- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.881
valla oyle oldu goturvırdım çikolatlarıtsk ederim habibtem benimmmmm....dun goturdun ciklotlariii yarasin afiyet olsun habibtemeeee...yasakhayalim neredesinnn yeruheeeumudummm biz burdayizz ne zaman istersen basimizin uzerinde yerin varrrrrn canimmm benimmmm bennde birazdan cikicammm bizimki hasta yemek koyacam...hemen gelecem kimse kimildamasinnnnnn bir yere
hayalotum kuzum hsgl..
islerimi biraz bitirdim sayılır da, işte ütüler varkahrolasıca
hmm hayırlısı olsun smyy için.. ins güzel haberel gelir bizlere
hadi ben kaçtım..
ufff yaa hiç çıkasım yok
gurbetkiz habibteee nerelerdesin sen sesin cikmiyor bugunnnnnnn
canim ben cok denedim cok faydaLI BI KÜR OLDUGUNA INANIYORUM::AMA BIZIM KIZLARA BI TÜRLÜ YAPTIRAMADIM...
ama cok hamile kalani duydum bende kalmistim..tesadüfmüydü bilmiyorum ama kalmistim iste....
kimi üseniyo kimisi tadini begenmiyo kimisinin ise (HAYALOTUMUN ) ise midesini rahatsiz ediyo....bana hic bisey yapmiyo alistim su niyetine güzelce iciyodum BAK YINE CANIM ISTEDI.... benim esim bile alisti ben suyunu iciyodun oda nolur soganin kendisini atma ben yerim diyodu o da icindeki soganlari yiyodu varmi sogan gibisi dogal antibiotik [/QUO
cevabin icin tesekkur ederim canim sen nasil yapiyordun tarifini verebilirmisin
Iyiyim canim benim , ne yemek yapsam diye kara kara onu dusunurum., aklima brisey de gelmiyor.. sen napiyorsun canim?
canim ben cok denedim cok faydaLI BI KÜR OLDUGUNA INANIYORUM::AMA BIZIM KIZLARA BI TÜRLÜ YAPTIRAMADIM...
ama cok hamile kalani duydum bende kalmistim..tesadüfmüydü bilmiyorum ama kalmistim iste....
kimi üseniyo kimisi tadini begenmiyo kimisinin ise (HAYALOTUMUN ) ise midesini rahatsiz ediyo....bana hic bisey yapmiyo alistim su niyetine güzelce iciyodum BAK YINE CANIM ISTEDI.... benim esim bile alisti ben suyunu iciyodun oda nolur soganin kendisini atma ben yerim diyodu o da icindeki soganlari yiyodu varmi sogan gibisi dogal antibiotik [/QUO
cevabin icin tesekkur ederim canim sen nasil yapiyordun tarifini verebilirmisin en azindan yapmaya calisiyim
ben denemistim önceki ay.. bu geçtiğimiz aydan anlıyorum daha bi faydalı gelmisti diye düsünüoyrum..
yarından itibaren yine yapmaya çalıscam..
geldi kırmızılar
yine olmadı kızlar yaaaaaaa
12..ayımdı yine umutlarım yerle bir oldu....mevlamm herkese nasip etsin anneliği
inanın aglıorm
hep kendimi kaptırmayayım diorm
olmuo olmuo
selam kizlar habibtelerim dokt..ordan geldim...iki tane yuumurta oracikta duruyor..biri 19mm birisi de 21mm prengly igne verdi yarin vurulacam...bir hap daha verdi hayirlisi bakalim ne olacakkk kizlarrrrrrr...deminden beri bir sinekle kavga ediyoruzzz..sinir oldum sesinden
bende onu düşündüm sabahtan bu saate kadardeminde dolptan melemen çıkardım yazın yapmıştım allahtan
bende ıyıyım canım
tıpçım hoşgelmişen
psikoloğumda burda
thn83 hosgeldinnnn tatlimmm bak bu sefer dogru yazdimmmmm
tıpçım hoşgelmişen
psikoloğumda burda
hadi buyrun guzel hatunlar sonra yemek kalmadi demeyin ben cikiyorum yemek yemek icin sizide bekliyorum
Hosbulduk canim thb83 ama olsun ya sen yaz ben bana yazdigini anlarim canim
bende onu düşündüm sabahtan bu saate kadardeminde dolptan melemen çıkardım yazın yapmıştım allahtan
bende ıyıyım canım
topik bosalmishepinizdemi ayni saatte yemek yiyosunuz..
doru ama bende simdi yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?