Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aalalal biz nezaman görüsecegizevine gelmisin amayine aksam bi ara girmeye calis

kizlar aranizda sogan kurunu deneyen oldumu hic?

canim ben cok denedim cok faydaLI BI KÜR OLDUGUNA INANIYORUM::AMA BIZIM KIZLARA BI TÜRLÜ YAPTIRAMADIM...
ama cok hamile kalani duydum bende kalmistim..tesadüfmüydü bilmiyorum ama kalmistim iste....
kimi üseniyo kimisi tadini begenmiyo kimisinin ise (HAYALOTUMUN ) ise midesini rahatsiz ediyo....bana hic bisey yapmiyo alistim su niyetine güzelce iciyodumBAK YINE CANIM ISTEDI....benim esim bile alisti ben suyunu iciyodun oda nolur soganin kendisini atma ben yerim diyodu o da icindeki soganlari yiyoduvarmi sogan gibisi dogal antibiotik

Son düzenleme:
suedam hoşgeldın bıtanemmmm
neguzel bı hedıye vermişler sana.bizede yaz demeden sen yazmışın bilem
bu besmele çekmeyi çoğu zaman yapıyorum ama çoğu zamanda unutmuyorum degıl çalışma yaparken

sey hayalotum bende unutuyodum bazen

aalalal biz nezaman görüsecegizevine gelmisin amayine aksam bi ara girmeye calis

yasagımmmmmmmm hsg cnmmm nasılsın
grssürük kusum benim, arada bi kaldırırım onu pc basından
evde de olmayınca işlered birikdi napim bea.. smdi de ütüler var basımın belası pfff hicc sevmiyorumumm
ben çıkıyom ncm.. grsrüz sonra..

umudum sen yap kuzum bence cok faydali bi kür
evt bu ay yine ondan yapıcam..biraz içerken zorlanıyom ama, yine yapıcam bu ay belki tutar..
onu dene , bunu dene deneme tahtasına döndük be anacımm
geçen bi de yasağım.. civanperçemi karısımı die birsey almıstım onu da içmistim arada bir.. hem soğankuru, hem civanperçemi, ikisi bir etkili geldi sanırım da işte.. hani rüya bilirsin iste
bu arada hocaya fln da gittik bi arkdsm tavsiye etmisti.. onun dediklerini yapdık bakalım..dün basladık..
bakalım bu ay ne olcem

oldu kuzum neyseki evine gelmisin artik yine görüsürüz insalalh aksam bi ara gelirsinyakinimda olsaydin bende gelirdim yardima ben pek nefret etmem ütüden cünkü

yaa loorimm..umtsmyye.. bunlardan haberin var mı, hiç göremiyom onları .. :26:

umudum artik tiptan care yoksa bizlerde dogal seylere yöneliyoruz..eskiden tipmi vardi millet köyde otlarla basinin caresine bakiyodu..bence haplardan otlar daha zararsiz kuzum..ama hepsini yine ayni anda yapma...iyi etmisiniz güvenilir hocaysa niye olmasin...gecen bi arkadasin abisinin yillarca olmamis tüpte yaptirmislar sorun abisindeymis degerleri düsükmüs..masalalh sonra oluruna birakmislar önce kizi sonra ikiz oglan cocuklari olmus dogal yoldan hemide . ilk önce sen aklima düstün rabbim izin verirse niye umudumunda olmasinki dedim icimden

Son düzenleme:
geldi kırmızılar
yine olmadı kızlar yaaaaaaa
12..ayımdı yine umutlarım yerle bir oldu....mevlamm herkese nasip etsin anneliği
inanın aglıorm
hep kendimi kaptırmayayım diorm
olmuo olmuo

selam kizlar habibtelerim dokt..ordan geldim...iki tane yuumurta oracikta duruyor.. biri 19mm birisi de 21mm prengly igne verdi yarin vurulacam...bir hap daha verdi hayirlisi bakalim ne olacakkk kizlarrrrrrr...deminden beri bir sinekle kavga ediyoruzzz..sinir oldum sesinden

yaa loorimm..umtsmyye.. bunlardan haberin var mı, hiç göremiyom onları .. :26:

sümeyyeyi tam olarak bilmiyorum o kursa gidiyo galiba ondan sürekli giremiyo..:26:.loorininde gencecik kuzeni kazada vefat etmis loori bugün tr uctu...

umudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmm seni aramizda tekrardan gormek gercekten mutluluk verici...seni cok ozledimmmm habibtem,,ben yaninda olsaydimmm sana hicbir is birakmazdimmmm tum islerini yapar ustune tatlini bile yapoardimmm habibtem sen sadece iyi ollll

geldi kırmızılar
12..ayımdı yine umutlarım yerle bir oldu....mevlamm herkese nasip etsin anneliği
inanın aglıorm
olmuo olmuo

bitanim valla su an ne diyecegimi bilemedim:26::26::26::26::26:ama tek duam rabbim sanada en kisa zamanda saglikli ve hayirli evlatlar göndermesi

geldi kırmızılar
inanın aglıorm
olmuo olmuo

kln.. cnm .. benim durumumu biliyosun sanırım, ben şu son bikaç aydır yaşadıklarım epey bi yorucuydu..hele önceki ay löyedi derken, geçen ay ha onuda yapim, ha bunu da yapim derken, çok kaptırdım kendimi..
sana diyeceğim kaptırma..hele bide benim kadar evliliğin yok..
geçmis olsun cnm.

habibtem senin yumurtaciklar kivamina gelmiskiz yerim seni dün hamsiler bugün sinekler

geldi kırmızılar
inanın aglıorm
olmuo olmuo

tatlimm hepimiz sevinmistik ama allahim ne zaman yzdiysa o zaman bebegimiz olacak...sende canini skma...hormon tahlilerini yap doktora git yine pesini birakma..esinde test yapsin tek kiside sorun olmuyor..

doru valla yapardi habibtem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…