- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.521
elimde degil ki galiba yine umutlanmayayım dedim ama yine baglandım bu fikre offfffffffffff yaaaaaaaaaaa...çok akıntım var ya normalmiiiii
dusunmemeye calis diyecegim ama biliyorumki insanin elinde olmuyor gun yaklastikca insan dusunmeden edemiyor allah sevincli haberi almayi nasip eder insallah
Selam canlarım neler yapıyorsunuz ? , bende Asaga yukarı bir saatir kaynanam la telefonda konuşurdum , hayır dualarını aldım
y aslinda adet yaklasinca akinti olmaz mesala bende ama sende nasildi akintimi olurdu yoksa kurulukmu:26::26::26:
Selam canlarım neler yapıyorsunuz ? , bende Asaga yukarı bir saatir kaynanam la telefonda konuşurdum , hayır dualarını aldım
bizde bi üzülüp bi sevinip degisik ruh hali icindeyiz gurbetkizimne güzel bi kaynanan varmis benimki ise bi cadi
slm canim ne guzel hayir duani almissin sirtin yere gelmez insallah
sen bide benimkini görrrrrrrrrrrrrrr
bizde bi üzülüp bi sevinip degisik ruh hali icindeyiz gurbetkizimne güzel bi kaynanan varmis benimki ise bi cadi
seninkidemi cadikiz napacagiz biz bunlarla alalalalala
Yaw daha gelin gibi bunla daha nasi mücadele edecem ben
demek cadi yaninda iltifat kalircadı yanında iltifat kalır hele bide görümce var görme zehir zemberekkkkk
yaw daha gelin gibi bunla daha nasi mücadele edecem benömrümü yedi cadi kadin imreniyorum böyle kaynanasi iyi olanlara
yaw daha gelin gibi bunla daha nasi mücadele edecem benömrümü yedi cadi kadin imreniyorum böyle kaynanasi iyi olanlara
a.s canım mşllh anne duası almak güzeldir ama malesef bzde öle valide yokkcadolozda kendileri..
demek cadi yaninda iltifat kalir
Allaha sükürler olsunki bi görümcem var o iyi kayinbabamda öyle ama kaynanamla kaynim cadiyla seytan yanlarinda halt etmis
Valla öyle bende öyle imreniyorumki hic sorma benimkide alttan altta isini hallediyor oglunu gördugunde hep hastadir ( not : normalde turp gibidir!)
a.s canım mşllh anne duası almak güzeldir ama malesef bzde öle valide yokkcadolozda kendileri..
habibtem basiniz sagolsun...nur icinde uyusun...olum aci bir gercek...allah ailesine ve sizlere sabir versin...mekani cennet olsun...topragi bol olsun...bugun yasin suresini okuyacam...scorpiosnum abin icinde okuyacam...melegim icinde...iyi yolculuklar habibte...Iyi aksamlar kizlar sizleride habersiz biraktim kusura bakmayin... Kuzenimi carsamba gunu trafik kazasinda kaybettik cok kotuyum yarin turkiyeye gidiyorum Rabbim sabir versin..
Ozel msjlariniz icin tesekkurler kizlar sizleri seviyorum kendinize iyi bakin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?