyin ilacı.of off yaşadıkça daha neler görücez neler...
hımm anladım canımm ALLAHIM gönlüne göre versin tatlım .. onlar anne ve babasını almadan cennete girmeyecekler biliyomusun inş biran önce bebeğine kavuşursunn...
Offfffff kızlar adet olacakmıyım die resmen tetikte bekliormmmm
hoşgeldin tatlımm
kuzum bi aklina getirme sürekli su adetilütfen biliyorum zor ama bu kadarda kendini üzme kasma
Hayirlisi olsun hakkinda insallah
aman haa sakın olmaa:) kendinide fazla strese sokma tatlım... Olacana bırak (ama olmuyo dimi offf) ne güzel teselli ettim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?