- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.861
sümeyyeyi tam olarak bilmiyorum o kursa gidiyo galiba ondan sürekli giremiyo..:26:.loorininde gencecik kuzeni kazada vefat etmis loori bugün tr uctu...
tatlimm hepimiz sevinmistik ama allahim ne zaman yzdiysa o zaman bebegimiz olacak...sende canini skma...hormon tahlilerini yap doktora git yine pesini birakma..esinde test yapsin tek kiside sorun olmuyor..
umtsmyye nin sayfasına bakdımda, son ki yazdıklarında birseyler anlatmak istemis..
günü 15 gün geçmis mi ne, geçen ayda öleydi umutlanmak istemiyorum fln diyo.. acaba noldu ki, ayın 7 sinde gelmis en son.. :26:
hsg ALPNIMMMselam kizlar habibtelerim dokt..ordan geldim...iki tane yuumurta oracikta duruyor..biri 19mm birisi de 21mm prengly igne verdi yarin vurulacam...bir hap daha verdi hayirlisi bakalim ne olacakkk kizlarrrrrrr...deminden beri bir sinekle kavga ediyoruzzz..sinir oldum sesinden
umudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmm seni aramizda tekrardan gormek gercekten mutluluk verici...seni cok ozledimmmm habibtem,,ben yaninda olsaydimmm sana hicbir is birakmazdimmmm tum islerini yapar ustune tatlini bile yapoardimmm habibtem sen sadece iyi ollll
umudum beni gormuyorr
cnm sinekr bile olsa, arkasından kosup havaya sokma, bakarsın sinek bile erkek çıkar, havaya girer , bırak o senin pesinden kossunvallahiiii sinir etti beni arkasindan kosuyorummmmm sinegin...cokrakla temizledim bugunde yine balik kokuyorrr...
heya yorgunum balım.. simdi ben kalkayım pc basından esim geldi yemek fln.. snra gelmeye çalısırım yine..görür habbitem yorgun bugün
klnim üzülme :26::26::26:rabbım buyuktur be bıtanem ıkıncı çaylatma iğnende gelcek belkı melegınngeldi kırmızılar
yine olmadı kızlar yaaaaaaa
12..ayımdı yine umutlarım yerle bir oldu....mevlamm herkese nasip etsin anneliği
inanın aglıorm
hep kendimi kaptırmayayım diorm
olmuo olmuo
canbonummmm gözün aydın haydık hayırlısı olsun bakalımmselam kizlar habibtelerim dokt..ordan geldim...iki tane yuumurta oracikta duruyor..biri 19mm birisi de 21mm prengly igne verdi yarin vurulacam...bir hap daha verdi hayirlisi bakalim ne olacakkk kizlarrrrrrr...deminden beri bir sinekle kavga ediyoruzzz..sinir oldum sesinden
cnm sinekr bile olsa, arkasından kosup havaya sokma, bakarsın sinek bile erkek çıkar, havaya girer , bırak o senin pesinden kossun
cnmm yaaaa valla bak sımarıyom heyerim seni habibtemmm benimmmmm...canimmm vallahi ozledim seni...senden cvp gelmeyince uzuldum neyseee sen iyi ol ben birsye istemem...ahh keskee her zaman yaninda olurdum borek corek icin degill almisim kilolari alacagim kadar sabah aksam temizlik yaparim kalori yakmak icin
klnim üzülme :26::26::26:rabbım buyuktur be bıtanem ıkıncı çaylatma iğnende gelcek belkı melegınnşimdi alıştırma yapmıştır o.ne olursa rabbımden ümidini yitirme hemen:26:
canbonummmm gözün aydın haydık hayırlısı olsun bakalımm
sineklerden ve boceklerden nefret edıyorum bendeee
hayalotum kuzum hsgl..kaçakhayalimmmm
umudum bıtırmısın işleriiiii:2::2::2:
sümeyyyem daha gelmedi bitanem bekliyodu en son 20 güne kadar bekle daha sonra kontrole gıt demıstım ama daha gelmedı bende merakla beklıyorummm
gurbetkızçem nasılsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?