- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.841
selam kızlar.. ben geldim.. yorgun ve uykulu umut
bi ara çorba içtim gündüz islerin arasında, zar zor onuda yaptım, karnıbahar pisirdim..çorba yedim ekmekle karnım zil çalıyo bayıldım islerden..
az bi uzaniyim dedim, baktım uyudum uyuyacam .. 5dk kestirmisim.. kalmdım.. smdide namazdı, yemekdi..
birazdan da esim gelir,, o oturursa zaman sonra pc basında, artık ben ne zamana gelirim bilmiyom ..
kizlar aranizda sogan kurunu deneyen oldumu hic?
kizlar aranizda sogan kurunu deneyen oldumu hic?
suedam hoşgeldın bıtanemmmm
neguzel bı hedıye vermişler sana.bizede yaz demeden sen yazmışın bilem
bu besmele çekmeyi çoğu zaman yapıyorum ama çoğu zamanda unutmuyorum degıl çalışma yaparken
ben denemistim önceki ay.. bu geçtiğimiz aydan anlıyorum daha bi faydalı gelmisti diye düsünüoyrum..
yarından itibaren yine yapmaya çalıscam..
aalalal biz nezaman görüsecegizevine gelmisin ama yine aksam bi ara girmeye calis
tmm o zaman anlastık,. ütüler senden, ben anca kafa ütülüyom arada dertliykene
tmm gitmemeye çalısırım kusum
evt bu ay yine ondan yapıcam..biraz içerken zorlanıyom ama, yine yapıcam bu ay belki tutar..umudum sen yap kuzum bence cok faydali bi kür
yasagımmmmmmmm hsg cnmmm nasılsın
grssürük kusum benim, arada bi kaldırırım onu pc basından
evde de olmayınca işlered birikdi napim bea.. smdi de ütüler var basımın belası pfff hicc sevmiyorumumm
ben çıkıyom ncm.. grsrüz sonra..
evt bu ay yine ondan yapıcam..biraz içerken zorlanıyom ama, yine yapıcam bu ay belki tutar..
onu dene , bunu dene deneme tahtasına döndük be anacımm
geçen bi de yasağım.. civanperçemi karısımı die birsey almıstım onu da içmistim arada bir.. hem soğankuru, hem civanperçemi, ikisi bir etkili geldi sanırım da işte.. hani rüya bilirsin iste
bu arada hocaya fln da gittik bi arkdsm tavsiye etmisti.. onun dediklerini yapdık bakalım..dün basladık..
bakalım bu ay ne olcem
yaa loorimm..umtsmyye.. bunlardan haberin var mı, hiç göremiyom onları .. :26:
geldi kırmızılar
yine olmadı kızlar yaaaaaaa
12..ayımdı yine umutlarım yerle bir oldu....mevlamm herkese nasip etsin anneliği
inanın aglıorm
hep kendimi kaptırmayayım diorm
olmuo olmuo
geldi kırmızılar
12..ayımdı yine umutlarım yerle bir oldu....mevlamm herkese nasip etsin anneliği
inanın aglıorm
olmuo olmuo
selam kizlar habibtelerim dokt..ordan geldim...iki tane yuumurta oracikta duruyor..biri 19mm birisi de 21mm prengly igne verdi yarin vurulacam...bir hap daha verdi hayirlisi bakalim ne olacakkk kizlarrrrrrr...deminden beri bir sinekle kavga ediyoruzzz..sinir oldum sesinden
geldi kırmızılar
inanın aglıorm
olmuo olmuo
umudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmm seni aramizda tekrardan gormek gercekten mutluluk verici...seni cok ozledimmmm habibtem,,ben yaninda olsaydimmm sana hicbir is birakmazdimmmm tum islerini yapar ustune tatlini bile yapoardimmm habibtem sen sadece iyi ollll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?