Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sümeyyeyi tam olarak bilmiyorum o kursa gidiyo galiba ondan sürekli giremiyo..:26:.loorininde gencecik kuzeni kazada vefat etmis loori bugün tr uctu...

umtsmyye nin sayfasına bakdımda, son ki yazdıklarında birseyler anlatmak istemis..
günü 15 gün geçmis mi ne, geçen ayda öleydi umutlanmak istemiyorum fln diyo.. acaba noldu ki, ayın 7 sinde gelmis en son.. :26:

tatlimm hepimiz sevinmistik ama allahim ne zaman yzdiysa o zaman bebegimiz olacak...sende canini skma...hormon tahlilerini yap doktora git yine pesini birakma..esinde test yapsin tek kiside sorun olmuyor..

doru aslinda bence erkeklerin sonucuda önemli

vallahiiii sinir etti beni arkasindan kosuyorummmmm sinegin...cokrakla temizledim bugunde yine balik kokuyorrr...

umtsmyye nin sayfasına bakdımda, son ki yazdıklarında birseyler anlatmak istemis..
günü 15 gün geçmis mi ne, geçen ayda öleydi umutlanmak istemiyorum fln diyo.. acaba noldu ki, ayın 7 sinde gelmis en son.. :26:

öylemi :26::26::26::26:ama hamile olsaydi hayalotumun haberi olurdu acaba geciktimi bi ara yine regli gecikip sonra gelmisti galiba simdiki durumunu ise bilmiyorum..hayalotuma sorariz ozaman

hsg ALPNIMMM
ay ay ay senin o yumurtalarını yesinler .. dicem olmaıcak simdi
hadi bakalım. .bu ay senden çok isler bekliyom, ona göre bak

habibteeeeeee hsg ayvaaa reçelimmm
ahh saol kusum benim, saolasın ..bnde özledimm bea..
ha şöle.. özlediğini belli edin bee.. ahh keske kuzum yanımda olsaydınız en azdan 1-2saatlik bi yakınlık olaydı.. gelip giderdik birbirimize .. işler dursun surda.. siz çalısırdınız ben size pasta börek yapardım.. böööle bööleee hamurlar açardım size

vallahiiii sinir etti beni arkasindan kosuyorummmmm sinegin...cokrakla temizledim bugunde yine balik kokuyorrr...
cnm sinekr bile olsa, arkasından kosup havaya sokma, bakarsın sinek bile erkek çıkar, havaya girer , bırak o senin pesinden kossun

ben cikiyorum kizlar sonra gelirim..hayalotum sen gecmise niye bakiyosun yaw bak görüsemeden cikiyorum alalaallllalalala

geldi kırmızılar
yine olmadı kızlar yaaaaaaa
12..ayımdı yine umutlarım yerle bir oldu....mevlamm herkese nasip etsin anneliği
inanın aglıorm
hep kendimi kaptırmayayım diorm
olmuo olmuo
klnim üzülme :26::26::26:rabbım buyuktur be bıtanem ıkıncı çaylatma iğnende gelcek belkı melegınnşimdi alıştırma yapmıştır o.ne olursa rabbımden ümidini yitirme hemen:26:
canbonummmm gözün aydın haydık hayırlısı olsun bakalımm
sineklerden ve boceklerden nefret edıyorum bendeee

cnm sinekr bile olsa, arkasından kosup havaya sokma, bakarsın sinek bile erkek çıkar, havaya girer , bırak o senin pesinden kossun

yerim seni habibtemmm benimmmmm...canimmm vallahi ozledim seni...senden cvp gelmeyince uzuldum neyseee sen iyi ol ben birsye istemem...ahh keskee her zaman yaninda olurdum borek corek icin degill almisim kilolari alacagim kadar sabah aksam temizlik yaparim kalori yakmak icin

cnmm yaaaa valla bak sımarıyom he
kusum ben çıkıyom smdi.. yemek fln .. halledeyim, gelirim yine seni.

kaçakhayalimmmm
umudum bıtırmısın işleriiiii:2::2::2:
sümeyyyem daha gelmedi bitanem bekliyodu en son 20 güne kadar bekle daha sonra kontrole gıt demıstım ama daha gelmedı bende merakla beklıyorummm

tsk ederim habibtem benimmmmm....dun goturdun ciklotlariii yarasin afiyet olsun habibtemeeee...yasakhayalim neredesinnn yeruheeeumudummm biz burdayizz ne zaman istersen basimizin uzerinde yerin varrrrrn canimmm benimmmmbennde birazdan cikicammm bizimki hasta yemek koyacam...hemen gelecem kimse kimildamasinnnnnn bir yere

kaçakhayalimmmm
umudum bıtırmısın işleriiiii:2::2::2:
sümeyyyem daha gelmedi bitanem bekliyodu en son 20 güne kadar bekle daha sonra kontrole gıt demıstım ama daha gelmedı bende merakla beklıyorummm
hayalotum kuzum hsgl..
islerimi biraz bitirdim sayılır da, işte ütüler var kahrolasıca
hmm hayırlısı olsun smyy için.. ins güzel haberel gelir bizlere
hadi ben kaçtım..

ufff yaa hiç çıkasım yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…