Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

valla oyle oldu goturvırdım çikolatlarıhade gıt kocişini doyur bız burdayızzzz

hosbulduk bıtanem
sen açık adres ver ben hemen gelırım yardıma
yorma kendını bukadar

geldi kırmızılar
yine olmadı kızlar yaaaaaaa
12..ayımdı yine umutlarım yerle bir oldu....mevlamm herkese nasip etsin anneliği
inanın aglıorm
hep kendimi kaptırmayayım diorm
olmuo olmuo

canim benim uzulme diyecegim ama biliyorumki elinde degil iki gun önce bende senin gibiydim nasil agladim nasil ama alisiyormuyuz ne bir sonraki ay demeye ama insallah bu sefer gercekten sonraki ay bizde hamileyiz diyecegiz Rabbimin izni ileeeee uzulme canim benim uzulme Allah sana ve esine saglik sihhat versin olacak ins

tez zamanda yuzun guler ins canim . sinekmi bu sogukta nerden kacmista oraya siginmis

topik bosalmishepinizdemi ayni saatte yemek yiyosunuz..

doru ama bende simdi yiyecem

Son düzenleme:
hadi buyrun guzel hatunlar sonra yemek kalmadi demeyin ben cikiyorum yemek yemek icin sizide bekliyorum

nerdesin sen thb83 kuzumyola cikacam eger bana yakinsanhayalotum ehliyet elindemi artikbak alalaal yemege davet edilmisiz süpürgeylemi gidecem su sogukta

Son düzenleme:
merhaba kızlar folikasit kullanıyor musunuz ben çoktandır kullanıyordum ama artık sıktı yaa bir aydır falan ihmal ediyorum

bende onu düşündüm sabahtan bu saate kadar deminde dolptan melemen çıkardım yazın yapmıştım allahtan
bende ıyıyım canım

hayalotum yaw bu menenmen ne güzel bisey oldu..bende ilk bu sene yaptim ya gercekten harika

sey ben simdiden bitirdim keske biraz daha yapsaymisim diyorumesim inaanmadi ne hepsi bittimi diyocünkü hepsini ben yedimsadece 10 kavonozdan 3 tane kaldi simdidenbaska yemek bile istemiyorum sabah öglen aksam onu yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…