Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

elimde degil ki galiba yine umutlanmayayım dedim ama yine baglandım bu fikre offfffffffffff yaaaaaaaaaaa...çok akıntım var ya normalmiiiii

ya aslinda adet yaklasinca akinti olmaz mesala bende ama sende nasildi akintimi olurdu yoksa kurulukmu:26::26::26:

Son düzenleme:
Selam canlarım neler yapıyorsunuz ? , bende Asaga yukarı bir saatir kaynanam la telefonda konuşurdum , hayır dualarını aldım

bizde bi üzülüp bi sevinip degisik ruh hali icindeyiz gurbetkizimne güzel bi kaynanan varmis benimki ise bi cadi

sen bide benimkini görrrrrrrrrrrrrrr

seninkidemi cadikiz napacagiz biz bunlarla alalalalala

yaw daha gelin gibi bunla daha nasi mücadele edecem benömrümü yedi cadi kadinimreniyorum böyle kaynanasi iyi olanlara

Son düzenleme:
cadı yanında iltifat kalır hele bide görümce var görme zehir zemberekkkkk
demek cadi yaninda iltifat kalir
allaha sükürler olsunki bi görümcem var o iyi kayinbabamda öyle ama kaynanamla kaynim cadiyla seytan yanlarinda halt etmis

Son düzenleme:
seninkidemi cadikiz napacagiz biz bunlarla alalalalala

yaw daha gelin gibi bunla daha nasi mücadele edecem benömrümü yedi cadi kadinimreniyorum böyle kaynanasi iyi olanlara

Valla öyle bende öyle imreniyorumki hic sorma benimkide alttan altta isini hallediyor oglunu gördugunde hep hastadir ( not : normalde turp gibidir!)

bizde bi üzülüp bi sevinip degisik ruh hali icindeyiz gurbetkizimne güzel bi kaynanan varmis benimki ise bi cadi

Şükür canım kaynanam iyi arkadas gibiyiz Allah'a şükür birde uzağım ya kıymetli oluyoz iste okudum az cok her ruh haline girmisiniz canlarım . Ama baya kalabalıksijniz ne güzel :)

Valla öyle bende öyle imreniyorumki hic sorma benimkide alttan altta isini hallediyor oglunu gördugunde hep hastadir ( not : normalde turp gibidir!)

bunlar hepmi birbirine benzer benimkide öyle bide durup duruken duygu sömürüsü icin hemende aglar cadi nolacak.kazana atacan bunlari altinida iyice yakacan

habibtem basiniz sagolsun...nur icinde uyusun...olum aci bir gercek...allah ailesine ve sizlere sabir versin...mekani cennet olsun...topragi bol olsun...bugun yasin suresini okuyacam...scorpiosnum abin icinde okuyacam...melegim icinde...iyi yolculuklar habibte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…